Liberi

Voor wie?

65% van al het verzuim is psychisch.
Bron: Arboned

Voor wie?

Of er nou een directe aanleiding voor is of dat je niet goed weet wat de volgende stap in je carrière zal zijn, coaching heeft voor iedereen wat te bieden. Het Liberi Fasenplan voorziet in een behulpzame structuur die volledig op jouw behoeften wordt afgestemd. Geen enkele stress of juist een zware burn-out? Liberi heeft een coach in jouw omgeving die samen met je aan de slag kan gaan!

“Can you remember who you were, before the world told you who you should be?”
– Danielle la Porte –

Mensen die nog nooit stress hebben gevoeld

Iedereen krijgt te maken met stress want spanning en stress horen bij het leven. Als je het idee hebt dat je nog nooit stress hebt ervaren, betekent dit waarschijnlijk dat je de mate van stress niet herkent. Dan is het risico groter dat de spanning kan oplopen, zonder dat je het in de gaten hebt. Zou je aan de slag willen gaan om beter met je lichaamssignalen om te gaan? Dan zou ervaringsgerichte coaching hierbij goed kunnen helpen.

Mensen die af en toe stress ervaren

Af en toe stress hoort bij het leven en is niets om je zorgen over te maken. Toch zou coaching je kunnen helpen bij onderdelen in je leven waar je iets wilt veranderen of zelfs vastloopt. Iedereen kan af en toe iemand gebruiken die een stukje met je oploopt. Voor een luisterend oor, het nieuwe inzicht of nieuwe handvatten.

Mensen met beginnende stressklachten

Als je last begint te krijgen van stressklachten, ligt het eraan of je ook de rust kunt nemen om te herstellen. De mensen die dit doen, zullen de stress en dus ook de klachten niet hoger op laten lopen. Het zijn vaak de doorzetters, die dan doorgaan op dezelfde manier, waardoor ze een grote kans hebben op ergere stressklachten, of zelfs een burn-out.

Als je de klachten ervaart en ze de juiste betekenis weet te geven, dan weet je dat het nodig is om iets te veranderen. Hoe eerder je dit aanpakt, hoe makkelijker dit is. Door kleine veranderingen in je gewoontes of levensstijl, kun je ervoor zorgen dat de stressklachten afnemen.

Mensen met duidelijke stressklachten

Duidelijke stressklachten kunnen klachten zijn zoals hoofdpijn, druk op de borst, slecht slapen, niet goed kunnen inslapen, kortademigheid, snel geprikkeld, sneller geëmotioneerd. Als de stress klachten zulke vormen hebben aangenomen is er vaak een hoge bereidheid om hier iets aan te veranderen. Als het besef er is dat er echt iets moet veranderen is vaak de enige vraag nog hoe? Coaching in de natuur is dan een uitstekende manier om aan de slag te gaan om blijvende verandering tot stand te brengen.

Mensen met een burn-out of ernstige stressklachten

Als het zover is gekomen dat er sprake is van een burn-out dan wil je alles wel doen om het weer beter te maken. Juist op een moment dat je het gevoel hebt dat je het overzicht helemaal kwijt bent moet je belangrijke keuzes maken. Hierbij word je geconfronteerd met huisarts, bedrijfsarts en andere therapeuten. Het is moeilijk op zulke momenten om het overzicht te behouden en soms lijkt het of er niemand in jouw belang de regie heeft. Coaching bij Liberi kan je helpen om in dit lastige spanningsveld te navigeren. Hierbij kunnen we ook ondersteuning bieden in het contact met werkgever en bedrijfsarts.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven