Zoeken

Zoeken sluiten
wandelcoach rotterdam
Liberi

Wandelcoach Rotterdam

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Wandelcoach Rotterdam

Met jouw persoonlijke wandelcoach in Rotterdam ga je aan de slag om jouw burn-out te overwinnen. De coaches van Liberi zijn ervaren specialisten op het gebied van burn-outs en stress. Met behulp van een op maat gemaakt plan zul je stap voor stap de weg naar blijvend herstel inzetten.

Jouw wandelcoach in Rotterdam helpt jou middels een beproefde methode je burn-out te overwinnen. Dit gebeurt middels het door ons zelf ontwikkelde Fasenplan. Wandelcoaching vormt hier een wezenlijk onderdeel van. Wij leggen je graag uit wat de voordelen van wandelcoaching zijn en hoe deze vorm van coaching eruit ziet. 

Wat doet een wandelcoach in Rotterdam?

Jouw wandelcoach in Rotterdam gaat samen met jou de natuur in om tijdens een fijne wandeling met je te sparren, je te coachen en te helpen. Jouw coach is naast een ervaren professional met een gedegen opleiding en kennis van zaken ook een vertrouwenspersoon.

Tijdens jullie wandelingen zullen jullie diep ingaan op jouw uitdagingen, blokkades en gevoelens. Dat is nodig. Om te herstellen van een burn-out zul je tot de kern moeten komen. Dat begint met acceptatie. Wanneer je jouw problemen accepteert, kun je ze leren begrijpen. Vanuit daar kun je concrete stappen zetten in je herstel. Dat is natuurlijk niet eenvoudig, maar jouw coach helpt je door moeilijke momenten heen en zorgt ervoor dat je de antwoorden op je vragen vindt. 

Waarom wandelcoaching?

Waarom bieden wij wandelcoaching in Rotterdam aan? Omdat dit enkele belangrijke voordelen biedt voor jouw herstel. Allereerst is het zo dat een wandeling voor veel mensen fijner is dan stilzitten in een ruimte. Terwijl je fijn door de natuur wandelt, kun je misschien eenvoudiger het gesprek aangaan over onderwerpen die moeilijk of confronterend kunnen zijn.

Ten tweede is de natuur gezond. Met behulp van wandelcoaching werk je tegelijkertijd aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarom biedt wandelen een voordeel ten opzichte van stilzitten.

Wij kiezen natuurlijk niet alleen maar voor wandelcoaching in Rotterdam omdat dit fijn is. Wandelcoaching heeft ook een wetenschappelijk ondersteunde werking op het verlichten van stress. Er zijn diverse onderzoeken die de positieve invloed van de natuur op het reduceren van stress onderschrijven. Bovendien komen er tijdens het wandelen hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven. De combinatie van lichte fysieke inspanning en coaching stimuleert beide hersenhelften waardoor de effectiviteit van de behandeling versterkt wordt. 

Kan ik het eens proberen?

Wil je weten of een wandelcoach in Rotterdam iets voor jou is? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij koppelen je geheel vrijblijvend aan een coach bij jou in de buurt. Je kunt niet alleen bij ons terecht wanneer je een burn-out hebt. Ook wanneer je last hebt van (chronische) stress of wanneer je preventief gebruik wilt maken van onze diensten, staan we voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Wandelcoach Rotterdam? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven