Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Steven, 36 jaar – Terugval in burn-out

Naomi heeft mij een halfjaar lang supergoed geholpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Toen ik aan het traject bij Naomi begon, was ik opnieuw enorm teruggevallen in de burn-out waarmee ik te kampen had. Ik was redelijk radeloos en wist werkelijk niet waar te beginnen om het lek boven te krijgen. Dankzij de hulp van Naomi maakte ik echter al gauw stappen, waardoor ik na twee maanden intensieve begeleiding en contact al een stuk steviger stond en met oplossingen aan de slag kon. Nog vier maanden later ben ik volledig hersteld en start ik zelfs in een prachtige nieuwe baan.

Wat ik in Naomi in het bijzonder gewaardeerd heb, is de goede combinatie van luchtigheid en kundigheid. Naomi weet ontzettend veel af van de menselijke psyche en in het bijzonder van de problematiek die een burn-out met zich meebrengt, maar is tegelijkertijd heel spontaan, menselijk en benaderbaar. En bovenal erg betrokken. Als je haar vroeg om iets extra’s voor je te doen, dan deed ze het zonder meer – zelfs op korte tijdslijnen en in haar eigen tijd. Precies dat stapje erbij heb ik erg op prijs gesteld. Je voelt je daardoor als cliënt gewaardeerd en gezien. En laat dat bij een burn-out nu juist zo belangrijk zijn.

Alles bij elkaar genomen kan ik Naomi daarom van harte aanbevelen aan een ieder die met een burn-out te maken heeft en in het reguliere psychologische traject niet de hulp kan vinden die hij/zij werkelijk zoekt. Een burn-out los je namelijk niet op door met een psycholoog aan een tafel te gaan zitten, maar juist door naar buiten te gaan en op een ontspannende manier opnieuw de verbinding met jezelf te maken. En precies dat kan Naomi je als geen ander bieden.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven