Zoeken

Zoeken sluiten
wandelcoach den haag
Liberi

Wandelcoach Den Haag

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Wandelcoach Den Haag

Samen met jouw wandelcoach in Den Haag ga je met de unieke methode van Liberi aan de slag om jouw burn-out te overwinnen. Dankzij onze coaching zul je niet alleen van je burn-out af komen, maar ook nooit meer in dezelfde valkuilen stappen. Wij zorgen voor een volledig en blijvend herstel.

Om dit te bewerkstelligen werkt jouw wandelcoach in Den Haag volgens ons zelf ontwikkelde Fasenplan. In dit plan doorloop je vaste stappen die je structureel begeleiden naar je herstel. Vanzelfsprekend werk je met een persoonlijk plan dat is aangepast aan jouw behoeften en doelen. Wandelcoaching is de methode die wij bij voorkeur gebruiken. Graag leggen wij je uit waarom.

Wat doet een wandelcoach in Den Haag?

Jouw wandelcoach in Den Haag beschikt over ruime ervaring en een specialisatie op het gebied van burn-out herstel. Hij of zij biedt je coaching sessies aan die anders zijn dan je wellicht denkt. Bij ons zit je niet tussen vier muren, maar ga je samen met je coach de natuur in. Naar een plek in Den Haag waar jij je fijn voelt.

Tijdens een fijne en gezonde wandeling praten jullie over jouw burn-out: hoe deze ontstaan is, hoe jij je voelt en waar je tegenaan loopt. Maar natuurlijk ook over oplossingen. Jouw coach geeft je de handvatten om de weg naar boven in te zetten en te herstellen van je burn-out. Jouw coach is niet alleen een geschoolde professional, maar ook een vertrouwenspersoon met wie je over vertrouwelijke zaken kunt spreken. 

Waarom dan wandelcoaching?

Waarom zou je kiezen voor een wandelcoach in Den Haag en niet voor een reguliere coach? Dit heeft alles te maken met de extra voordelen die wandelcoaching biedt. Dankzij een aantal unieke voordelen is de kans dat je sneller herstelt van je burn-out, groter.

Wanneer je burn-out coaching krijgt, is het belangrijk dat jij je prettig voelt. Natuurlijk is het geen eenvoudig proces. Door je coaching plaats te laten vinden in een fijne omgeving, wordt dit proces echter makkelijker en effectiever. Veel mensen prefereren de frisse buitenlucht boven een sessie die binnen plaatsvindt.

Dat is echter niet de enige reden. De voordelen van wandelcoaching worden onderschreven door de wetenschap. Zo zijn er diverse studies die bewijzen dat de natuur een stressverlagende werking heeft. Bovendien ben je met jouw wandelcoach in Den Haag niet alleen mentaal goed bezig, maar ook fysiek: wandelen is gezond. Bovendien stimuleer je door lichte fysieke inspanning met coaching te combineren beide hersenhelften en komen er hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven. 

Wandelcoaching in Den Haag proberen

Is een wandelcoach in Den Haag ook iets voor jou bij het aanpakken van je burn-out? Je bent van harte welkom om dit te proberen. Ook wanneer je geen burn-out hebt, maar bijvoorbeeld van je stress af wilt komen of een coach preventief in wilt schakelen. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je coach al jouw vragen beantwoorden en kunnen jullie een afspraak maken om wandelcoaching een keer uit te proberen.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Wandelcoach Den Haag? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven