Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Petra, 45 jaar – Burn-out

Ik begon de wandelingen met Noortje omdat ik wilde herstellen van een hevige burn-out die het gevolg was van een jarenlange opeenstapeling van factoren. Ik wilde werken aan een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en inzicht in mogelijkheden voor werk. De coaching heeft mij op al deze punten verder geholpen. Door de wandelingen lukt het mij om stil te staan bij mijn gevoelens en ze te uiten. Ik ben meer open en zit lekkerder in mijn vel. Bovendien heb ik momenteel leuk werk bij een organisatie die goed bij mij past.

Wandelen met Noortje betekent voor mij rust en ruimte in mijn hoofd creëren tijdens een wandeling in de natuur. Natuur die inzichten geeft, symbool staat voor iets of rust biedt door zijn schoonheid.

Ik ervaar Noortje als deskundig, empathisch, openminded, eerlijk en respectvol. Ze luistert aandachtig, stelt prikkelende vragen, vertraagt of zorgt ervoor dat ik mijn boosheid kwijt kan. Elke wandeling is anders.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven