Zoeken

Zoeken sluiten

PSYCH-K®

donderdag 26 augustus 2021

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een bijzonder eenvoudige methode om negatieve, saboterende en belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn te veranderen naar positieve en helpende overtuigingen. Ook kan het stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Belemmerende overtuigingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’ worden met deze methode op een eenvoudige manier aangepakt en veranderen naar ‘ik ben goed zoals ik ben’. Ook kun je patronen, angsten en trauma’s met deze methode aanpakken en de emotionele verbinding losmaken van de gebeurtenis.

Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

Hoe kan het zo snel werken?

Dit kan omdat je met PSYCH-K® direct in het onderbewuste aan de slag kan en je onderbewuste het werk laat doen. Het is dus een heel andere methode dan de conventionele therapie. Praten, redeneren en analyseren zijn functies van je bewuste. En hoewel dit heel belangrijk is, bereik je hier je onderbewuste niet mee. Terwijl juist daar de overtuigingen, programma’s en trauma’s opgeslagen liggen.

Bewust versus onderbewust

Het snappen van het probleem is nog niet de oplossing. Als je bewust wordt dat jij een belemmerende overtuiging hebt, is hij niet ineens weg. We hebben geleerd dat we dan aan de slag moeten om de verandering te maken. Veranderen is oefenen en hard werken. En dat klopt ook, als je dit alleen met je bewuste aanpakt. Want dan begint de strijd pas. Het bewuste wil iets anders, maar het onderbewuste weet dit niet en gaat jou tegen werken. Waarom? Omdat hij zo geprogrammeerd is.

Jouw onderbewuste is niet te bereiken is met denken, analyseren of willen. Het probleem hierbij is dat jouw onderbewuste vele malen krachtiger is dan jouw bewuste. Je kunt het bewuste zien als een mier op de rug van een olifant. Ga je daarentegen rechtstreeks naar je onderbewuste en breng je die op de hoogte dat jij goed genoeg bent zoals je bent, dan haal je de innerlijke strijd weg en lopen mier en olifant dezelfde kant op.

Hoe werkt PSYCH-K

Hoe werkt het dan precies?

PSYCH-K® werkt met ‘balansen’, dit is het proces van de methode, waarin je door een paar eenvoudige handelingen de ‘super learning modus’ creëert. Hierdoor is jouw onderbewuste te bereiken. Dit is enorm belangrijk, omdat je dan rechtstreeks in jouw onderbewuste aan de slag gaat, daar waar de overtuigingen opgeslagen zitten. In deze modus kun je jouw onderbewuste laten weten wat je wél wilt.

Het mooie aan deze methode is dat je niet diep hoeft te graven, geen trauma’s hoeft her te beleven en dat je binnen een paar minuten een overtuiging kunt veranderen. Daarbij is het goed om te weten dat, wanneer je een overtuiging veranderd hebt, deze blijvend is en vanaf dan jouw nieuwe normaal is.

Voor wie is PSYCH-K®?

PSYCH-K®  is geschikt voor iedereen die ergens tegenaan loopt of door getriggerd wordt. Of je nou 15 jaar of 75 jaar bent. Het kan enorm breed gebruikt worden. Bijvoorbeeld wanneer je voelt dat je jezelf terug houdt in het leven, je steeds weer terug valt in hetzelfde patroon, of wanneer je nog steeds achtervolgd wordt door een nare gebeurtenis. PSYCH-K® helpt je om dit aan te pakken op onderbewust niveau.

Voor wie is PSYCH K

 

Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

PSYCK-K® ook als onderdeel van een traject bij Liberi

Bij de coachingstrajecten van Liberi kijken we altijd multidisciplinair naar een traject. Dit kan betekenen dat jouw burn-out coach een voorstel kan doen om PSYCH-K® aanvullend op het traject in te zetten. Gelukkig hebben we met coach Mieke en coach Esther 2 experts op het gebied van PSYCH-K® die samen kan werken met jouw coach om tot een optimaal resultaat te komen.

Elk traject is uniek, elk persoon is uniek en elke voorgeschiedenis is uniek. Als jouw belemmerende overtuigingen, patronen, angsten en/of trauma’s in de weg zitten om te herstellen, dan is de inzet van PSYCH-K® wellicht de oplossing om het herstel echt op gang te helpen.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606

Laat een reactie achter op dit blogartikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit bericht:
×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven