"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Noortje is een rustige wandelcoach die goed aanvoelt waar de behoefte ligt; rustig luisteren, prikkelende vragen stellen, vertragen of juist zorgen dat ik mijn boosheid kwijt kan. Elke wandeling is anders. Deskundig, empathisch, openminded, eerlijk, respectvol en rustig zijn eigenschappen die Noortjes coaching kenmerken. Zij is een ervaren coach. Dit merk ik doordat ze tijdens het wandelen inspeelt op elke situatie die zich aandient. Ze weet mij telkens te prikkelen om verder te denken en verbanden te ontdekken. Door de coaching lukt het mij nu beter om mijn gevoelens te begrijpen en verwoorden. Ik ben meer open geworden, kan dichter bij mezelf blijven en daarmee steeds meer zijn wie ik ben. Daarnaast hebben de wandelgesprekken mij geholpen voor werk te gaan dat bij mij past. Wandelcoaching met Noortje betekent voor mij ruimte en orde in mijn hoofd creëren tijdens een wandeling in de natuur. Natuur die inzichten geeft, symbool staat voor iets of rust biedt door zijn schoonheid en met elk jaargetijde zijn eigen charme.

 

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven