Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Tanja, 23 jaar – Wandelcoaching zorgt voor zelfinzicht

Na 1,5 jaar bij een psycholoog te zijn geweest ging ik op zoek naar iets anders. Bij mij bekroop het gevoel dat ik wel klaar was met het uitzicht op de witte muur bij de psycholoog. Vandaar dat ik heel bewust heb gekozen voor een wandelcoach. Afspreken in de natuur was zo anders voor mij. De eerste ontmoeting met Wiebe klikte gelijk.

Wat ik zo mooi vindt is dat Wiebe gebruik maakt van de omgeving om je verbeeldingskracht te stimuleren. Hij helpt mij hiermee weer de weg naar binnen te vinden. De diepere laag in mezelf te ontdekken waar voor mij al veel antwoorden te vinden zijn. Hier zitten ook de patronen verstopt die mijn onbalans veroorzaken.  In de natuur bezig zijn is zo anders dan tussen vier muren. Juist het ervaren in plaats van altijd maar praten maakt zo’n verschil in de benadering van de wandelcoach.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven