Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Voor wie?

65% van al het verzuim is psychisch.
Bron: Arboned

Voor wie

Of er nou een directe aanleiding voor wie nog niet goed weet wat de volgende stap in je carrière zal zijn, coaching heeft voor iedereen wat te bieden. Het Liberi Fasenplan voorziet in een behulpzame structuur die volledig op jouw behoeften wordt afgestemd. Geen enkele stress of juist een zware burn-out? Liberi heeft een coach in jouw omgeving die samen met je aan de slag kan gaan!

“Remember that when you are climbing to the top of a mountain, you are already standing upon mountains you have already climbed.”

Voor wie is coaching van Liberi?

Liberi werkt met een uniek Fasenplan dat geheel op jouw wensen, behoeften en situatie wordt toegespitst. Dit betekent dat coaching van Liberi geschikt is voor iedereen. De vraag, voor wie? Kan dus beantwoord worden met: in principe voor iedereen.  Niet alleen voor mensen die kampen met stressklachten of een burn-out. Ook wanneer je niet zo lekker in je vel zit, niet precies weet welke richting je aan je leven wilt geven of wilt werken aan het bereiken van nieuwe (carrière)doelen, zijn wij er voor jou.

Liberi heeft altijd een coach bij jou in de buurt die met je aan de slag gaat om je doelen te realiseren. Onze coaches hebben minimaal een afgeronde HBO-opleiding, zijn gecertificeerde coach of therapeut en beschikken over ruime ervaring. Ben jij op zoek naar coaching? Wij leggen je graag uit wat onze coaches voor jou kunnen betekenen.

Gespecialiseerd in re-integratie na ziekteverzuim

Liberi biedt coaching voor iedereen, maar is tevens gespecialiseerd in re-integratie na ziekteverzuim. Wij zijn er voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen en ondernemers. Om stress te bestrijden, ziekteverzuim te voorkomen en mensen weer uit verzuim te helpen zodat zij gezond, vitaal en gelukkig in het leven staan en aan het werk kunnen.

Coaching voor mensen die geen stress ervaren

Ervaar jij geen stress? Dat lijkt in eerste instantie voordelig. Toch kun je zeker gebaat zijn bij coaching. Stress is namelijk een natuurlijk iets dat iedereen ervaart. Een bepaalde mate van stress heb je ook nodig om goed te functioneren. Het is niet mogelijk dat je nog nooit situaties mee hebt gemaakt waarin je stress zou moeten ervaren. Wanneer je geen stress ervaart, kan dit betekenen dat je de signalen niet herkent of niet correct interpreteert. Dit kan ervoor zorgen dat spanning zich opbouwt, hetgeen in de toekomst voor problemen kan zorgen. Wil jij jouw gevoelens beter leren herkennen en begrijpen? Onze coaches kunnen je hier perfect bij helpen.

Coaching voor mensen die af en toe stress ervaren

Af en toe stress ervaren is in de basis niet iets om je zorgen over te maken. Het hoort bij het leven. Toch kan het zo zijn dat incidentele stress jou in de weg zit. Merk je dat jij je hier druk om maakt, beïnvloedt het je presteren of je gemoedstoestand, of wil je leren hoe je beter met stress omgaat? Onze coaches kunnen je helpen aan de juiste handvatten om beter met incidentele stress om te gaan of deze te vermijden.

Coaching voor mensen met beginnende stressklachten

De beslissing om beginnende stressklachten aan te pakken, kan een belangrijk keerpunt betekenen. Wanneer je last hebt van beginnende stressklachten, betekent dit dat je deze herkent en erkent dat het tijd is om er iets aan te doen. Door aanpassingen in je levensstijl, stressoren (de zaken die stress veroorzaken) aan te pakken en voldoende rust te nemen, kun je van beginnende stressklachten afkomen. Dit lukt echter lang niet iedereen. Veel mensen hebben de neiging om door te gaan, waardoor de klachten alleen maar kunnen verergeren. Dit kan leiden tot overspannenheid of een burn-out.

De coaches van Liberi staan voor je klaar om je beginnende stressklachten aan te pakken en ervoor te zorgen dat je weer helemaal lekker in je vel komt te zitten voordat de problemen echt serieuze vormen aannemen.

Coaching voor mensen met duidelijke stressklachten

Duidelijke stressklachten zijn niet meer te ontkennen. Bovendien kun je er niet meer aan ontvluchten. Denk aan klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen en snel geëmotioneerd zijn. Wanneer deze klachten door stress worden veroorzaakt, zullen de klachten niet verdwijnen totdat de stress en de oorzaken hiervan worden aangepakt. Coaching voor mensen die duidelijk symptomen van stress ervaren, is zeer belangrijk. Door hulp te zoeken, kan een burn-out nog worden voorkomen. Ervaar jij dat het zo echt niet verder kan en ben je bereid om aan jezelf te werken? De coaches van Liberi helpen jou met behulp van het gepersonaliseerde Fasenplan en wandelcoaching van je stress en bijbehorende klachten af.

Coaching voor mensen met een burn-out

Jaarlijks worden zeer veel mensen getroffen door een burn-out. Een burn-out gaat gepaard met ernstige stressklachten en totale mentale en fysieke uitputting. Om te herstellen van een burn-out is goede coaching de enige optie. Liberi staat niet alleen voor je klaar met ervaren burn-out coaches, maar ontzorgt je ook. Je krijgt namelijk vaak te maken met communicatie met je werkgever, de bedrijfsarts en wellicht zelfs het UWV. Wij kunnen je helpen in dit lastige spanningsveld en hebben maar één doel: jou er weer volledig bovenop helpen. Herstellen van een burn-out is een lastig en vaak lang proces. De praktijk wijst uit dat onze methode werkt. Wij kunnen jou ook van je burn-out afhelpen.

Test je stress

Wil jij weten in welke mate je last hebt van stress of een burn out?

Doe de stress test

Zoek een coach

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met stress en burn-out, depressie en angst- en/of paniekaanvallen. Zoek een coach in jouw buurt.

Zoek een coach

Neem contact op

Heb je een vraag en wil je met ons in contact komen? Wij helpen je graag.    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven