Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Steven, 36 jaar – Terugval in burn-out

Naomi heeft mij een halfjaar lang supergoed geholpen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Toen ik aan het traject bij Naomi begon, was ik opnieuw enorm teruggevallen in de burn-out waarmee ik te kampen had. Ik was redelijk radeloos en wist werkelijk niet waar te beginnen om het lek boven te krijgen. Dankzij de hulp van Naomi maakte ik echter al gauw stappen, waardoor ik na twee maanden intensieve begeleiding en contact al een stuk steviger stond en met oplossingen aan de slag kon. Nog vier maanden later ben ik volledig hersteld en start ik zelfs in een prachtige nieuwe baan.

Wat ik in Naomi in het bijzonder gewaardeerd heb, is de goede combinatie van luchtigheid en kundigheid. Naomi weet ontzettend veel af van de menselijke psyche en in het bijzonder van de problematiek die een burn-out met zich meebrengt, maar is tegelijkertijd heel spontaan, menselijk en benaderbaar. En bovenal erg betrokken. Als je haar vroeg om iets extra’s voor je te doen, dan deed ze het zonder meer – zelfs op korte tijdslijnen en in haar eigen tijd. Precies dat stapje erbij heb ik erg op prijs gesteld. Je voelt je daardoor als cliënt gewaardeerd en gezien. En laat dat bij een burn-out nu juist zo belangrijk zijn.

Alles bij elkaar genomen kan ik Naomi daarom van harte aanbevelen aan een ieder die met een burn-out te maken heeft en in het reguliere psychologische traject niet de hulp kan vinden die hij/zij werkelijk zoekt. Een burn-out los je namelijk niet op door met een psycholoog aan een tafel te gaan zitten, maar juist door naar buiten te gaan en op een ontspannende manier opnieuw de verbinding met jezelf te maken. En precies dat kan Naomi je als geen ander bieden.

Wat is stress

Stress is een normaal lichamelijk verschijnsel dat optreedt wanneer het lichaam reageert op een uitdaging of bedreiging. Het kan een kortstondige reactie zijn, zoals de "fight-or-flight" reflex die optreedt wanneer we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, of het kan een langdurige aandoening zijn die ontstaat wanneer we onder druk staan en niet in staat zijn om te ontspannen. Stress kan alledaags voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door werk-, school- of familieproblemen. Soms is stress ook een reactie op een traumatische gebeurtenis, zoals het verlies van een geliefde of het meemaken van een aangrijpende gebeurtenis. Symptomen van stress kunnen fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig zijn.

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606
×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven