Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Yvette, 27 jaar – Burn out

Ik ben in contact gekomen met Mieke toen ik enkele maanden thuis zat. In ons eerste gesprek kreeg ik direct een positief gevoel. Mieke heeft me geleerd wat mijn valkuilen zijn door mij inzicht te geven over mijzelf en mijn verleden. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn gevoelens en het herkennen van mijn (ongewenste) automatische patronen.

Mieke heeft me laten inzien dat alles op een positieve manier benaderen resultaat geeft. Positief te kijken naar de toekomst en geen energie te geven aan negatieve gebeurtenissen. Maar bovenal om in mezelf te geloven, trots te zijn op mezelf en me inlaten zien hoe sterk ik ben. Mieke is een begripvolle en scherpe coach die me een spiegel voorhield. Het allerfijnste vond ik dat ze een sfeer wist te creëren waardoor het voor mij heel veilig was om me bij haar open te stellen. Onze sessies hebben wandelend plaatsgevonden in het bos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven