Zoeken

Zoeken sluiten

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP NAAR HERSTEL
NEEM GRATIS EN VRIJVLIJVEND CONTACT MET LIBERI OP

Heb je last van stress of een burn-out? Je bent niet de enige! Bij Liberi zijn wij gespecialiseerd in stress en burn-out en kunnen met onze unieke aanpak uitval voorkomen of verkorten. Neem vandaag nog contact op en in het eerste gesprek maken wij gelijk duidelijk wat Liberi voor jou kan betekenen.

Liberi de stress en burn-out specialist

Tom en Reinoud weten uit persoonlijke ervaring, hoeveel last je kunt hebben van stress en burn-out. Samen met onze zeer ervaren 30 coaches willen wij er alles aan doen zodat jij je zo snel mogelijk weer beter voelt. Met ons in de praktijk bewezen effectieve Fasenplan kun jij samen met een coach aan de slag om je snel weer beter te voelen. Door onze vrijblijvende intake kun je zonder verplichtingen kennismaken met jouw coach zodat je kunt ervaren wat de kracht van persoonlijk begeleiding van een burn-out specialist is. Vanaf de eerste ontmoeting bieden de coaches van Liberi concrete handvatten aan om mee aan de slag te kunnen gaan. Niemand kiest ervoor om een burn-out te krijgen, je kunt er wel voor kiezen om dit zo snel mogelijk weer achter je te laten. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar herstel.

Tom Kienhuis

Tom Kienhuis
Medeoprichter en coach

Reinoud Prins

Reinoud Prins
Medeoprichter en coach

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

  Neem vandaag nog gratis & vrijblijvend contact met ons op.

  Benieuwd wat een coach van Liberi voor jou kan betekenen? Met Liberi is er altijd een coach in jouw eigen regio beschikbaar. Wij werken praktisch en oplossingsgericht, waardoor we de gemiddelde duur van een burn-out met 50% kunnen verkorten. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult. Binnen een week plannen wij met jou een vrijblijvende intake.

  Of bel ons meteen: 085-5363606

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven