Zoeken

Zoeken sluiten

Onze coaches

Ook in Gelderland zijn de gespecialiseerde Liberi coaches om jou te helpen. Wij beloven altijd een intake binnen een week. De coaches kunnen in alle plaatsen in Gelderland coachen. Of dit nou in de steden als Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen is of in de kleinere plaatsen zoals hieronder.

Met het het Nationaal Park Veluwezoom, Ramenberg en Needse achterveld, zijn er prachtige natuurgebieden waar de coaching kan plaatsvinden. Tegelijkertijd, waar in Gelderland je ook woont, we kunnen snel starten en jou helpen om weer volledig te herstellen. Wij weten uit ervaring hoeveel last je kunt hebben van stress. Wij weten ook dat je dan soms tussen de bomen, de weg niet meer kunt zien. Bij Liberi zijn alleen de beste coaches aangesloten waardoor er altijd een passende coach, traject en plan voor jou kan gaan opstellen. Binnen een week kunnen wij een traject voor jou opgestart hebben. Je hebt er dan wel niet voor gekozen om minder goed in je vel te zitten, je kunt er wel voor kiezen om vandaag te starten met herstel.

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven