Zoeken

Zoeken sluiten

Wandelcoach Utrecht

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
6
coaches bij jou in de buurt

Wandelcoach Utrecht

Jouw wandelcoach in Utrecht kan je helpen met het overwinnen van je burn-out. Dankzij een unieke methode met een door ons zelf samengesteld Fasenplan en de combinatie met wandelcoaching. Deze combinatie biedt je het best mogelijke herstel. Je zult je blijvend gezond, vitaal en gelukkig voelen. 

Jouw wandelcoach in Utrecht gaat met je aan de slag met jouw persoonlijke herstelplan. In ons Fasenplan doorloopt iedereen dezelfde stappen. Deze bieden je de grootste kans op een snel, volledig herstel en worden altijd ingevuld aan de hand van jouw behoeften en doelen. Je coach is jouw ervaren, goed opgeleide professional die je de handvatten aanreikt om te herstellen. Daarnaast is jouw coach tijdens jullie wandelingen ook je vertrouwenspersoon met wie je intieme zaken kunt bespreken.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Een wandelcoach in Utrecht: hoe werkt dat?

Jouw wandelcoach in Utrecht biedt je wat je van een goede burn-out coach mag verwachten: begeleiding, adviezen en concrete stappen richting herstel. Dit met behulp van goede, intensieve gesprekken en gerichte coaching. Onze coaches voegen hier nog een belangrijk element aan toe. Coaching vindt niet plaats in een afgesloten ruimte, maar buiten, in de natuur.

Samen met jouw wandelcoach in Utrecht maken jullie tijdens de coaching sessies een gezonde wandeling door de natuur. Wij weten uit ervaring dat mensen tijdens een wandeling eenvoudiger praten en zich vrijer voelen dan wanneer zij binnen zitten. Dat is echter niet de enige reden waarom wij kiezen voor wandelcoaching in Utrecht. 

Herkenbaar? Neem contact op
Wandelcoach Utrecht

Wie is jouw burn-out coach Utrecht

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Utrecht en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Utrecht

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Utrecht

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Waarom wij kiezen voor wandelcoaching

Onze keuze om jou met een wandelcoach in Utrecht te helpen, is niet alleen gebaseerd op het feit dat mensen coaching als fijner ervaren wanneer zij buiten zijn, in plaats van tussen vier muren. Deze keuze is ook gemaakt op wetenschappelijke gronden. Zo zijn er diverse studies die feitelijk hebben aangetoond dat de natuur helpt om stress te verlagen. Een wandeling door de natuur biedt dus de optimale omstandigheden voor effectieve coaching.

Ook is het zo dat tijdens wandelen hormonen vrijkomen die je een gelukkig gevoel geven. Deze hormonen helpen om sombere gevoelens te overwinnen en maken wandelcoaching extra effectief. Dat is niet het enige voordeel van lichte inspanning. Het heeft namelijk ook een positief effect op je algehele gezondheid, want je bent door de combinatie met coaching fysiek en mentaal goed bezig. Door wandelen en coaching te combineren, worden beide hersenhelften gestimuleerd waardoor de coaching een extra sterk effect heeft

Wandelcoaching in Utrecht zelf ervaren

Jouw wandelcoach in Utrecht staat voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Wij regelen een vrijblijvend intakegesprek met een coach bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek kunnen jullie jouw situatie en vragen bespreken. Je coach kan je dan ook nog veel meer vertellen over wandelcoaching. Heb je toch geen klik met jouw coach? Dat is geen probleem: wij regelen dan een afspraak met een andere coach. Voelt het goed, dan ben je van harte welkom om eens een wandelcoachingsessie te proberen en zelf de voordelen te ervaren. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de huis.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Utrecht en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Utrecht maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven