Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Ondernemer

Iemand met begeleiding is half zo lang ziek als iemand zonder deskundige begeleiding.
Bron: Annita Rogier, Coachen bij stress en burn-out

Ondernemer

Als ondernemer draag je de volledige verantwoordelijkheid voor je onderneming. Dit kan stressklachten of een burn-out veroorzaken. Liberi heeft een op maat gemaakt programma waarin jij samen met je coach aan je herstel kunt werken. Door onze gerichte coaching helpen we je om sneller te herstellen. Een burn-out is ook een kans en een waardevolle les die jou een nog betere ondernemer kan maken.

“Life always waits for some crisis to occur before revealing itself at its most brilliant.”
– Paulo Coelho –

Coaching voor ondernemers

Ondernemer zijn geeft je een hoop vrijheden. Vergeleken met een baan in loondienst, heb je als ondernemer echter ook meer onzekerheden. Zeker kleinere ondernemers en zzp’ers moeten vaak hard werken voor hun geld en genieten niet altijd zaken als een bonus of dertiende maand, vakantiegeld of een uitkering bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Daarbij werk je als ondernemer vaak veel uren en ben je verantwoordelijk voor alle facetten van je bedrijf. Dit kan zorgen voor stress. Stress die niet te hoog op moet lopen, omdat deze uiteindelijk kan leiden tot uitval. Wie zorgt er voor je wanneer je niet meer kunt werken? De coaches van Liberi kunnen ondernemers helpen met preventieve coaching en herstel na uitval door werkgerelateerde stressklachten en een burn-out.

Liberi heeft een op maat gemaakt programma waarin jij samen met je coach aan je herstel kunt werken. Door onze gerichte coaching helpen we je om sneller te herstellen. Een burn-out is ook een kans en een waardevolle les die jou een nog betere ondernemer kan maken.

Coaching ter preventie van uitval

Waar grote bedrijven soms pas gaan investeren als er veel personeel uitvalt, kun jij je dit als ondernemer niet permitteren. Voor ondernemers en ZZP’ers is het belang nog groter om te voorkomen dat de stress zo hoog wordt dat die tot uitval kan leiden. Merk jij bij jezelf dat je niet lekker in je vel zit, last hebt van stress, vage klachten (of misschien wel duidelijke symptomen) of niet meer presteer zoals voorheen? Kom dan in actie. Door tijdig te handelen en een gespecialiseerde coach in te schakelen, kun je ernstigere klachten of uitval voorkomen.

Liberi richt zich voor ondernemers en zzp’ers vooral op de pakketten “vitaal” en “preventief”. Bij Liberi snappen wij wat de belangen zijn als ondernemer of zelfstandige en passen onze coaching daar zo goed mogelijk op aan. Hierdoor zijn wij altijd bereid om te kijken wat wij kunnen doen om zo goed mogelijk in jouw behoeften te voorzien.

Persoonlijke begeleiding

Bij de coaches van Liberi draait alles om een optimale persoonlijke begeleiding. Wij werken met een uniek Fasenplan voor herstel. Dit plan is wetenschappelijk onderbouwd en heeft zich in de praktijk bewezen. Of het nu gaat om preventie of herstel: wij vullen jouw persoonlijke plan in aan de hand van jouw uitdagingen, klachten, wensen en behoeften. Stap voor stap helpt jouw coach je richting het behalen van je doelen. Of dit nu herstellen van een burn-out is, beter omgaan met stress, lekkerder in je vel zitten of zelfs persoonlijke groei zodat je nog beter zult presteren en je onderneming naar een nog hoger niveau kunt helpen.

Jou vitaal, gezond en gelukkig krijgen en/of houden, is ons doel. Ons Fasenplan combineren wij met wandelcoaching en een persoonlijk terugval preventieplan (bij coaching voor herstel). Samen met je coach werk je aan jezelf, om vitaal te worden en/of blijven, maar ook om als persoon te groeien. Een coach van Liberi is niet alleen een zeer ervaren en gecertificeerde coach, maar ook aan allround sparringpartner en een luisterend oor.

Goed opgeleide, gecertificeerde coaches

Omdat coach geen beschermd beroep is, mag iedereen zich coach noemen. Wij garanderen je echter dat je bij ons louter coaches vindt die jou de kwaliteit bieden die je verdient en nodig hebt. Alle coaches van Liberi voldoen aan de volgende criteria:

  • Minimaal HBO opgeleid
  • Gecertificeerde coach en/of therapeut
  • Geschoold in de unieke Liberi methode
  • Ruime praktijkervaring

Geen wachtlijst, direct aan de slag

Wanneer je merkt dat je vastloopt of last krijgt van werkstress gerelateerde klachten, wil je niet hoeven te wachten op hulp. Je belangen zijn groot. Bij Liberi hoef je ook niet te wachten op hulp: wij werken zonder wachtlijst. Er is direct een coach bij jou in de buurt beschikbaar. Wil je weten wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek maak je kennis met jouw coach en kan deze je alles vertellen over onze methode en hoe coaching voor ondernemers jou kan helpen.

Burn out test

Wil jij weten in welke mate je last hebt van stress of een burn out?

Doe de burn-out test

Zoek een coach

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met stress en burn-out, depressie en angst- en/of paniekaanvallen. Zoek een coach in jouw buurt.

Zoek een coach

Neem contact op

Heb je een vraag en wil je met ons in contact komen? Wij helpen je graag.    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven