Zoeken

Zoeken sluiten

Wandelcoach Rotterdam

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Wandelcoach Rotterdam

Met jouw persoonlijke wandelcoach in Rotterdam ga je aan de slag om jouw burn-out te overwinnen. De coaches van Liberi zijn ervaren specialisten op het gebied van burn-outs en stress. Met behulp van een op maat gemaakt plan zul je stap voor stap de weg naar blijvend herstel inzetten.

Jouw wandelcoach in Rotterdam helpt jou middels een beproefde methode je burn-out te overwinnen. Dit gebeurt middels het door ons zelf ontwikkelde Fasenplan. Wandelcoaching vormt hier een wezenlijk onderdeel van. Wij leggen je graag uit wat de voordelen van wandelcoaching zijn en hoe deze vorm van coaching eruit ziet. 

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Wat doet een wandelcoach in Rotterdam?

Jouw wandelcoach in Rotterdam gaat samen met jou de natuur in om tijdens een fijne wandeling met je te sparren, je te coachen en te helpen. Jouw coach is naast een ervaren professional met een gedegen opleiding en kennis van zaken ook een vertrouwenspersoon.

Tijdens jullie wandelingen zullen jullie diep ingaan op jouw uitdagingen, blokkades en gevoelens. Dat is nodig. Om te herstellen van een burn-out zul je tot de kern moeten komen. Dat begint met acceptatie. Wanneer je jouw problemen accepteert, kun je ze leren begrijpen. Vanuit daar kun je concrete stappen zetten in je herstel. Dat is natuurlijk niet eenvoudig, maar jouw coach helpt je door moeilijke momenten heen en zorgt ervoor dat je de antwoorden op je vragen vindt. 

Herkenbaar? Neem contact op
Wandelcoach Rotterdam

Wie is jouw burn-out coach Rotterdam

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Rotterdam en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Rotterdam

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Rotterdam

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Waarom wandelcoaching?

Waarom bieden wij wandelcoaching in Rotterdam aan? Omdat dit enkele belangrijke voordelen biedt voor jouw herstel. Allereerst is het zo dat een wandeling voor veel mensen fijner is dan stilzitten in een ruimte. Terwijl je fijn door de natuur wandelt, kun je misschien eenvoudiger het gesprek aangaan over onderwerpen die moeilijk of confronterend kunnen zijn.

Ten tweede is de natuur gezond. Met behulp van wandelcoaching werk je tegelijkertijd aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarom biedt wandelen een voordeel ten opzichte van stilzitten.

Wij kiezen natuurlijk niet alleen maar voor wandelcoaching in Rotterdam omdat dit fijn is. Wandelcoaching heeft ook een wetenschappelijk ondersteunde werking op het verlichten van stress. Er zijn diverse onderzoeken die de positieve invloed van de natuur op het reduceren van stress onderschrijven. Bovendien komen er tijdens het wandelen hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven. De combinatie van lichte fysieke inspanning en coaching stimuleert beide hersenhelften waardoor de effectiviteit van de behandeling versterkt wordt. 

Kan ik het eens proberen?

Wil je weten of een wandelcoach in Rotterdam iets voor jou is? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij koppelen je geheel vrijblijvend aan een coach bij jou in de buurt. Je kunt niet alleen bij ons terecht wanneer je een burn-out hebt. Ook wanneer je last hebt van (chronische) stress of wanneer je preventief gebruik wilt maken van onze diensten, staan we voor je klaar. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Rotterdam en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Rotterdam maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven