Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Adem en aandacht

Adem je vrij

Het programma “Herstel met Adem en Aandacht” is erop gericht om jou (of een werknemer binnen de organisatie) te ondersteunen om gezond en vitaal te blijven. Preventief werken aan je gezondheid is natuurlijk het beste wat je kunt doen. Soms heb je echter te maken met stress en burn-out klachten, ga je weer re-integreren binnen je werk en is het nodig te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

In dat geval bieden de retraitedagen die we organiseren de mogelijkheid om hierin belangrijke stappen te zetten. Binnen deze dagen ruim je oude problemen op en daarmee vitaliseer je je lichaam en geest.

Diepgaand ademwerk ondersteund jou met het contact maken met stress en blokkades (onverwerkte ervaringen) die aanwezig zijn in je lichaam en geest. We maken gebruik van ademhalingstechnieken die je zenuwstelsel activeren. Door deze activatie worden emotionele blokkades losgelaten en traumatische gebeurtenissen verwerkt.

Meer informatie? Neem contact op

“Wat een mooie dag. De locatie was prachtig, Een fijn programma met afwisseling tussen inspirerende informatie, oefeningen, luisteren, eigen inbreng, rust, muziek, heerlijk eten en de ademsessie was er een om niet te vergeten. De setting was zo warm en veilig, alles mocht er zijn.”

Brechtje Fleuren (deelneemster 1 daagse)

Waar helpt dit retraite jou bij?

 • Loslaten van stress en trauma
 • Heling en herstel
 • Verbeterde ademhaling
 • Toename van lichaamsbewustzijn en ontspanning
 • Inzichten in gewenste veranderingen
 • Inzichten in beperkende gedachten en gedrag
 • Ervaren van diepere verbondenheid met jezelf en anderen.

Wat bieden we jou

 • Diepgaand ademwerk om stress en trauma te ontladen
 • Yoga en Qigong om het contact met en de vitaliteit van je lichaam te verhogen
 • Meditatie om je gedachten te kunnen observeren
 • Stilte om dieper contact met jezelf te maken.
 • Natuur om tot ontspanning te kunnen komen.
 • Volledig verzorgde dagen
 • Deskundige begeleiding van opgeleide en ervaren (adem)coaches

“Ondanks het nogal sceptische perspectief dat ik er vooraf op nahield, was de ademhalingssessie die ik bij Coachpraktijk Dio volgde precies wat ik nodig bleek te hebben. Een waardevol moment in mijn leven dat me noodzakelijke nieuwe inzichten en opluchting gaf, waarmee ik in enkele dagen daarna al flinke stappen vooruit ben gekomen”.

Bart Belterman (deelnemer 1 daagse)

Locatie

Deze dag(en) worden aangeboden bij een ruime en luxe groep accommodatie midden in de natuur. De accommodatie is ruim opgezet en biedt voldoende privacy op de kamers en in de gezamenlijke vertrekken.

De omgeving biedt de optimale plek om de verbondenheid met jezelf en de natuur te ervaren.
Kom volledig tot jezelf. Deze locatie ligt gelegen in Olst, naast Deventer.

Download de brochure PDF

Wat is de investering van jou of je werkgever?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Dio Miskotte via dio@liberi.nl of 06-40871552.

“Bedankt voor het waardevolle retraite. Het was een intens en diepgaande reis die me veel heeft opgeleverd en nog steeds oplevert. Het retraite heeft eraan bijgedragen dat ik sneller kan terugkeren naar het huidige moment. Daarnaast merk ik dat ik sinds het retraite meer compassie voor mijn donkere stukken heb en eerlijker in contact met mezelf en anderen sta. De stilte tijdens het retraite was heel eventjes wennen, maar werkte uiteindelijk als enorme inspiratiebron.”

Silvano M. (deelnemer 3 daagse

Meer informatie? Neem contact op

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven