Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Pakketten

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1.
Bron: het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Pakketten

Bij Liberi werken we met 4 pakketten waarbij er voor elke coaching vraag een passend pakket kan worden aangeboden. Na een telefonisch consult, papieren intake en uitgebreide fysieke intake kunnen onze specialisten een passend voorstel doen. Zo kunnen we zo snel mogelijk starten met het traject. Bij Liberi kennen we geen wachtlijsten en kun je nog dezelfde week aan de slag. Goed om te weten; onze intakeprocedure is vrijblijvend. Ook meerdere intakes met verschillende coaches zijn vrijblijvend.

Coaching bij Liberi vindt plaats aan de hand van ons bewezen effectieve Fasenplan. De coaching is oplossings- en ervaringsgericht. Naast cognitieve gedragstherapie maken de coaches van Liberi gebruik van hun eigen expertise (Acceptance and Commitment Therapy, mindfulness, transactionele analyse, psychomotorische therapie, neuro linguïstisch programmeren en nog veel meer). Aan de hand van de coachzoeker vind je altijd een coach bij jou in de buurt. Wat je coachingsvraag ook is, Liberi zet je in beweging.

“We don’t see the things the way they are, we see the things the way we are.” Anais Nin

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven