Zoeken

Zoeken sluiten

Wandelcoach Den Haag

Hulp bij stress of een burn-out
4253
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
5
coaches bij jou in de buurt

Wandelcoach Den Haag

Samen met jouw wandelcoach in Den Haag ga je met de unieke methode van Liberi aan de slag om jouw burn-out te overwinnen. Dankzij onze coaching zul je niet alleen van je burn-out af komen, maar ook nooit meer in dezelfde valkuilen stappen. Wij zorgen voor een volledig en blijvend herstel.

Om dit te bewerkstelligen werkt jouw wandelcoach in Den Haag volgens ons zelf ontwikkelde Fasenplan. In dit plan doorloop je vaste stappen die je structureel begeleiden naar je herstel. Vanzelfsprekend werk je met een persoonlijk plan dat is aangepast aan jouw behoeften en doelen. Wandelcoaching is de methode die wij bij voorkeur gebruiken. Graag leggen wij je uit waarom.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Wat doet een wandelcoach in Den Haag?

Jouw wandelcoach in Den Haag beschikt over ruime ervaring en een specialisatie op het gebied van burn-out herstel. Hij of zij biedt je coaching sessies aan die anders zijn dan je wellicht denkt. Bij ons zit je niet tussen vier muren, maar ga je samen met je coach de natuur in. Naar een plek in Den Haag waar jij je fijn voelt.

Tijdens een fijne en gezonde wandeling praten jullie over jouw burn-out: hoe deze ontstaan is, hoe jij je voelt en waar je tegenaan loopt. Maar natuurlijk ook over oplossingen. Jouw coach geeft je de handvatten om de weg naar boven in te zetten en te herstellen van je burn-out. Jouw coach is niet alleen een geschoolde professional, maar ook een vertrouwenspersoon met wie je over vertrouwelijke zaken kunt spreken. 

Wandelcoach Den Haag

Wie is jouw burn-out coach Den Haag

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Den Haag en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Den Haag

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Den Haag

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

Waarom dan wandelcoaching?

Waarom zou je kiezen voor een wandelcoach in Den Haag en niet voor een reguliere coach? Dit heeft alles te maken met de extra voordelen die wandelcoaching biedt. Dankzij een aantal unieke voordelen is de kans dat je sneller herstelt van je burn-out, groter.

Wanneer je burn-out coaching krijgt, is het belangrijk dat jij je prettig voelt. Natuurlijk is het geen eenvoudig proces. Door je coaching plaats te laten vinden in een fijne omgeving, wordt dit proces echter makkelijker en effectiever. Veel mensen prefereren de frisse buitenlucht boven een sessie die binnen plaatsvindt.

Dat is echter niet de enige reden. De voordelen van wandelcoaching worden onderschreven door de wetenschap. Zo zijn er diverse studies die bewijzen dat de natuur een stressverlagende werking heeft. Bovendien ben je met jouw wandelcoach in Den Haag niet alleen mentaal goed bezig, maar ook fysiek: wandelen is gezond. Bovendien stimuleer je door lichte fysieke inspanning met coaching te combineren beide hersenhelften en komen er hormonen vrij die je een gelukkig gevoel geven. 

Wandelcoaching in Den Haag proberen

Is een wandelcoach in Den Haag ook iets voor jou bij het aanpakken van je burn-out? Je bent van harte welkom om dit te proberen. Ook wanneer je geen burn-out hebt, maar bijvoorbeeld van je stress af wilt komen of een coach preventief in wilt schakelen. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je coach al jouw vragen beantwoorden en kunnen jullie een afspraak maken om wandelcoaching een keer uit te proberen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Den Haag en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Den Haag maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerd coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van Liberi haar werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven