Zoeken

Zoeken sluiten
wandelcoach utrecht
Liberi

Wandelcoach Utrecht

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Wandelcoach Utrecht

Jouw wandelcoach in Utrecht kan je helpen met het overwinnen van je burn-out. Dankzij een unieke methode met een door ons zelf samengesteld Fasenplan en de combinatie met wandelcoaching. Deze combinatie biedt je het best mogelijke herstel. Je zult je blijvend gezond, vitaal en gelukkig voelen. 

Jouw wandelcoach in Utrecht gaat met je aan de slag met jouw persoonlijke herstelplan. In ons Fasenplan doorloopt iedereen dezelfde stappen. Deze bieden je de grootste kans op een snel, volledig herstel en worden altijd ingevuld aan de hand van jouw behoeften en doelen. Je coach is jouw ervaren, goed opgeleide professional die je de handvatten aanreikt om te herstellen. Daarnaast is jouw coach tijdens jullie wandelingen ook je vertrouwenspersoon met wie je intieme zaken kunt bespreken.

Een wandelcoach in Utrecht: hoe werkt dat?

Jouw wandelcoach in Utrecht biedt je wat je van een goede burn-out coach mag verwachten: begeleiding, adviezen en concrete stappen richting herstel. Dit met behulp van goede, intensieve gesprekken en gerichte coaching. Onze coaches voegen hier nog een belangrijk element aan toe. Coaching vindt niet plaats in een afgesloten ruimte, maar buiten, in de natuur.

Samen met jouw wandelcoach in Utrecht maken jullie tijdens de coaching sessies een gezonde wandeling door de natuur. Wij weten uit ervaring dat mensen tijdens een wandeling eenvoudiger praten en zich vrijer voelen dan wanneer zij binnen zitten. Dat is echter niet de enige reden waarom wij kiezen voor wandelcoaching in Utrecht. 

Waarom wij kiezen voor wandelcoaching

Onze keuze om jou met een wandelcoach in Utrecht te helpen, is niet alleen gebaseerd op het feit dat mensen coaching als fijner ervaren wanneer zij buiten zijn, in plaats van tussen vier muren. Deze keuze is ook gemaakt op wetenschappelijke gronden. Zo zijn er diverse studies die feitelijk hebben aangetoond dat de natuur helpt om stress te verlagen. Een wandeling door de natuur biedt dus de optimale omstandigheden voor effectieve coaching.

Ook is het zo dat tijdens wandelen hormonen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Deze hormonen helpen om sombere gevoelens te overwinnen en maken wandelcoaching extra effectief. Dat is niet het enige voordeel van lichte inspanning. Het heeft namelijk ook een positief effect op je algehele gezondheid, want je bent door de combinatie met coaching fysiek en mentaal goed bezig. Door wandelen en coaching te combineren, worden beide hersenhelften gestimuleerd waardoor de coaching een extra sterk effect heeft.

Wandelcoaching in Utrecht zelf ervaren

Jouw wandelcoach in Utrecht staat voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Wij regelen een vrijblijvend intakegesprek met een coach bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek kunnen jullie jouw situatie en vragen bespreken. Je coach kan je dan ook nog veel meer vertellen over wandelcoaching. Heb je toch geen klik met jouw coach? Dat is geen probleem: wij regelen dan een afspraak met een andere coach. Voelt het goed, dan ben je van harte welkom om eens een wandelcoaching sessie te proberen en zelf de voordelen te ervaren.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Wandelcoach Utrecht? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven