Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Workshops

Bijna 2,7 miljoen werknemers in Nederland hebben te maken met een hoge werkdruk. 
Bron: duurzameinzetbaarheid.nl

Workshops

Op het moment dat de werkdruk in de organisatie toeneemt en dat de werknemers moeite hebben de juiste balans te vinden tussen werk en privé is het tijd voor een workshop van Liberi. Signaleer je toenemend verzuim, minder incasseringsvermogen en meer fouten dan zijn dat goede indicatoren dat de veerkracht afneemt en het stressniveau toeneemt. Op basis van de specifieke situatie maakt Liberi een workshop op maat.

“Liefhebben is niet naar elkaar kijken, maar samen in dezelfde richting kijken.”
– Antoine de Saint-

Antistress workshop

Onze antistress workshop geeft helder inzicht in stress management. Door middel van onze workshop leer je omgaan met stress. Daarnaast krijg je tips hoe je stress tijdens de dagelijkse werksituatie kunt verminderen. Nadat de werkshop van Liberi heeft plaatsgevonden ben je in staat om als organisatie stress aan te pakken. Immers als stress wordt herkent en bespreekbaar wordt gemaakt, kun je hier op de juiste wijze mee om gaan.

Samen met onze coaches die gespecialiseerd zijn in stress en burn-out klachten heeft Liberi workshops ontwikkeld speciaal voor bedrijven. Hierdoor kun jij samen met je collega’s bespreekbaar maken wat stress is. Wat is het verschil tussen positieve en negatieve stress? De uitdaging is dat als de hoeveelheid werk niet minder wordt, hoe kan je dan toch werkstress verminderen?

Doelgroep

De Liberi antistress workshop is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die samen met de werknemers preventief aan de slag willen gaan met stress regulatie. Ben je bereid om samen met je collega’s te kijken hoe je stress kunt verminderen. Wil je daarnaast je werkplezier verhogen, dan is onze workshop op je lijf geschreven.

Tijdens onze interactieve workshop richten wij ons op oefenen en ervaren. Aan de hand van praktische handvatten kun je aan de slag in de praktijk. Liberi zorgt voor lesmateriaal en professionele en empathische coaches. Jij zorgt voor lef en betrokkenheid en de wil om te groeien.

Maatwerk

Van een kleine groep tot workshops voor het gehele bedrijf. Van 2 uur durende sessies tot 2 daagse workshop. Daarmee bepalen we samen met jou de gewenste doelen en wat er nodig is om dit te bereiken. Liberi werkt samen met specialisten op alle gebieden en zo kunnen we na een uitvoerig intake gesprek altijd een optimale fit aanbieden.

Antistress workshop op iedere locatie

Liberi biedt workshops door het hele land aan. Deze workshops kunnen onder andere op de eigen werklocatie plaatsvinden. Dit kan echter ook op een externe locatie of op een inspirerende locatie die Liberi verzorgt. Daardoor komen wij samen altijd tot de locatie die het beste past voor het optimale resultaat.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven