Zoeken

Zoeken sluiten
wandelcoach amsterdam
Liberi

Wandelcoach Amsterdam

Wil je meteen weten of je te maken hebt met stress of een burn-out,
dan kun je geheel gratis en vrijblijvend onze burn-out test maken.

Wandelcoach Amsterdam

Jouw wandelcoach in Amsterdam staat voor je klaar om jou van je burn-out af te helpen. Dankzij de kennis en ervaring van onze coaches kunnen zij jou snel en effectief begeleiden naar een volledig herstel. Je zult mentaal en fysiek weer helemaal gezond worden, en blijven.

Onze wandelcoach in Amsterdam gebruikt Liberi’s unieke Fasenplan om je te helpen met je herstel. Wandelcoaching is daarbij een van de methoden die wij gebruiken om jou van je burn-out af te helpen. Hoe ziet deze vorm van coaching er precies uit en wat levert het je op? Wij vertellen het je graag.

Hoe werkt een wandelcoach in Amsterdam?

Met jouw wandelcoach in Amsterdam ga je voor je coaching sessie de natuur in. Op een plek waar het fijn wandelen is en waar jij je goed voelt. Het is namelijk belangrijk dat jij je goed voelt tijdens de coaching. Jouw coach is een vertrouwenspersoon met wie je intieme zaken bespreekt. 

Tijdens het wandelen bespreken jullie zaken die je tijdens elke goede coaching sessie verwacht. Jullie gaan in op de oorzaken van jouw burn-out, de specifieke uitdagingen en uiteraard de stappen die je kunt zetten om tot een oplossing te komen. Jouw wandelcoach in Amsterdam werkt dus niet wezenlijk anders dan dat hij/zij zou doen op locatie. Waarom wij dan kiezen voor deze vorm van coaching? Dit heeft te maken met de unieke voordelen die wandelcoaching biedt.

De voordelen van wandelcoaching

Wij bieden je een wandelcoach in Amsterdam omdat wij weten wat de meerwaarde is van wandelcoaching. Coaching terwijl je wandelt in de natuur heeft meerdere gunstige uitwerkingen op het herstel van jouw burn-out.

Om effectief van je burn-out te herstellen, is een goed gevoel belangrijk. Dus vraag jezelf af wat fijner voelt: een coaching sessie tussen vier muren, of in de vrije natuur op een plek waar jij graag komt? Door tijdens je coaching sessie te wandelen, werk je niet alleen aan je mentale gezondheid, maar ook gelijk aan je fysieke gezondheid.

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van zowel beweging als de natuur op geest en lichaam. Dat wandelen gezond is, is geen geheim. Wandelcoaching biedt echter nog een belangrijk voordeel en dat is dat er tijdens het wandelen hormonen worden aangemaakt die je een gelukkig gevoel geven. Dit ondersteunt je herstel en versterkt de effectiviteit van de coaching. Ook de natuur levert een belangrijke bijdrage. Diverse onderzoeken onderschrijven namelijk de stressverlagende werking van de natuur.

Wandelcoaching in Amsterdam proberen

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een wandelcoach in Amsterdam aan de slag te gaan? Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met een coach bij jou in de buurt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je coach kan je dan meer vertellen en je ontdekt direct of er sprake is van een klik. Zo niet, dan regelen wij een kennismakingsgesprek met een andere coach. Wanneer je een goed gevoel hebt kun je wandelcoaching in Amsterdam eens uitproberen. Ook wanneer je geen last hebt van een burn-out, maar van stress af wilt komen of de coach preventief in wilt schakelen.

Neem vrijblijvend contact op!


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Neem contact op met Liberi

    Benieuwd naar een wandeling met een Wandelcoach Amsterdam? Bereid je voor door de stresstest te doen of laat je gegevens achter via de contactpagina. Een van onze ervaren coaches neemt graag contact met je op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
    ×
    Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven