Liberi

Werknemer

Meer dan een miljoen werknemers hebben last van burn-out klachten.
Bron: GGZ Nederland

Werknemer

In de huidige maatschappij krijgen steeds meer werknemers te maken met stress op een manier dat er problemen ontstaan in gezondheid, privé en werk. Met een coach van Liberi willen we kijken waar je vandaan komt en hoe je hier bent gekomen, maar vooral ook wat wil jij en hoe kun je weer grip krijgen op je eigen leven. Er is geen aan/uit- knop naar herstel, wel een weg. Die kun je vanaf vandaag gaan bewandelen.

“Remember that when you are climbing to the top of a mountain, you are already standing upon mountains you have already climbed.”

Persoonlijke begeleiding

Onze coach biedt jou als werknemer persoonlijke begeleiding in de natuur. Ondanks dat je vaak wel weet dat het goed is om naar buiten te gaan lijkt de drempel om naar buiten te gaan soms toch te hoog. Met de coach spreek je af in de natuur. Daar kun je je hoofd makkelijker leeg maken en eerder in beweging komen. Als je er behoefte aan hebt bieden we ondersteuning bij de contacten met werkgever, bedrijfsarts en HR-manager.

Als stress en burn-out specialist weten wij waar je als werknemer tegen aan loopt. Samen met jou lopen we het hele traject en begeleiden je op alle vlakken waar je het zelf niet meer redt. We kijken naar dat wat bij jou past en zijn van mening dat versterken van dat wat wél kan beter is dan kijken naar wat er op dit moment even niet kan.

Ondersteuning bij re-integratie

Als je al bent uitgevallen op je werk is het fijn als er iemand met je meekijkt die als enig belang heeft om jou zo snel mogelijk weer zo goed mogelijk in je vel te krijgen. Hierbij is het belangrijkst dat jij je op je plek voelt, luistert naar je lichaam en je grenzen aangeeft.

Meestal betekent dit dat je weer dezelfde functie gaat vervullen, maar dit wat anders vormgeeft. Soms kan dit ook betekenen dat je merkt dat je toch liever een andere functie gaat vervullen of dat je helemaal voor een andere werkgever wilt werken. Het doel is om je weer in je kracht te zetten op een manier dat je in alle facetten van je leven weer op je plek gaat voelen. Als onderdeel van het traject mag je kosteloos gebruiken maken van de HR-Support van Liberi.

Bemiddeling werkgever

Als je last hebt van stressgerelateerde klachten, kunnen sommige gesprekken met je werkgever veel energie kosten of te complex zijn. In deze gevallen kunnen wij bemiddelen met je werkgever. Hierbij is het doel altijd om onderling begrip te verhogen. Door begrip te verhogen en duidelijke afspraken te maken zal duurzame re-integratie veel sneller haalbaar zijn. In de huidige praktijk gebeurd het wel eens dat bij langdurig verzuim het contact vermindert. Bij Liberi doen we er alles aan om deze relatie zo goed mogelijk te houden. De coaches van Liberi kunnen op deze manier de driehoek tussen werknemer, werkgever en coach versterken.

Kosteloos

In de meeste gevallen worden onze coaching-trajecten aangeboden door je werkgever. Stressgerelateerd ziekteverzuim is een hoge kostenpost voor je werkgever. Zowel de werkgever als jij hebben er belang bij dat je snel weer beter gaat voelen. Op deze manier investeer jij je energie en de werkgever financiële middelen in jouw herstel.

Als je Liberi zelf hebt gevonden via de website en je wilt graag aan de slag met coaching, dan nemen wij contact op met je werkgever. Wij leggen dan uit dat de investering in coaching een goede investering zal zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven