Zoeken

Zoeken sluiten

Bedrijfsartsen waarschuwen voor overspannenheid door personeelstekort.
Bron: NOS augustus 2022

Onze coaches

Alle coaches van Liberi zijn HBO+ opgeleid, daarnaast zijn ze gecertificeerd coach of therapeut en hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out. Gezamenlijk hebben de coaches meer dan 250 jaar ervaring met stress en burn-out. Door de samenwerking met Liberi werken wij continu aan scholing en verbeteren van de coach-vaardigheden. Door van elkaar te leren en samen te overleggen profiteer je in een coaching traject van de kennis en vaardigheid van al onze coaches.

“Be the change you want to see in the world.”

– Mahatma Gandhi –

Over onze coaches:

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met stress en burn-out, depressie en angst- en/of paniekaanvallen. Zij hebben allemaal ten minste 5 jaar ervaring als coach of hulpverlener.

Liberi werkt samen met coaches door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij altijd een coachingstraject aanbieden in de eigen regio. Met onze landelijke dekking is er altijd een coach dichtbij jou. Onze coaches werken allemaal aan de hand van de Liberi-methode en hebben daarnaast hun eigen unieke vaardigheden en ervaring.

Liberi kent geen wachtlijsten, wil je vandaag nog hulp bij stress en burn-out neem dan contact op. Wil je Liberi-coach worden? Kijk bij onze vacatures of we op zoek zijn naar jou!

Zoek een coach in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven