fbpx

STERRE, 25 JAAR – VITAAL TRAJECT

STERRE, 25 JAAR – VITAAL TRAJECT

STERRE, 25 JAAR – VITAAL TRAJECT 150 150 Liberi

Ik kwam bij Reinoud terecht toen ik voor mijn gevoel op een kruispunt stond in mijn leven. Na een moeilijke periode op mijn werk en net nadat ik een langdurige relatie had beëindigd. Ik was op zoek naar mezelf en hoopte door de coaching sessies nieuwe inzichten en meer duidelijkheid over mezelf te kunnen verwerven. Bij Reinoud voelde ik me meteen op mijn gemak. Hij kan goed luisteren en heeft oprecht aandacht voor je verhaal.

Door de wandelingen ben ik zowel tot rust als tot nieuwe inzichten gekomen. Het is heel kalmerend om door de natuur te lopen, even weg van de drukte en het lawaai van de stad. Ik heb veel opgestoken van zowel de gesprekken als de stiltes.

Voordat ik aan de sessies begon wist ik niet goed wat mijn doel was en of het effect zou hebben. Ik ben ontzettend blij dat ik dit proces heb doorlopen (letterlijk en figuurlijk). Reinoud heeft me veel geleerd over mezelf waardoor ik nu in bepaalde situaties beter herken waarom ik op een bepaalde manier denk en handel. Ik durf nu meer los te laten en toe te geven aan mijn gevoel. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor!”

 over ons

onze werkwijze

ons fasenplan

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp