Zoeken

Zoeken sluiten

Wandelcoach Amsterdam

Hulp bij stress of een burn-out
6734
mensen reeds geholpen
Coaching
wandelen in de natuur
7
coaches bij jou in de buurt

Wandelcoach Amsterdam

Jouw wandelcoach in Amsterdam staat voor je klaar om jou van je burn-out af te helpen. Dankzij de kennis en ervaring van onze coaches kunnen zij jou snel en effectief begeleiden naar een volledig herstel. Je zult mentaal en fysiek weer helemaal gezond worden, en blijven.

Onze wandelcoach in Amsterdam gebruikt Liberi’s unieke Fasenplan om je te helpen met je herstel. Wandelcoaching is daarbij een van de methoden die wij gebruiken om jou van je burn-out af te helpen. Hoe ziet deze vorm van coaching er precies uit en wat levert het je op? Wij vertellen het je graag.

Ben je uitgeput en opgebrand? Voel je je steeds gestrest en heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt? Dan is het tijd om een burn-out coach in te schakelen. Onze coaches kunnen je helpen om weer in balans te komen en stressvrij te leven. Hij of zij kan je leren hoe je beter met stress kunt omgaan en welke veranderingen je in je leven kunt aanbrengen om weer gelukkig te worden. Neem dus snel contact op met een burn-out coach als je er zelf niet meer uitkomt!

Hoe werkt een wandelcoach in Amsterdam?

Met jouw wandelcoach in Amsterdam ga je voor je coachingsessie de natuur in. Op een plek waar het fijn wandelen is en waar jij je goed voelt. Het is namelijk belangrijk dat jij je goed voelt tijdens de coaching. Jouw coach is een vertrouwenspersoon met wie je intieme zaken bespreekt. 

Tijdens het wandelen bespreken jullie zaken die je tijdens elke goede coachingsessie verwacht. Jullie gaan in op de oorzaken van jouw burn-out, de specifieke uitdagingen en uiteraard de stappen die je kunt zetten om tot een oplossing te komen. Jouw wandelcoach in Amsterdam werkt dus niet wezenlijk anders dan dat hij/zij zou doen op locatie. Waarom wij dan kiezen voor deze vorm van coaching? Dit heeft te maken met de unieke voordelen die wandelcoaching biedt.

Herkenbaar? Neem contact op
Wandelcoach Amsterdam

Wie is jouw burn-out coach Amsterdam

Heb jij hulp nodig bij het overwinnen van jouw burn-out? Maak kennis met jouw persoonlijke burn-out coach in Amsterdam en vraag direct een gratis en vrijvlijvend intakegesprek aan.
In dit gesprek kun je jouw coach leren kennen en kun je al je vragen stellen. Je coach kan ook uitleggen hoe hij/zij jou kan helpen op weg naar volledig herstel. Je kunt voorafgaand aan deze kennismaking onze burn-out test doen. Deze test vertelt je in een aantal minuten hoe het gesteld is met jouw stressniveau en de resultaten kun je direct bespreken met jouw coach.

Burn-out test

Wanneer je last hebt van stress, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de mate waarin je bent gestrest. Dit kan met behulp van de 4DKL-methode. Deze methode bestaat uit 50 vragen die je stelt over hoeveel energie je hebt, hoe rustig je bent, of je moeite hebt met slapen, enzovoort. Na het beantwoorden van de vragen weet je welke mate van stress jij ervaart en kun je er iets aan doen.
Succesverhalen uit Amsterdam

Zij rekenden af met stress en een burn-out

Coaching met wandelen gecombineerd
in Amsterdam

Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging

Direct aan de slag

De voordelen van wandelcoaching

Wij bieden je een wandelcoach in Amsterdam omdat wij weten wat de meerwaarde is van wandelcoaching. Coaching terwijl je wandelt in de natuur heeft meerdere gunstige uitwerkingen op het herstel van jouw burn-out.

Om effectief van je burn-out te herstellen, is een goed gevoel belangrijk. Dus vraag jezelf af wat fijner voelt: een coachingsessie tussen vier muren, of in de vrije natuur op een plek waar jij graag komt? Door tijdens je coachingsessie te wandelen, werk je niet alleen aan je mentale gezondheid, maar ook gelijk aan je fysieke gezondheid.

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van zowel beweging als de natuur op geest en lichaam. Dat wandelen gezond is, is geen geheim. Wandelcoaching biedt echter nog een belangrijk voordeel en dat is dat er tijdens het wandelen hormonen worden aangemaakt die je een gelukkig gevoel geven. Dit ondersteunt je herstel en versterkt de effectiviteit van de coaching. Ook de natuur levert een belangrijke bijdrage. Diverse onderzoeken onderschrijven namelijk de stressverlagende werking van de natuur.

Wandelcoaching in Amsterdam proberen

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een wandelcoach in Amsterdam aan de slag te gaan? Neem contact met ons op. Wij brengen je graag in contact met een coach bij jou in de buurt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je coach kan je dan meer vertellen en je ontdekt direct of er sprake is van een klik. Zo niet, dan regelen wij een kennismakingsgesprek met een andere coach. Wanneer je een goed gevoel hebt kun je wandelcoaching in Amsterdam eens uitproberen. Ook wanneer je geen last hebt van een burn-out, maar van stress af wilt komen of de coach preventief in wilt schakelen. • Bewezen effectief
 • Geen wachtlijsten
 • Vrijblijvende intake

4 fasenplan

Het unieke Liberi Fasenplan is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en richt zich specifiek op stress en burn-out.
Elke coach van Liberi is getraind en geschoold in de methode en verschillende facetten van het Fasenplan.
Het Fasenplan voorziet in een evenwichtige opbouw en minimaliseert de kans op terugval na herstel.

Fasenplan

Sla een nieuwe weg in en ga op weg naar je herstel.
Onze coaches begeleiden je stap voor stap.

Neem contact op

Waar ga je mee aan de slag?

Krijg weer regie over je eigen leven en met plezier ga je weer aan het werk.
Leert jezelf echt kennen en vind daarbij de energie en balans terug.
Het verleden achter je kunnen laten en weer van jezelf houden.
Grenzen kunnen voelen én aangeven en weer te genieten van jouw leven.
Meld je aan

Wordt weer helemaal de oude.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op voor een gratis telefonisch consult.*


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

  *Jouw gegevens worden enkel gebruikt om contact met je te kunnen opnemen.

  Burn-out coach in Amsterdam en omgeving

  Eén van de burn-out coaches van Liberi kan naar je toe komen. Niet alleen in Amsterdam maar natuurlijk in de gehele regio.

  Liberi heeft in elke regio gecertificeerde coaches die jou kunnen begeleiden in het coaching traject. Onze coaches hebben minstens 5 jaar ervaring met stress en burn-out en zijn HBO+ opgeleid. Onderdeel van de Liberi-werkwijze is wandelcoaching. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelcoaching in de natuur een positief effect heeft op klachten zoals chronische stress en burn-out. Zoek een coach bij jou in de buurt.

  ×
  Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven