"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ik ben in contact gekomen met Mieke toen ik enkele maanden thuis zat. In ons eerste gesprek kreeg ik direct een positief gevoel. Mieke heeft me geleerd wat mijn valkuilen zijn door mij inzicht te geven over mijzelf en mijn verleden. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn gevoelens en het herkennen van mijn (ongewenste) automatische patronen.

Mieke heeft me laten inzien dat alles op een positieve manier benaderen resultaat geeft. Positief te kijken naar de toekomst en geen energie te geven aan negatieve gebeurtenissen. Maar bovenal om in mezelf te geloven, trots te zijn op mezelf en me inlaten zien hoe sterk ik ben. Mieke is een begripvolle en scherpe coach die me een spiegel voorhield. Het allerfijnste vond ik dat ze een sfeer wist te creëren waardoor het voor mij heel veilig was om me bij haar open te stellen. Onze sessies hebben wandelend plaatsgevonden in het bos.

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven