Reinier, 35 jaar – Angstklachten

Na een heftige burn-out kwam ik vanwege angstklachten bij Evelien. Evelien is een bijzonder vriendelijke en invoelende coach. In de gesprekken met haar heb ik heel veel geleerd over het leren voelen en luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Evelien gaf mij het gevoel dat ze me echt zag en begreep, dit was voor heel belangrijk in een periode dat niemand mij leek te begrijpen. Evelien heeft veel ervaring met mindfulness en ik maak nog regelmatig gebruik van de oefeningen die ik door haar heb geleerd.

Gedurende het gehele traject was Evelien altijd bereikbaar voor vragen of thema’s waar ik mee worstelde. In haar reageren naar mij liet ze zien dat ze betrokken en compassievol is en toch confronterend kan zijn als dat nodig is. Ik kan iedereen die het even moeilijk heeft een traject met Evelien aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven