fbpx

Onze coaches

Alle coaches van Liberi zijn HBO+ opgeleid, daarnaast zijn ze gecertificeerd coach of therapeut en hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out. Gezamenlijk hebben de coaches meer dan 250 jaar ervaring met stress en burn-out. Door de samenwerking met Liberi werken wij continu aan scholing en verbeteren van de coach-vaardigheden. Door van elkaar te leren en samen te overleggen profiteer je in een coaching traject van de kennis en vaardigheid van al onze coaches.

Be the change you want to see in the world.

– Mahatma Gandhi –

Een kwart van alle bedrijven kan het werk niet aan vanwege personeelstekort. Bron: Nos nieuws 2018

OVER ONZE COACHES:

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met stress en burn-out, depressie en angst- en/of paniekaanvallen. Zij hebben allemaal ten minste 5 jaar ervaring als coach of hulpverlener.

Liberi werkt samen met coaches door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd een coachingstraject aanbieden in de eigen regio. Met onze landelijke dekking is er altijd een coach dichtbij jou. Onze coaches werken allemaal aan de hand van de Liberi-methode en hebben daarnaast hun eigen unieke vaardigheden en ervaring.

Liberi kent geen wachtlijsten, wil je vandaag nog hulp bij stress en burn-out neem dan contact op.

Wil je Liberi-coach worden? Kijk bij onze vacatures of we op zoek zijn naar jou!

Landelijke-dekking-burn-out-coaching-LIBERI-web-mrt2019
Coach Annerieke Utrecht

Annerieke

______

oprecht
beweging
verbinding


Utrecht

De kern van mijn coaching is het maken van een verbinding tussen hoofd, lichaam en gevoel. Terug naar de basis, naar jou, naar wat jij wil en belangrijk vindt. We gebruiken de natuur hierbij om inzichten te krijgen en te oefenen hoe het anders kan. Als persoon ben ik oprecht en enthousiast en ik coach van hart tot hart.
Coach-Chantal-Noord-Holland-Zuid-Holland

Chantal

______

speels
open
ongedwongen


Noord-Holland

Ik ben een coach met ervaring. In coachen én met burn-out. Alle emoties heb ik doorgemaakt, elke weerstand gevoeld. Ik sta naast je en neem stapje voor stapje meer afstand. Zodat jij uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunt. Mijn manier van coachen is speels, open en ongedwongen. Praten gecombineerd met bewegen, voelen, spelen en doen!

Coach-Ellen-Flevoland-Drenthe-Overijssel

Ellen

______

eenvoud
optimisme
vrijheid


Flevoland

Als jij verlangt naar een leven waarin je met rust en plezier kunt zijn wie je werkelijk bent, dan ga ik graag letterlijk en figuurlijk met je op pad. Eenvoud, optimisme en vrijheid zijn waarden die mij drijven. Deze waarden in combinatie met mijn kennis en ervaring, maken dat ik voor jou het verschil kan maken. Graag tot ziens!

Coach-Eric-Zeeland

Eric

______

plezier
ontwikkelen
grip


Zeeland

Met veel plezier help ik mensen zich vrij en tevreden te voelen. Hierbij is het belangrijk om je vermogen te ontwikkelen om de dingen die je doet met plezier te doen. Om dat te bereiken help ik je door moeilijke tijden heen en om meer grip te krijgen op jouw leven. Mijn motto: “Wanneer iets niet werkt, probeer dan wat anders.”

Coach Esther Zuid-Holland

Esther

______

natuurlijk
helder
betrokken


Zuid-Holland

Als kind was ik al klasgenootjes aan het ‘coachen’. En ik was gek op de natuur. Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening kwam ik in 2010 terug bij mijn roots. Ik help mensen in de natuur om weer stevig op hun eigen levenspad te komen. Door fysiek in beweging te komen, komen we ook mentaal los. En na iedere afslag is er een nieuw perspectief!

Coach-Evelien-Overijssel-Flevoland

Evelien

______

open houding
aandacht
zonder oordeel


Overijssel

In de natuur kom je tot rust. Bij je gevoel, bij wie je daadwerkelijk bent en wat daarbij aan de orde is. Mij helpt wandelen daar ook altijd bij. Graag loop ik met je mee om bewustzijn, verandering en/of zelfacceptatie te bevorderen. Ik heb een open houding, houding, ben aandachtig en fijngevoelig en kan scherp waarnemen, zonder oordeel.

Coach-Genardus-Drenthe

Genardus

______

respect
empathie
openheid


Drenthe

Bij coaching staat de mens centraal en dat fascineert mij. Het coachen van mensen met stress of een burn-out vraagt meer dan goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Mensen hebben krachten in zich die zij met behulp van coaching kunnen aanboren. Bij de zoektocht naar die innerlijke drive houd ik ze graag een spiegel voor. Belangrijke waarden voor mij zijn: respect, empathie, openheid, eerlijkheid, autonomie en doen wat je belooft.

Coach-Han-Utrecht-Noord-Holland-Zuid-Holland

Han

______

stressmanagement
communicatie
effectiviteit


Utrecht

Mensen in beweging brengen is een van mijn grootste passies. Ik doe dat als runningcoach, bedrijfsmaatschappelijk werker, trainer en groepsmaatschappelijk werker. Mijn expertise ligt op het terrein van stressmanagement, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een blijvende gedragsverandering vormt daarbij mijn grootste uitdaging. Mijn specialismen: stress- en burn-outklachten, depressieve klachten en assertieve vaardigheden.

Coach Hiske Flevoland Utrecht

Hiske

______

aandacht
verbinding
balans


Flevoland

Uit ervaring weet ik hoe heftig een burn-out kan zijn. Met respect en aandacht begeleid ik je in het onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Door hierbij de verbinding te leggen tussen denken en voelen, leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en ga je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging op weg naar een duurzaam gezonde balans.

Coach-Janneke-Noord-Holland

Ingeborg

______

gevoelig
intuïtief
ontmoeten


Noord-Brabant

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik gevoelig voor energieën van anderen, en heb een sterk intuïtief vermogen. In mijn dagelijks leven coach ik mensen zoals jij die op zoek zijn naar iemand die helpt bij het stellen van de juiste vragen. Zodra deze vragen helder zijn, help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Mijn motto is: doe wat werkt voor jou. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Coach-Irene-Groningen

Irene

______

passie
humor
JIJ


Groningen

Mijn passie is om een helpende hand te bieden, het leven aangenamer te maken. Ik help graag om de stip aan de horizon te verwezenlijken. Door vragen te stellen, te observeren en door te luisteren kom ik erachter waar behoefte aan is. Zowel individueel als voor teams of organisaties. Ik geef het eerste duwtje in de goede richting.

Coach-Janneke-Noord-Holland

Janneke

______

eerlijk
oprecht
geïnteresseerd


Noord-Holland

Wandelen in de natuur werkt rustgevend en zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je eigen gevoel en kracht. Zoek jij iemand die met jou mee wandelt door weer en wind? Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Ik ben een empathische doorvrager met een open persoonlijkheid, die eerlijk, oprecht geïnteresseerd en onbevooroordeeld is.

Coach-Joep-Noord-Brabant-Limburg

Joep

______

ervaring
grip
helpen


Noord-Brabant

Spanning hoort bij het leven, het is jammer als spanning je leven gaat bepalen. Ik wil daarom met jou zicht krijgen hoe jij stappen kunt zetten, zodat jij weer grip op je spanning krijgt. Mijn ervaring om grip te krijgen op spanning heb ik zowel bij PSV, als binnen de geestelijke gezondheidszorg opgedaan. Deze ervaring zet ik graag in om jou op weg te helpen.

Coach-Kristiaan-Noord-Holland

Kristiaan

______

mindful
persoonlijk
praktisch


Noord-Holland

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fysieke en mentale gezondheid. Vanuit mijn achtergrond als sociale psycholoog  heb ik mij ontwikkeld tot mindfulness trainer en stress & burn-out coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een praktische benadering gericht op fysiek herstel en inzicht krijgen in de factoren die tot klachten leiden, om daar anders mee om te leren gaan.

Coach-Lidiya-Gelderland-Zuid-Holland-Utrecht

Lidiya

______

gemak
vertrouwen
authentiek


Gelderland

Ik ben een coach waarbij je je snel op je gemak voelt. ik begeleid zonder oordeel en geef je het (zelf)vertrouwen om de stappen te ondernemen die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen, om te gaan met belemmerende overtuigingen en een authentiek leven te leiden. Na een sessie voel je je ontspannen en tegelijkertijd gemotiveerd om de inzichten die je hebt opgedaan in praktijk te brengen.

Coach Marga Gelderland

Marga

______

daadkrachtig
oplossingsgericht
vrolijk


Gelderland

Ik begeleid mensen die op een kruispunt in hun leven staan bij het maken van bewuste keuzes. Van nature ben ik een daadkrachtige en oplossingsgerichte, vrolijke vrouw. Mensen enthousiast maken voor een doel en daarbij verbinding zoeken met anderen is mijn kracht. Ik breng mensen in beweging om zichzelf te ontwikkelen en vooruit te kijken, hun doelen te formuleren, na te streven en te bereiken.

Coach-Marleen-Gelderland-Noord-Brabant

Marleen

______

nieuwsgierig
direct
respect


Gelderland

Met vallen en opstaan ben ik waar ik nu ben; een gemotiveerde en nieuwsgierige coach. Ik ga in coaching moeilijke situaties niet uit de weg, maar hou wel van eenvoudige oplossingen. Ik heb een directe stijl, altijd met respect en humor. Iedereen heeft ontwikkelpunten; ga mee op zoek naar dé plek waar de zaadjes verstopt zitten voor persoonlijke- en professionele groei.

Marlijn

______

echt
uniek
openheid


Noord-Brabant

Binnen mijn werk als coach en psychomotorisch therapeut ben ik dagelijks bezig met beweging. Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan, ontdekken, ontwikkelen, groeien en loslaten. Elk mens is uniek, ik vind openheid en het echte contact het belangrijkste. Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou het beste helpt en hoe jij de balans weer kan vinden.

Coach-Marloes-Overijssel-Gelderland

Marloes

______

pragmatisch
persoonlijk
interactief


Overijssel

Ik ben een ervaren coach die op een pragmatische, persoonlijke en interactieve wijze werkt. Hierbij ben ik open en leg op een heldere en begrijpelijke manier de door jou te nemen stappen uit. Hierdoor zal je snel op je gemak voelen. Als jij weet wat passend voor jou is en je daarnaar kan handelen zul je minder stress ervaren en met meer energie je werk doen.

Coach Miranda Zuid-Holland

Miranda

______

geluk
beweging
fitheid


Zuid-Holland

Wist jij dat geluk al in je zit? Soms heb je iemand nodig die een stukje met je mee loopt om samen te onderzoeken waar jij energie van krijgt en wat jou in je kracht zet. Ik zet mensen in beweging en coach naar mentale en fysieke fitheid en blijvende gedragsverandering. Je fit en energiek voelen, dat gun ik jou ook!

Coach-Myrthe-Drenthe

Myrte

______

persoonlijk
praktisch
oplossingsgericht


Drenthe

Ieder mens is uniek en juist dat unieke in jou gaan we weer naar boven halen. Door dichter bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen, leer jij jouw stressniveau verlagen en kom jij weer beter in je vel. Samenwerking en persoonlijke aandacht zijn voor mij als coach erg belangrijk.  Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht.

Coach-Naomi-Noord-Holland

Naomi

______

luisterend
stimulerend
uitdagend


Noord-Holland

Mijn missie is om mensen te ondersteunen als ze zelf geen overzicht meer hebben. Ik wil jou leren om je kwaliteiten te herkennen en in te zetten, maar ook dat jij de baas bent over jezelf en de regie hebt over je gedachten en gevoel. Belangrijk is om balans te hebben tussen spanning en ontspanning, zodat je kunt genieten van het leven. Luisterend, coachend, stimulerend, uitdagend en met humor.

Coach Pauline Utrecht

Pauline

______

ontspannen
praktisch
resultaatgericht


Utrecht

Samen uitvinden wat goed is voor jou. Niemand kent jouw situatie beter dan jijzelf. Jij weet al wat goed voor je is en met de juiste coaching ga je ook de keuzes maken die daarbij horen. Als coach begeleid ik je om de juiste perspectieven te zien en snel tot de kern te komen. Gericht op resultaat en dat alles tijdens het wandelen in de prachtige natuur van Utrecht.

Coach-Reina-Groningen

Reina

______

bewust
balans
beweging


Groningen

In de huidige maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waardoor we ongemerkt kunnen vergeten wie we werkelijk zijn, wat ons drijft en waar we blij van worden. We zitten te veel in ons hoofd en raken het contact met ons gevoel en ons lijf kwijt. Ik kan je helpen weer bewust te worden van de dingen waar je energie uit haalt, balans (terug)brengen in je leven en zorgen voor zowel fysieke als mentale beweging.

Coach-Reinoud-Drenthe-Overijssel

Reinoud

______

compassievol
oplossingsgericht
zingeving


Drenthe

Nadat ik zelf een heftige burn-out heb meegemaakt, waarin angst en depressie sterk aanwezig waren heb ik het roer om gegooid. In mijn coaching ben ik compassievol, recht door zee en oplossingsgericht. Mijn eigen ervaring neem ik graag mee om je te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik geloof dat niets ooit voor niets is. Mijn missie is geslaagd als jij je authentieke zelf hebt (terug) gevonden.

Coach-Rens-Limburg

Rens

______

compassie
respect
trauma


Limburg

Vanuit mijn innerlijke rust, die mij een verrijkende levenswijze heeft gebracht, weet ik in het gesprek al gauw de vinger op de “zere plek” te leggen.  Dit doe ik vanuit een gevoel van compassie en respect. Mijn brede oriëntatie qua opleidingen geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. de specifieke hulpvraag. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en PTSS. Motto: Live your life, its yours.

Coach-Ronald-Limburg

Ronald

______

ontwikkeling
balans
authenticiteit


Limburg

Mijn interesse gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenticiteit, dicht bij jezelf staan en in beweging komen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Coach-Sandra-Noord-Brabant

Sandra

______

mogelijkheden
betrokken
inzichtgevend


Noord-Brabant

Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als coach, trainer en therapeut. Mijn passie voor de ontwikkeling van de mens en zijn mogelijkheden ligt ten grondslag aan mijn werk. Ik begeleid mensen met veel betrokkenheid en richt mij in ieder proces op het (weer) vinden van de persoonlijke kracht van de mens. Mijn manier van begeleiden is inzichtgevend, lichaamsgericht, praktisch en met oog voor de oorsprong van het probleem.

Coach-Tom-Noord-Brabant-Zeeland

Tom

______

ervaringsgericht
praktisch
empathisch


Noord-Brabant

Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik praktisch, empathisch, lichaamsgericht en inzichtgevend.

Coach Wendy Friesland

Wendy

______

sensitief
verbinding
groei


Friesland

Om vooruit te komen is die eerste stap nodig. En kan het goed zijn om buiten je gebruikelijke paden te treden. Daarbuiten valt veel te ontdekken! Middels ervaringsgerichte oefeningen ondersteun ik je om inzicht te krijgen in wat je denkt, voelt en doet. In contact ben ik sensitief en gericht op verbinding en groei.

Coach-Wiebe-Friesland-Groningen

Wiebe

______

avontuur
ontmoeten
oordeelloos


Friesland

Als ik ’s ochtends de gordijnen open doe, heb ik een beetje een gevoel van avontuur in mijn onderbuik. Wat gaat er vandaag gebeuren? Wie ga ik ontmoeten? Wat is jouw hulpvraag? We lopen in de natuur en praten oordeelloos over hoe jij wit zijn en welke eerste stap jij kunt zetten. Prachtig! “stap voor stap naar jezelf” ofwel ik mag mezelf (weer) zijn.

Coach-Chantal-Noord-Holland-Zuid-Holland

Chantal

______

speels
open
ongedwongen

Ik ben een coach met ervaring. In coachen én met burn-out. Alle emoties heb ik doorgemaakt, elke weerstand gevoeld. Ik sta naast je en neem stapje voor stapje meer afstand. Zodat jij uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunt. Mijn manier van coachen is speels, open en ongedwongen. Praten gecombineerd met bewegen, voelen, spelen en doen!

Coach-Janneke-Noord-Holland

Janneke

______

eerlijk
oprecht
geïnteresseerd

Wandelen in de natuur werkt rustgevend en zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je eigen gevoel en kracht. Zoek jij iemand die met jou mee wandelt door weer en wind? Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Ik ben een empathische doorvrager met een open persoonlijkheid, die eerlijk, oprecht geïnteresseerd en onbevooroordeeld is.

Coach-Kristiaan-Noord-Holland

Kristiaan

______

mindful
persoonlijk
praktisch

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fysieke en mentale gezondheid. Vanuit mijn achtergrond als sociale psycholoog  heb ik mij ontwikkeld tot mindfulness trainer en stress & burn-out coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een praktische benadering gericht op fysiek herstel en inzicht krijgen in de factoren die tot klachten leiden, om daar anders mee om te leren gaan.

Coach-Naomi-Noord-Holland

Naomi

______

luisterend
stimulerend
uitdagend

Mijn missie is om mensen te ondersteunen als ze zelf geen overzicht meer hebben. Ik wil jou leren om je kwaliteiten te herkennen en in te zetten, maar ook dat jij de baas bent over jezelf en de regie hebt over je gedachten en gevoel. Belangrijk is om balans te hebben tussen spanning en ontspanning, zodat je kunt genieten van het leven. Luisterend, coachend, stimulerend, uitdagend en met humor.

Coach Esther Zuid-Holland

Esther

______

natuurlijk
helder
betrokken

Als kind was ik al klasgenootjes aan het ‘coachen’. En ik was gek op de natuur. Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening kwam ik in 2010 terug bij mijn roots. Ik help mensen in de natuur om weer stevig op hun eigen levenspad te komen. Door fysiek in beweging te komen, komen we ook mentaal los. En na iedere afslag is er een nieuw perspectief!

Coach Miranda Zuid-Holland

Miranda

______

geluk
beweging
fitheid

Wist jij dat geluk al in je zit? Soms heb je iemand nodig die een stukje met je mee loopt om samen te onderzoeken waar jij energie van krijgt en wat jou in je kracht zet. Ik zet mensen in beweging en coach naar mentale en fysieke fitheid en blijvende gedragsverandering. Je fit en energiek voelen, dat gun ik jou ook!

Coach-Irene-Groningen

Irene

______

passie
humor
JIJ

Mijn passie is om een helpende hand te bieden, het leven aangenamer te maken. Ik help graag om de stip aan de horizon te verwezenlijken. Door vragen te stellen, te observeren en door te luisteren kom ik erachter waar behoefte aan is. Zowel individueel als voor teams of organisaties. Ik geef het eerste duwtje in de goede richting.

Coach-Reina-Groningen

Reina

______

bewust
balans
beweging

In de huidige maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waardoor we ongemerkt kunnen vergeten wie we werkelijk zijn, wat ons drijft en waar we blij van worden. We zitten te veel in ons hoofd en raken het contact met ons gevoel en ons lijf kwijt. Ik kan je helpen weer bewust te worden van de dingen waar je energie uit haalt, balans (terug)brengen in je leven en zorgen voor zowel fysieke als mentale beweging.

Coach Wendy Friesland

Wendy

______

sensitief
verbinding
groei

Om vooruit te komen is die eerste stap nodig. En kan het goed zijn om buiten je gebruikelijke paden te treden. Daarbuiten valt veel te ontdekken! Middels ervaringsgerichte oefeningen ondersteun ik je om inzicht te krijgen in wat je denkt, voelt en doet. In contact ben ik sensitief en gericht op verbinding en groei.

Coach-Wiebe-Friesland-Groningen

Wiebe

______

avontuur
ontmoeten
oordeelloos

Als ik ’s ochtends de gordijnen open doe, heb ik een beetje een gevoel van avontuur in mijn onderbuik. Wat gaat er vandaag gebeuren? Wie ga ik ontmoeten? Wat is jouw hulpvraag? We lopen in de natuur en praten oordeelloos over hoe jij wit zijn en welke eerste stap jij kunt zetten. Prachtig! “stap voor stap naar jezelf” ofwel ik mag mezelf (weer) zijn.

Coach-Genardus-Drenthe

Genardus

______

respect
empathie
openheid

Bij coaching staat de mens centraal en dat fascineert mij. Het coachen van mensen met stress of een burn-out vraagt meer dan goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Mensen hebben krachten in zich die zij met behulp van coaching kunnen aanboren. Bij de zoektocht naar die innerlijke drive houd ik ze graag een spiegel voor. Belangrijke waarden voor mij zijn: respect, empathie, openheid, eerlijkheid, autonomie en doen wat je belooft.

Coach-Myrthe-Drenthe

Myrte

______

persoonlijk
praktisch
oplossingsgericht

Ieder mens is uniek en juist dat unieke in jou gaan we weer naar boven halen. Door dichter bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen, leer jij jouw stressniveau verlagen en kom jij weer beter in je vel. Samenwerking en persoonlijke aandacht zijn voor mij als coach erg belangrijk.  Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht.

Coach-Reinoud-Drenthe-Overijssel

Reinoud

______

compassievol
oplossingsgericht
zingeving

Nadat ik zelf een heftige burn-out heb meegemaakt, waarin angst en depressie sterk aanwezig waren heb ik het roer om gegooid. In mijn coaching ben ik compassievol, recht door zee en oplossingsgericht. Mijn eigen ervaring neem ik graag mee om je te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik geloof dat niets ooit voor niets is. Mijn missie is geslaagd als jij je authentieke zelf hebt (terug) gevonden.

Coach-Evelien-Overijssel-Flevoland

Evelien

______

open houding
aandacht
zonder oordeel

In de natuur kom je tot rust. Bij je gevoel, bij wie je daadwerkelijk bent en wat daarbij aan de orde is. Mij helpt wandelen daar ook altijd bij. Graag loop ik met je mee om bewustzijn, verandering en/of zelfacceptatie te bevorderen. Ik heb een open houding, houding, ben aandachtig en fijngevoelig en kan scherp waarnemen, zonder oordeel.

Coach-Marloes-Overijssel-Gelderland

Marloes

______

pragmatisch
persoonlijk
interactief

Ik ben een ervaren coach die op een pragmatische, persoonlijke en interactieve wijze werkt. Hierbij ben ik open en leg op een heldere en begrijpelijke manier de door jou te nemen stappen uit. Hierdoor zal je snel op je gemak voelen. Als jij weet wat passend voor jou is en je daarnaar kan handelen zul je minder stress ervaren en met meer energie je werk doen.

Coach-Lidiya-Gelderland-Zuid-Holland-Utrecht

Lidiya

______

gemak
vertrouwen
authentiek

Ik ben een coach waarbij je je snel op je gemak voelt. ik begeleid zonder oordeel en geef je het (zelf)vertrouwen om de stappen te ondernemen die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen, om te gaan met belemmerende overtuigingen en een authentiek leven te leiden. Na een sessie voel je je ontspannen en tegelijkertijd gemotiveerd om de inzichten die je hebt opgedaan in praktijk te brengen.

Coach Marga Gelderland

Marga

______

daadkrachtig
oplossingsgericht
vrolijk

Ik begeleid mensen die op een kruispunt in hun leven staan bij het maken van bewuste keuzes. Van nature ben ik een daadkrachtige en oplossingsgerichte, vrolijke vrouw. Mensen enthousiast maken voor een doel en daarbij verbinding zoeken met anderen is mijn kracht. Ik breng mensen in beweging om zichzelf te ontwikkelen en vooruit te kijken, hun doelen te formuleren, na te streven en te bereiken.

Coach-Marleen-Gelderland-Noord-Brabant

Marleen

______

nieuwsgierig
direct
respect

Met vallen en opstaan ben ik waar ik nu ben; een gemotiveerde en nieuwsgierige coach. Ik ga in coaching moeilijke situaties niet uit de weg, maar hou wel van eenvoudige oplossingen. Ik heb een directe stijl, altijd met respect en humor. Iedereen heeft ontwikkelpunten; ga mee op zoek naar dé plek waar de zaadjes verstopt zitten voor persoonlijke- en professionele groei.

Coach-Ellen-Flevoland-Drenthe-Overijssel

Ellen

______

eenvoud
optimisme
vrijheid

Als jij verlangt naar een leven waarin je met rust en plezier kunt zijn wie je werkelijk bent, dan ga ik graag letterlijk en figuurlijk met je op pad. Eenvoud, optimisme en vrijheid zijn waarden die mij drijven. Deze waarden in combinatie met mijn kennis en ervaring, maken dat ik voor jou het verschil kan maken. Graag tot ziens!

Coach Hiske Flevoland Utrecht

Hiske

______

aandacht
verbinding
balans

Uit ervaring weet ik hoe heftig een burn-out kan zijn. Met respect en aandacht begeleid ik je in het onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Door hierbij de verbinding te leggen tussen denken en voelen, leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en ga je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging op weg naar een duurzaam gezonde balans.

Coach Annerieke Utrecht

Annerieke

______

oprecht
beweging
verbinding

Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik empathisch, lichaamsgericht, praktisch en inzichtgevend.

Coach Pauline Utrecht

Pauline

______

ontspannen
praktisch
resultaatgericht

Mensen in beweging brengen is een van mijn grootste passies. Ik doe dat als runningcoach, bedrijfsmaatschappelijk werker, trainer en groepsmaatschappelijk werker. Mijn expertise ligt op het terrein van stressmanagement, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een blijvende gedragsverandering vormt daarbij mijn grootste uitdaging. Mijn specialismen: stress- en burn-outklachten, depressieve klachten en assertieve vaardigheden.

Coach-Han-Utrecht-Noord-Holland-Zuid-Holland

Han

______

stressmanagement
communicatie
effectiviteit

Samen uitvinden wat goed is voor jou. Niemand kent jouw situatie beter dan jijzelf. Jij weet al wat goed voor je is en met de juiste coaching ga je ook de keuzes maken die daarbij horen. Als coach begeleid ik je om de juiste perspectieven te zien en snel tot de kern te komen. Gericht op resultaat en dat alles tijdens het wandelen in de prachtige natuur van Utrecht.

Coach-Janneke-Noord-Holland

Ingeborg

______

gevoelig
intuïtief
ontmoeten

Zolang ik mij kan herinneren, ben ik gevoelig voor energieën van anderen, en heb een sterk intuïtief vermogen. In mijn dagelijks leven coach ik mensen zoals jij die op zoek zijn naar iemand die helpt bij het stellen van de juiste vragen. Zodra deze vragen helder zijn, help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Mijn motto is: doe wat werkt voor jou. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

Coach-Joep-Noord-Brabant-Limburg

Joep

______

ervaring
grip
helpen

Spanning hoort bij het leven, het is jammer als spanning je leven gaat bepalen. Ik wil daarom met jou zicht krijgen hoe jij stappen kunt zetten, zodat jij weer grip op je spanning krijgt. Mijn ervaring om grip te krijgen op spanning heb ik zowel bij PSV, als binnen de geestelijke gezondheidszorg opgedaan. Deze ervaring zet ik graag in om jou op weg te helpen.

Marlijn

______

echt
uniek
openheid

Binnen mijn werk als coach en psychomotorisch therapeut ben ik dagelijks bezig met beweging. Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan, ontdekken, ontwikkelen, groeien en loslaten. Elk mens is uniek, ik vind openheid en het echte contact het belangrijkste. Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou het beste helpt en hoe jij de balans weer kan vinden.

Coach-Sandra-Noord-Brabant

Sandra

______

mogelijkheden
betrokken
inzichtgevend

Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als coach, trainer en therapeut. Mijn passie voor de ontwikkeling van de mens en zijn mogelijkheden ligt ten grondslag aan mijn werk. Ik begeleid mensen met veel betrokkenheid en richt mij in ieder proces op het (weer) vinden van de persoonlijke kracht van de mens. Mijn manier van begeleiden is inzichtgevend, lichaamsgericht, praktisch en met oog voor de oorsprong van het probleem.

Coach-Tom-Noord-Brabant-Zeeland

Tom

______

ervaringsgericht
praktisch
empathisch

Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik praktisch, empathisch, lichaamsgericht en inzichtgevend.

Coach-Eric-Zeeland

Eric

______

plezier
ontwikkelen
grip

Met veel plezier help ik mensen zich vrij en tevreden te voelen. Hierbij is het belangrijk om je vermogen te ontwikkelen om de dingen die je doet met plezier te doen. Om dat te bereiken help ik je door moeilijke tijden heen en om meer grip te krijgen op jouw leven. Mijn motto: “Wanneer iets niet werkt, probeer dan wat anders.”

Coach-Rens-Limburg

Rens

______

compassie
respect
trauma

Vanuit mijn innerlijke rust, die mij een verrijkende levenswijze heeft gebracht, weet ik in het gesprek al gauw de vinger op de “zere plek” te leggen.  Dit doe ik vanuit een gevoel van compassie en respect. Mijn brede oriëntatie qua opleidingen geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. de specifieke hulpvraag. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en PTSS. Motto: Live your life, its yours.

Coach-Ronald-Limburg

Ronald

______

ontwikkeling
balans
authenticiteit

Mijn interesse gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenticiteit, dicht bij jezelf staan en in beweging komen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 • Coach Annerieke Utrecht

  Annerieke

  ______

  oprecht
  beweging
  verbinding


  Utrecht

  De kern van mijn coaching is het maken van een verbinding tussen hoofd, lichaam en gevoel. Terug naar de basis, naar jou, naar wat jij wil en belangrijk vindt. We gebruiken de natuur hierbij om inzichten te krijgen en te oefenen hoe het anders kan. Als persoon ben ik oprecht en enthousiast en ik coach van hart tot hart.
  Coach-Chantal-Noord-Holland-Zuid-Holland

  Chantal

  ______

  speels
  open
  ongedwongen


  Noord-Holland

  Ik ben een coach met ervaring. In coachen én met burn-out. Alle emoties heb ik doorgemaakt, elke weerstand gevoeld. Ik sta naast je en neem stapje voor stapje meer afstand. Zodat jij uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunt. Mijn manier van coachen is speels, open en ongedwongen. Praten gecombineerd met bewegen, voelen, spelen en doen!

  Coach-Ellen-Flevoland-Drenthe-Overijssel

  Ellen

  ______

  eenvoud
  optimisme
  vrijheid


  Flevoland

  Als jij verlangt naar een leven waarin je met rust en plezier kunt zijn wie je werkelijk bent, dan ga ik graag letterlijk en figuurlijk met je op pad. Eenvoud, optimisme en vrijheid zijn waarden die mij drijven. Deze waarden in combinatie met mijn kennis en ervaring, maken dat ik voor jou het verschil kan maken. Graag tot ziens!

  Coach-Eric-Zeeland

  Eric

  ______

  plezier
  ontwikkelen
  grip


  Zeeland

  Met veel plezier help ik mensen zich vrij en tevreden te voelen. Hierbij is het belangrijk om je vermogen te ontwikkelen om de dingen die je doet met plezier te doen. Om dat te bereiken help ik je door moeilijke tijden heen en om meer grip te krijgen op jouw leven. Mijn motto: “Wanneer iets niet werkt, probeer dan wat anders.”

  Coach Esther Zuid-Holland

  Esther

  ______

  natuurlijk
  helder
  betrokken


  Zuid-Holland

  Als kind was ik al klasgenootjes aan het ‘coachen’. En ik was gek op de natuur. Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening kwam ik in 2010 terug bij mijn roots. Ik help mensen in de natuur om weer stevig op hun eigen levenspad te komen. Door fysiek in beweging te komen, komen we ook mentaal los. En na iedere afslag is er een nieuw perspectief!

  Coach-Evelien-Overijssel-Flevoland

  Evelien

  ______

  open houding
  aandacht
  zonder oordeel


  Overijssel

  In de natuur kom je tot rust. Bij je gevoel, bij wie je daadwerkelijk bent en wat daarbij aan de orde is. Mij helpt wandelen daar ook altijd bij. Graag loop ik met je mee om bewustzijn, verandering en/of zelfacceptatie te bevorderen. Ik heb een open houding, houding, ben aandachtig en fijngevoelig en kan scherp waarnemen, zonder oordeel.

  Coach-Genardus-Drenthe

  Genardus

  ______

  respect
  empathie
  openheid


  Drenthe

  Bij coaching staat de mens centraal en dat fascineert mij. Het coachen van mensen met stress of een burn-out vraagt meer dan goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Mensen hebben krachten in zich die zij met behulp van coaching kunnen aanboren. Bij de zoektocht naar die innerlijke drive houd ik ze graag een spiegel voor. Belangrijke waarden voor mij zijn: respect, empathie, openheid, eerlijkheid, autonomie en doen wat je belooft.

  Coach-Han-Utrecht-Noord-Holland-Zuid-Holland

  Han

  ______

  stressmanagement
  communicatie
  effectiviteit


  Utrecht

  Mensen in beweging brengen is een van mijn grootste passies. Ik doe dat als runningcoach, bedrijfsmaatschappelijk werker, trainer en groepsmaatschappelijk werker. Mijn expertise ligt op het terrein van stressmanagement, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een blijvende gedragsverandering vormt daarbij mijn grootste uitdaging. Mijn specialismen: stress- en burn-outklachten, depressieve klachten en assertieve vaardigheden.

  Coach Hiske Flevoland Utrecht

  Hiske

  ______

  aandacht
  verbinding
  balans


  Flevoland

  Uit eigen ervaring weet ik hoe heftig een burn-out kan zijn. Met respect en aandacht begeleid ik je in het onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Door hierbij de verbinding te leggen tussen denken en voelen, leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en ga je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging op weg naar een duurzaam gezonde balans.

  Coach-Janneke-Noord-Holland

  Ingeborg

  ______

  gevoelig
  intuïtief
  ontmoeten


  Noord-Brabant

  Zolang ik mij kan herinneren, ben ik gevoelig voor energieën van anderen, en heb een sterk intuïtief vermogen. In mijn dagelijks leven coach ik mensen zoals jij die op zoek zijn naar iemand die helpt bij het stellen van de juiste vragen. Zodra deze vragen helder zijn, help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Mijn motto is: doe wat werkt voor jou. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

  Coach-Irene-Groningen

  Irene

  ______

  passie
  humor
  JIJ


  Groningen

  Mijn passie is om een helpende hand te bieden, het leven aangenamer te maken. Ik help graag om de stip aan de horizon te verwezenlijken. Door vragen te stellen, te observeren en door te luisteren kom ik erachter waar behoefte aan is. Zowel individueel als voor teams of organisaties. Ik geef het eerste duwtje in de goede richting.

  Coach-Janneke-Noord-Holland

  Janneke

  ______

  eerlijk
  oprecht
  geïnteresseerd


  Noord-Holland

  Wandelen in de natuur werkt rustgevend en zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je eigen gevoel en kracht. Zoek jij iemand die met jou mee wandelt door weer en wind? Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Ik ben een empathische doorvrager met een open persoonlijkheid, die eerlijk, oprecht geïnteresseerd en onbevooroordeeld is.

  Coach-Joep-Noord-Brabant-Limburg

  Joep

  ______

  ervaring
  grip
  helpen


  Noord-Brabant

  Spanning hoort bij het leven, het is jammer als spanning je leven gaat bepalen. Ik wil daarom met jou zicht krijgen hoe jij stappen kunt zetten, zodat jij weer grip op je spanning krijgt. Mijn ervaring om grip te krijgen op spanning heb ik zowel bij PSV, als binnen de geestelijke gezondheidszorg opgedaan. Deze ervaring zet ik graag in om jou op weg te helpen.

  Coach-Kristiaan-Noord-Holland

  Kristiaan

  ______

  mindful
  persoonlijk
  praktisch


  Noord-Holland

  Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fysieke en mentale gezondheid. Vanuit mijn achtergrond als sociale psycholoog  heb ik mij ontwikkeld tot mindfulness trainer en stress & burn-out coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een praktische benadering gericht op fysiek herstel en inzicht krijgen in de factoren die tot klachten leiden, om daar anders mee om te leren gaan.

  Coach-Lidiya-Gelderland-Zuid-Holland-Utrecht

  Lineke

  ______

  gemak
  vertrouwen
  authentiek


  Gelderland

  Ik ben een coach waarbij je je snel op je gemak voelt. ik begeleid zonder oordeel en geef je het (zelf)vertrouwen om de stappen te ondernemen die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen, om te gaan met belemmerende overtuigingen en een authentiek leven te leiden. Na een sessie voel je je ontspannen en tegelijkertijd gemotiveerd om de inzichten die je hebt opgedaan in praktijk te brengen.

  Coach Marga Gelderland

  Marga

  ______

  daadkrachtig
  oplossingsgericht
  vrolijk


  Gelderland

  Ik begeleid mensen die op een kruispunt in hun leven staan bij het maken van bewuste keuzes. Van nature ben ik een daadkrachtige en oplossingsgerichte, vrolijke vrouw. Mensen enthousiast maken voor een doel en daarbij verbinding zoeken met anderen is mijn kracht. Ik breng mensen in beweging om zichzelf te ontwikkelen en vooruit te kijken, hun doelen te formuleren, na te streven en te bereiken.

  Coach-Marleen-Gelderland-Noord-Brabant

  Marleen

  ______

  nieuwsgierig
  direct
  respect


  Gelderland

  Met vallen en opstaan ben ik waar ik nu ben; een gemotiveerde en nieuwsgierige coach. Ik ga in coaching moeilijke situaties niet uit de weg, maar hou wel van eenvoudige oplossingen. Ik heb een directe stijl, altijd met respect en humor. Iedereen heeft ontwikkelpunten; ga mee op zoek naar dé plek waar de zaadjes verstopt zitten voor persoonlijke- en professionele groei.

  Marlijn

  ______

  echt
  uniek
  openheid


  Noord-Brabant

  Binnen mijn werk als coach en psychomotorisch therapeut ben ik dagelijks bezig met beweging. Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan, ontdekken, ontwikkelen, groeien en loslaten. Elk mens is uniek, ik vind openheid en het echte contact het belangrijkste. Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou het beste helpt en hoe jij de balans weer kan vinden.

  Coach-Marloes-Overijssel-Gelderland

  Marloes

  ______

  pragmatisch
  persoonlijk
  interactief


  Overijssel

  Ik ben een ervaren coach die op een pragmatische, persoonlijke en interactieve wijze werkt. Hierbij ben ik open en leg op een heldere en begrijpelijke manier de door jou te nemen stappen uit. Hierdoor zal je snel op je gemak voelen. Als jij weet wat passend voor jou is en je daarnaar kan handelen zul je minder stress ervaren en met meer energie je werk doen.

  Coach Miranda Zuid-Holland

  Miranda

  ______

  geluk
  beweging
  fitheid


  Zuid-Holland

  Wist jij dat geluk al in je zit? Soms heb je iemand nodig die een stukje met je mee loopt om samen te onderzoeken waar jij energie van krijgt en wat jou in je kracht zet. Ik zet mensen in beweging en coach naar mentale en fysieke fitheid en blijvende gedragsverandering. Je fit en energiek voelen, dat gun ik jou ook!

  Coach-Myrthe-Drenthe

  Myrte

  ______

  persoonlijk
  praktisch
  oplossingsgericht


  Drenthe

  Ieder mens is uniek en juist dat unieke in jou gaan we weer naar boven halen. Door dichter bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen, leer jij jouw stressniveau verlagen en kom jij weer beter in je vel. Samenwerking en persoonlijke aandacht zijn voor mij als coach erg belangrijk.  Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht.

  Coach-Naomi-Noord-Holland

  Naomi

  ______

  luisterend
  stimulerend
  uitdagend


  Noord-Holland

  Mijn missie is om mensen te ondersteunen als ze zelf geen overzicht meer hebben. Ik wil jou leren om je kwaliteiten te herkennen en in te zetten, maar ook dat jij de baas bent over jezelf en de regie hebt over je gedachten en gevoel. Belangrijk is om balans te hebben tussen spanning en ontspanning, zodat je kunt genieten van het leven. Luisterend, coachend, stimulerend, uitdagend en met humor.

  Coach Pauline Utrecht

  Pauline

  ______

  ontspannen
  praktisch
  resultaatgericht


  Utrecht

  Samen uitvinden wat goed is voor jou. Niemand kent jouw situatie beter dan jijzelf. Jij weet al wat goed voor je is en met de juiste coaching ga je ook de keuzes maken die daarbij horen. Als coach begeleid ik je om de juiste perspectieven te zien en snel tot de kern te komen. Gericht op resultaat en dat alles tijdens het wandelen in de prachtige natuur van Utrecht.

  Coach-Reina-Groningen

  Reina

  ______

  bewust
  balans
  beweging


  Groningen

  In de huidige maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waardoor we ongemerkt kunnen vergeten wie we werkelijk zijn, wat ons drijft en waar we blij van worden. We zitten te veel in ons hoofd en raken het contact met ons gevoel en ons lijf kwijt. Ik kan je helpen weer bewust te worden van de dingen waar je energie uit haalt, balans (terug)brengen in je leven en zorgen voor zowel fysieke als mentale beweging.

  Coach-Reinoud-Drenthe-Overijssel

  Reinoud

  ______

  compassievol
  oplossingsgericht
  zingeving


  Drenthe

  Nadat ik zelf een heftige burn-out heb meegemaakt, waarin angst en depressie sterk aanwezig waren heb ik het roer om gegooid. In mijn coaching ben ik compassievol, recht door zee en oplossingsgericht. Mijn eigen ervaring neem ik graag mee om je te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik geloof dat niets ooit voor niets is. Mijn missie is geslaagd als jij je authentieke zelf hebt (terug) gevonden.

  Coach-Rens-Limburg

  Rens

  ______

  compassie
  respect
  trauma


  Limburg

  Vanuit mijn innerlijke rust, die mij een verrijkende levenswijze heeft gebracht, weet ik in het gesprek al gauw de vinger op de “zere plek” te leggen.  Dit doe ik vanuit een gevoel van compassie en respect. Mijn brede oriëntatie qua opleidingen geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. de specifieke hulpvraag. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en PTSS. Motto: Live your life, its yours.

  Coach-Ronald-Limburg

  Ronald

  ______

  ontwikkeling
  balans
  authenticiteit


  Limburg

  Mijn interesse gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenticiteit, dicht bij jezelf staan en in beweging komen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

  Coach-Sandra-Noord-Brabant

  Sandra

  ______

  mogelijkheden
  betrokken
  inzichtgevend


  Noord-Brabant

  Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als coach, trainer en therapeut. Mijn passie voor de ontwikkeling van de mens en zijn mogelijkheden ligt ten grondslag aan mijn werk. Ik begeleid mensen met veel betrokkenheid en richt mij in ieder proces op het (weer) vinden van de persoonlijke kracht van de mens. Mijn manier van begeleiden is inzichtgevend, lichaamsgericht, praktisch en met oog voor de oorsprong van het probleem.

  Coach-Tom-Noord-Brabant-Zeeland

  Tom

  ______

  ervaringsgericht
  praktisch
  empathisch


  Noord-Brabant

  Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik praktisch, empathisch, lichaamsgericht en inzichtgevend.

  Coach Wendy Friesland

  Wendy

  ______

  sensitief
  verbinding
  groei


  Friesland

  Om vooruit te komen is die eerste stap nodig. En kan het goed zijn om buiten je gebruikelijke paden te treden. Daarbuiten valt veel te ontdekken! Middels ervaringsgerichte oefeningen ondersteun ik je om inzicht te krijgen in wat je denkt, voelt en doet. In contact ben ik sensitief en gericht op verbinding en groei.
  Coach-Wiebe-Friesland-Groningen

  Wiebe

  ______

  avontuur
  ontmoeten
  oordeelloos


  Friesland

  Als ik ’s ochtends de gordijnen open doe, heb ik een beetje een gevoel van avontuur in mijn onderbuik. Wat gaat er vandaag gebeuren? Wie ga ik ontmoeten? Wat is jouw hulpvraag? We lopen in de natuur en praten oordeelloos over hoe jij wit zijn en welke eerste stap jij kunt zetten. Prachtig! “stap voor stap naar jezelf” ofwel ik mag mezelf (weer) zijn.
 • Coach-Chantal-Noord-Holland-Zuid-Holland

  Chantal

  ______

  speels
  open
  ongedwongen

  Ik ben een coach met ervaring. In coachen én met burn-out. Alle emoties heb ik doorgemaakt, elke weerstand gevoeld. Ik sta naast je en neem stapje voor stapje meer afstand. Zodat jij uiteindelijk weer op eigen kracht verder kunt. Mijn manier van coachen is speels, open en ongedwongen. Praten gecombineerd met bewegen, voelen, spelen en doen!

  Coach-Janneke-Noord-Holland

  Janneke

  ______

  eerlijk
  oprecht
  geïnteresseerd

  Wandelen in de natuur werkt rustgevend en zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je eigen gevoel en kracht. Zoek jij iemand die met jou mee wandelt door weer en wind? Dan hoop ik je snel te ontmoeten. Ik ben een empathische doorvrager met een open persoonlijkheid, die eerlijk, oprecht geïnteresseerd en onbevooroordeeld is.

  Coach-Kristiaan-Noord-Holland

  Kristiaan

  ______

  mindful
  persoonlijk
  praktisch

  Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fysieke en mentale gezondheid. Vanuit mijn achtergrond als sociale psycholoog  heb ik mij ontwikkeld tot mindfulness trainer en stress & burn-out coach. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een praktische benadering gericht op fysiek herstel en inzicht krijgen in de factoren die tot klachten leiden, om daar anders mee om te leren gaan.

  Coach-Naomi-Noord-Holland

  Naomi

  ______

  luisterend
  stimulerend
  uitdagend

  Mijn missie is om mensen te ondersteunen als ze zelf geen overzicht meer hebben. Ik wil jou leren om je kwaliteiten te herkennen en in te zetten, maar ook dat jij de baas bent over jezelf en de regie hebt over je gedachten en gevoel. Belangrijk is om balans te hebben tussen spanning en ontspanning, zodat je kunt genieten van het leven. Luisterend, coachend, stimulerend, uitdagend en met humor.

 • Coach Esther Zuid-Holland

  Esther

  ______

  natuurlijk
  helder
  betrokken

  Als kind was ik al klasgenootjes aan het ‘coachen’. En ik was gek op de natuur. Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening kwam ik in 2010 terug bij mijn roots. Ik help mensen in de natuur om weer stevig op hun eigen levenspad te komen. Door fysiek in beweging te komen, komen we ook mentaal los. En na iedere afslag is er een nieuw perspectief!

  Coach Miranda Zuid-Holland

  Miranda

  ______

  geluk
  beweging
  fitheid

  Wist jij dat geluk al in je zit? Soms heb je iemand nodig die een stukje met je mee loopt om samen te onderzoeken waar jij energie van krijgt en wat jou in je kracht zet. Ik zet mensen in beweging en coach naar mentale en fysieke fitheid en blijvende gedragsverandering. Je fit en energiek voelen, dat gun ik jou ook!

 • Coach-Irene-Groningen

  Irene

  ______

  passie
  humor
  JIJ

  Mijn passie is om een helpende hand te bieden, het leven aangenamer te maken. Ik help graag om de stip aan de horizon te verwezenlijken. Door vragen te stellen, te observeren en door te luisteren kom ik erachter waar behoefte aan is. Zowel individueel als voor teams of organisaties. Ik geef het eerste duwtje in de goede richting.

  Coach-Reina-Groningen

  Reina

  ______

  bewust
  balans
  beweging

  In de huidige maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waardoor we ongemerkt kunnen vergeten wie we werkelijk zijn, wat ons drijft en waar we blij van worden. We zitten te veel in ons hoofd en raken het contact met ons gevoel en ons lijf kwijt. Ik kan je helpen weer bewust te worden van de dingen waar je energie uit haalt, balans (terug)brengen in je leven en zorgen voor zowel fysieke als mentale beweging.

 • Coach Wendy Friesland

  Wendy

  ______

  sensitief
  verbinding
  groei

  Om vooruit te komen is die eerste stap nodig. En kan het goed zijn om buiten je gebruikelijke paden te treden. Daarbuiten valt veel te ontdekken! Middels ervaringsgerichte oefeningen ondersteun ik je om inzicht te krijgen in wat je denkt, voelt en doet. In contact ben ik sensitief en gericht op verbinding en groei.

  Coach-Wiebe-Friesland-Groningen

  Wiebe

  ______

  avontuur
  ontmoeten
  oordeelloos

  Als ik ’s ochtends de gordijnen open doe, heb ik een beetje een gevoel van avontuur in mijn onderbuik. Wat gaat er vandaag gebeuren? Wie ga ik ontmoeten? Wat is jouw hulpvraag? We lopen in de natuur en praten oordeelloos over hoe jij wit zijn en welke eerste stap jij kunt zetten. Prachtig! “stap voor stap naar jezelf” ofwel ik mag mezelf (weer) zijn.

 • Coach-Genardus-Drenthe

  Genardus

  ______

  respect
  empathie
  openheid

  Bij coaching staat de mens centraal en dat fascineert mij. Het coachen van mensen met stress of een burn-out vraagt meer dan goed luisteren, doorvragen en samenvatten. Mensen hebben krachten in zich die zij met behulp van coaching kunnen aanboren. Bij de zoektocht naar die innerlijke drive houd ik ze graag een spiegel voor. Belangrijke waarden voor mij zijn: respect, empathie, openheid, eerlijkheid, autonomie en doen wat je belooft.

  Coach-Myrthe-Drenthe

  Myrte

  ______

  persoonlijk
  praktisch
  oplossingsgericht

  Ieder mens is uniek en juist dat unieke in jou gaan we weer naar boven halen. Door dichter bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen, leer jij jouw stressniveau verlagen en kom jij weer beter in je vel. Samenwerking en persoonlijke aandacht zijn voor mij als coach erg belangrijk.  Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht.

  Coach-Reinoud-Drenthe-Overijssel

  Reinoud

  ______

  compassievol
  oplossingsgericht
  zingeving

  Nadat ik zelf een heftige burn-out heb meegemaakt, waarin angst en depressie sterk aanwezig waren heb ik het roer om gegooid. In mijn coaching ben ik compassievol, recht door zee en oplossingsgericht. Mijn eigen ervaring neem ik graag mee om je te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik geloof dat niets ooit voor niets is. Mijn missie is geslaagd als jij je authentieke zelf hebt (terug) gevonden.

 • Coach-Evelien-Overijssel-Flevoland

  Evelien

  ______

  open houding
  aandacht
  zonder oordeel

  In de natuur kom je tot rust. Bij je gevoel, bij wie je daadwerkelijk bent en wat daarbij aan de orde is. Mij helpt wandelen daar ook altijd bij. Graag loop ik met je mee om bewustzijn, verandering en/of zelfacceptatie te bevorderen. Ik heb een open houding, houding, ben aandachtig en fijngevoelig en kan scherp waarnemen, zonder oordeel.

  Coach-Marloes-Overijssel-Gelderland

  Marloes

  ______

  pragmatisch
  persoonlijk
  interactief

  Ik ben een ervaren coach die op een pragmatische, persoonlijke en interactieve wijze werkt. Hierbij ben ik open en leg op een heldere en begrijpelijke manier de door jou te nemen stappen uit. Hierdoor zal je snel op je gemak voelen. Als jij weet wat passend voor jou is en je daarnaar kan handelen zul je minder stress ervaren en met meer energie je werk doen.

 • Coach-Lidiya-Gelderland-Zuid-Holland-Utrecht

  Lineke

  ______

  gemak
  vertrouwen
  authentiek

  Ik ben een coach waarbij je je snel op je gemak voelt. ik begeleid zonder oordeel en geef je het (zelf)vertrouwen om de stappen te ondernemen die nodig zijn om dichter bij jezelf te komen, om te gaan met belemmerende overtuigingen en een authentiek leven te leiden. Na een sessie voel je je ontspannen en tegelijkertijd gemotiveerd om de inzichten die je hebt opgedaan in praktijk te brengen.

  Coach Marga Gelderland

  Marga

  ______

  daadkrachtig
  oplossingsgericht
  vrolijk

  Ik begeleid mensen die op een kruispunt in hun leven staan bij het maken van bewuste keuzes. Van nature ben ik een daadkrachtige en oplossingsgerichte, vrolijke vrouw. Mensen enthousiast maken voor een doel en daarbij verbinding zoeken met anderen is mijn kracht. Ik breng mensen in beweging om zichzelf te ontwikkelen en vooruit te kijken, hun doelen te formuleren, na te streven en te bereiken.

  Coach-Marleen-Gelderland-Noord-Brabant

  Marleen

  ______

  nieuwsgierig
  direct
  respect

  Met vallen en opstaan ben ik waar ik nu ben; een gemotiveerde en nieuwsgierige coach. Ik ga in coaching moeilijke situaties niet uit de weg, maar hou wel van eenvoudige oplossingen. Ik heb een directe stijl, altijd met respect en humor. Iedereen heeft ontwikkelpunten; ga mee op zoek naar dé plek waar de zaadjes verstopt zitten voor persoonlijke- en professionele groei.

 • Coach-Ellen-Flevoland-Drenthe-Overijssel

  Ellen

  ______

  eenvoud
  optimisme
  vrijheid

  Als jij verlangt naar een leven waarin je met rust en plezier kunt zijn wie je werkelijk bent, dan ga ik graag letterlijk en figuurlijk met je op pad. Eenvoud, optimisme en vrijheid zijn waarden die mij drijven. Deze waarden in combinatie met mijn kennis en ervaring, maken dat ik voor jou het verschil kan maken. Graag tot ziens!

  Coach Hiske Flevoland Utrecht

  Hiske

  ______

  aandacht
  verbinding
  balans

  Uit eigen ervaring weet ik hoe heftig een burn-out kan zijn. Met respect en aandacht begeleid ik je in het onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Door hierbij de verbinding te leggen tussen denken en voelen, leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en ga je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging op weg naar een duurzaam gezonde balans.

 • Coach Annerieke Utrecht

  Annerieke

  ______

  oprecht
  beweging
  verbinding

  Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik empathisch, lichaamsgericht, praktisch en inzichtgevend.

  Coach Pauline Utrecht

  Pauline

  ______

  ontspannen
  praktisch
  resultaatgericht

  Mensen in beweging brengen is een van mijn grootste passies. Ik doe dat als runningcoach, bedrijfsmaatschappelijk werker, trainer en groepsmaatschappelijk werker. Mijn expertise ligt op het terrein van stressmanagement, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Een blijvende gedragsverandering vormt daarbij mijn grootste uitdaging. Mijn specialismen: stress- en burn-outklachten, depressieve klachten en assertieve vaardigheden.

  Coach-Han-Utrecht-Noord-Holland-Zuid-Holland

  Han

  ______

  stressmanagement
  communicatie
  effectiviteit

  Samen uitvinden wat goed is voor jou. Niemand kent jouw situatie beter dan jijzelf. Jij weet al wat goed voor je is en met de juiste coaching ga je ook de keuzes maken die daarbij horen. Als coach begeleid ik je om de juiste perspectieven te zien en snel tot de kern te komen. Gericht op resultaat en dat alles tijdens het wandelen in de prachtige natuur van Utrecht.

 • Coach-Janneke-Noord-Holland

  Ingeborg

  ______

  gevoelig
  intuïtief
  ontmoeten

  Zolang ik mij kan herinneren, ben ik gevoelig voor energieën van anderen, en heb een sterk intuïtief vermogen. In mijn dagelijks leven coach ik mensen zoals jij die op zoek zijn naar iemand die helpt bij het stellen van de juiste vragen. Zodra deze vragen helder zijn, help ik je om je eigen antwoorden te vinden. Mijn motto is: doe wat werkt voor jou. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!”

  Coach-Joep-Noord-Brabant-Limburg

  Joep

  ______

  ervaring
  grip
  helpen

  Spanning hoort bij het leven, het is jammer als spanning je leven gaat bepalen. Ik wil daarom met jou zicht krijgen hoe jij stappen kunt zetten, zodat jij weer grip op je spanning krijgt. Mijn ervaring om grip te krijgen op spanning heb ik zowel bij PSV, als binnen de geestelijke gezondheidszorg opgedaan. Deze ervaring zet ik graag in om jou op weg te helpen.

  Marlijn

  ______

  echt
  uniek
  openheid

  Binnen mijn werk als coach en psychomotorisch therapeut ben ik dagelijks bezig met beweging. Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan, ontdekken, ontwikkelen, groeien en loslaten. Elk mens is uniek, ik vind openheid en het echte contact het belangrijkste. Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou het beste helpt en hoe jij de balans weer kan vinden.

  Coach-Sandra-Noord-Brabant

  Sandra

  ______

  mogelijkheden
  betrokken
  inzichtgevend

  Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als coach, trainer en therapeut. Mijn passie voor de ontwikkeling van de mens en zijn mogelijkheden ligt ten grondslag aan mijn werk. Ik begeleid mensen met veel betrokkenheid en richt mij in ieder proces op het (weer) vinden van de persoonlijke kracht van de mens. Mijn manier van begeleiden is inzichtgevend, lichaamsgericht, praktisch en met oog voor de oorsprong van het probleem.

  Coach-Tom-Noord-Brabant-Zeeland

  Tom

  ______

  ervaringsgericht
  praktisch
  empathisch

  Door mijn achtergrond als psychomotorisch therapeut, staat het lichaam centraal in mijn begeleiding. Ik ga er vanuit dat denken, voelen en handelen altijd met elkaar verbonden zijn. Werkend met ervaringsgerichte oefeningen, laat ik jou voelen hoe je het beste van je eigen lichaam kunt leren. Deze zoektocht brengt je altijd dichter bij je authentieke zelf. Als coach ben ik praktisch, empathisch, lichaamsgericht en inzichtgevend.

 • Coach-Eric-Zeeland

  Eric

  ______

  plezier
  ontwikkelen
  grip

  Met veel plezier help ik mensen zich vrij en tevreden te voelen. Hierbij is het belangrijk om je vermogen te ontwikkelen om de dingen die je doet met plezier te doen. Om dat te bereiken help ik je door moeilijke tijden heen en om meer grip te krijgen op jouw leven. Mijn motto: “Wanneer iets niet werkt, probeer dan wat anders.”

 • Coach-Rens-Limburg

  Rens

  ______

  compassie
  respect
  trauma

  Vanuit mijn innerlijke rust, die mij een verrijkende levenswijze heeft gebracht, weet ik in het gesprek al gauw de vinger op de “zere plek” te leggen.  Dit doe ik vanuit een gevoel van compassie en respect. Mijn brede oriëntatie qua opleidingen geven me daarbij een groot scala aan in te zetten tools t.b.v. de specifieke hulpvraag. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en PTSS. Motto: Live your life, its yours.

  Coach-Ronald-Limburg

  Ronald

  ______

  ontwikkeling
  balans
  authenticiteit

  Mijn interesse gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenticiteit, dicht bij jezelf staan en in beweging komen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

HET JUISTE PAD TERUGVINDEN?

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp