Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Shiny, 42 Jaar – Stressklachten

Beste Eric, ik wil je oprecht bedanken! Ik heb de gesprekken met jou als fijn ervaren! Je begrip, empathie, en advies zijn erg nuttig en waardevol voor mij. Niet alleen op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn. Bij mij blijven sommige adviezen altijd lang doorwerken, vooral die waarbij ik een spiegel voorgeschoteld kreeg. Dát zijn vaak blijvende dingen waar ik van leer en waar ik wat aan heb!(dat wil niet zeggen dat ik niets heb aan begrip en empathie hoor. Integendeel zelfs, want er waren echt momenten waarbij ik begrip nodig had!)

Het was soms ook erg prettig om bepaalde dingen hardop uit te spreken tegen iemand die niet tot mijn (liefdevolle) vrienden hoor, maar juist onpartijdig was en op een professionele manier naar mij luisterde en adviseerde.

Ondanks dat er veel in mijn leven gebeurd en nog zal gebeuren, heb ik weer een intern vertrouwen in mijzelf en mijn eigen kracht en voel ik ook dat het allemaal goed komt. En juist dit (het weinige zelfvertrouwen en verminderd geloof in mijn eigen kracht,) was een van de redenen waarom ik jouw hulp had ingeschakeld. Dus dat je mij weer mijn zelfvertrouwen en inzicht in mijn eigen kracht hebt teruggeven, is mij heel veel waard! Waarvoor nogmaals diepe dank!!!

Ik wens jou al het goeds en moois toe in alles wat je doet!

Wat is stress

Stress is een normaal lichamelijk verschijnsel dat optreedt wanneer het lichaam reageert op een uitdaging of bedreiging. Het kan een kortstondige reactie zijn, zoals de "fight-or-flight" reflex die optreedt wanneer we ons in een gevaarlijke situatie bevinden, of het kan een langdurige aandoening zijn die ontstaat wanneer we onder druk staan en niet in staat zijn om te ontspannen. Stress kan alledaags voorkomen en wordt vaak veroorzaakt door werk-, school- of familieproblemen. Soms is stress ook een reactie op een traumatische gebeurtenis, zoals het verlies van een geliefde of het meemaken van een aangrijpende gebeurtenis. Symptomen van stress kunnen fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig zijn.

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606

Laat een reactie achter op dit blogartikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven