Zoeken

Zoeken sluiten

Onze coaches

Ook in Overijssel zijn de Liberi coaches om jou te helpen. Of dit nou in de steden als Zwolle, Enschede en Almelo is of in de kleinere plaatsen zoals hieronder.

Met het Weerribben-Wieden, Salandse Heuvelrug en de Lemelerberg zijn er prachtige natuurgebieden waar de coaching kan plaatsvinden. Tegelijkertijd, waar in Overijssel je ook woont, we kunnen snel starten en jou helpen om weer volledig te herstellen. Wij weten als geen ander hoe je kunt worstelen met de gevolgen van stress. Daarom is het ook van belang dat je snel goede hulp krijgt.  Bij Liberi zijn alleen de beste coaches aangesloten waardoor er altijd een passend traject en plan voor jou wordt opgesteld. Bij Liberi kunnen we altijd binnen een week jouw traject opstarten waardoor je snel aan de slag kunt. Je hebt er dan wel niet voor gekozen om minder goed in je vel te zitten, je kunt er wel voor kiezen om vandaag te starten met herstel. De coaches in Overijssel staan voor je klaar om snel het verschil te gaan maken.
×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven