Onze coaches

Ook in Zeeland zijn de Liberi coaches om jou te helpen. Of dit nou in de steden als Terneuzen, Middelburg en Zierikzee is of in de kleinere plaatsen.

Met het natuurgebied Oranjezon, Verdronken Land van Saeftinghe en Slikken van de Heen zijn er prachtige natuurgebieden waar de coaching kan plaatsvinden. Tegelijkertijd, waar in Zeeland je ook woont. We kunnen snel starten en jou helpen om weer volledig te herstellen. Bij Liberi zijn alleen de beste coaches aangesloten. Hierdoor wordt er altijd een passend traject en plan voor jou opgesteld. Je hebt er dan wel niet voor gekozen om minder goed in je vel te zitten, je kunt er wel voor kiezen om vandaag te starten met herstel.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven