fbpx

REINIER, 35 JAAR – ANGST KLACHTEN

REINIER, 35 JAAR – ANGST KLACHTEN

REINIER, 35 JAAR – ANGST KLACHTEN 150 150 Liberi

Na een heftige burn-out kwam ik vanwege angstklachten bij Evelien. Evelien is een bijzonder vriendelijke en invoelende coach. In de gesprekken met haar heb ik heel veel geleerd over het leren voelen en luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Evelien gaf mij het gevoel dat ze me echt zag en begreep, dit was voor heel belangrijk in een periode dat niemand mij leek te begrijpen. Evelien heeft veel ervaring met mindfulness en ik maak nog regelmatig gebruik van de oefeningen die ik door haar heb geleerd.

Gedurende het gehele traject was Evelien altijd bereikbaar voor vragen of thema’s waar ik mee worstelde. In haar reageren naar mij liet ze zien dat ze betrokken en compassievol is en toch confronterend kan zijn als dat nodig is. Ik kan iedereen die het even moeilijk heeft een traject met Evelien aanraden!

 over ons

onze werkwijze

ons fasenplan

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven
WhatsApp WhatsApp