Liberi

Ondernemer

Iemand met begeleiding is half zo lang ziek als iemand zonder deskundige begeleiding.
Bron: Annita Rogier, Coachen bij stress en burn-out

Ondernemer

Als ondernemer draag je de volledige verantwoordelijkheid voor je onderneming. Dit kan stressklachten of een burn-out veroorzaken. Liberi heeft een op maat gemaakt programma waarin jij samen met je coach aan je herstel kunt werken. Door onze gerichte coaching helpen we je om sneller te herstellen. Een burn-out is ook een kans en een waardevolle les die jou een nog betere ondernemer kan maken.

“Life always waits for some crisis to occur before revealing itself at its most brilliant.”
– Paulo Coelho –

Preventie

Waar grote bedrijven soms pas gaan investeren als er veel personeel uitvalt, kun je je dit als ondernemer niet permitteren. Voor ondernemers en ZZP’ers is het belang nog groter om te voorkomen dat de stress zo hoog wordt dat die tot uitval kan leiden.

Liberi richt zich voor ondernemers en ZZP’ers vooral op de pakketten “vitaal”  en “preventief”. Bij Liberi snappen wij wat de belangen zijn als bedrijfseigenaar en passen onze coaching daar zo goed mogelijk op aan. Hierdoor zijn wij altijd bereid om te kijken wat wij kunnen doen om zo goed mogelijk op jouw vraag aan te sluiten.

Persoonlijke begeleiding

Elke onderneming of ZZP bedrijf ziet er weer anders uit. Daarnaast is ieder mens uniek. Daarom zijn passende oplossingen om stressklachten te voorkomen ook voor iedereen weer anders. Onze coaches kijken samen met jou wat de best passende oplossing is.

Duurzaam en vitaal

Mocht je toch volledig zijn uitgevallen, is het voor een ondernemer vaak extra lastig om stapsgewijs de draad weer op te pakken. Echter onze coaches zijn er in gespecialiseerd om naar jouw persoonlijke situatie te kijken en wat voor jou nodig is om zo goed en vitaal mogelijk weer aan de slag te kunnen gaan.

Snel aan de slag

Onze coaching is direct, duidelijk en actief. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je snel en altijd kunt schakelen met je coach. Bij Liberi is geen wachtlijst en kun je binnen een week een kennismaking met je coach hebben. Onze coaches hebben in de afgelopen jaren talloze ondernemers geholpen. Wij weten wat de belangen zijn en waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven