Vitaal

4 sessies

Het doel:

Het vitaal pakket is voor een afgebakende coachingsvraag om vitaliteit en werkplezier te verhogen. Hoe eerder in het proces van stress opbouw er een mogelijkheid wordt geboden om aan de slag te kunnen gaan met persoonlijke uitdagingen, hoe beter het resultaat. Door te investeren in amplitie wordt het psychisch welbevinden vergroot. Hierdoor zal de noodzaak van interventies als van de pakketten curatief en intensief afnemen. Daarnaast creëert het een positieve werkbeleving. Ook goed in te zetten als secundaire arbeidsvoorwaarde. Door bijvoorbeeld coaching laagdrempelig en eenmalig per jaar zonder tussenkomst van leidinggevende mogelijk te maken, zal het zelf oplossend vermogen sterk toenemen. Op het moment dat potentiële uitdagingen geen problemen kunnen worden, voorkom je uitval, verminderde motivatie en productie verlies.  Onze goedkoopste en best renderende coaching.
Gemiddelde doorlooptijd circa 2 maanden.

Bij het Vitaal pakket is inbegrepen:

  • Vrijblijvende intake(s)
  • Intake- en eindverslag
  • Tussentijdse overlegmomenten per email of telefoon
  • Reis- en overige kosten
  • 4 coaching sessies

Ja, ik wil graag meer informatie over het vitaal traject


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven