Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Shiny, 42 Jaar – Stressklachten

Beste Eric, ik wil je oprecht bedanken! Ik heb de gesprekken met jou als fijn ervaren! Je begrip, empathie, en advies zijn erg nuttig en waardevol voor mij. Niet alleen op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Bij mij blijven sommige adviezen altijd lang doorwerken, vooral die waarbij ik een spiegel voorgeschoteld kreeg. Dát zijn vaak blijvende dingen waar ik van leer en waar ik wat aan heb!(dat wil niet zeggen dat ik niets heb aan begrip en empathie hoor. Integendeel zelfs, want er waren echt momenten waarbij ik begrip nodig had!)

Het was soms ook erg prettig om bepaalde dingen hardop uit te spreken tegen iemand die niet tot mijn (liefdevolle) vrienden hoor, maar juist onpartijdig was en op een professionele manier naar mij luisterde en adviseerde.

Ondanks dat er veel in mijn leven gebeurd en nog zal gebeuren, heb ik weer een intern vertrouwen in mijzelf en mijn eigen kracht en voel ik ook dat het allemaal goed komt. En juist dit (het weinige zelfvertrouwen en verminderd geloof in mijn eigen kracht,) was een van de redenen waarom ik jouw hulp had ingeschakeld. Dus dat je mij weer mijn zelfvertrouwen en inzicht in mijn eigen kracht hebt teruggeven, is mij heel veel waard! Waarvoor nogmaals diepe dank!!!

Ik wens jou al het goeds en moois toe in alles wat je doet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven