Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Petra, 45 jaar – Burn-out

Ik begon de wandelingen met Noortje omdat ik wilde herstellen van een hevige burn-out die het gevolg was van een jarenlange opeenstapeling van factoren. Ik wilde werken aan een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en inzicht in mogelijkheden voor werk. De coaching heeft mij op al deze punten verder geholpen. Door de wandelingen lukt het mij om stil te staan bij mijn gevoelens en ze te uiten. Ik ben meer open en zit lekkerder in mijn vel. Bovendien heb ik momenteel leuk werk bij een organisatie die goed bij mij past.

Wandelen met Noortje betekent voor mij rust en ruimte in mijn hoofd creëren tijdens een wandeling in de natuur. Natuur die inzichten geeft, symbool staat voor iets of rust biedt door zijn schoonheid.

Ik ervaar Noortje als deskundig, empathisch, openminded, eerlijk en respectvol. Ze luistert aandachtig, stelt prikkelende vragen, vertraagt of zorgt ervoor dat ik mijn boosheid kwijt kan. Elke wandeling is anders.

 

Wat is een burn-out?

De term burn-out hoor je vaak, maar wat is het nou eigenlijk? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen overspanning, depressie, oververmoeidheid en burn-out? Wij hebben het voor je op een rij gezet én vertellen hoe je van een burn-out kunt herstellen of hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Waarom kiezen voor wandelcoaching?

Als experts op het gebied van begeleiding bij stress kiezen wij bewust voor coachen in de buitenlucht. Dit is misschien niet de meest traditionele manier van therapie, toch kiezen we hier bewust voor! Wij zetten graag op een rijtje wat wandelcoaching is, welke onderzoeken bewijzen dat het de beste vorm van therapie is en wat jij er van mag verwachten in de praktijk.

Heb ik een burn-out?

Dat is de vraag die je misschien jezelf aan het stellen bent. In onze gratis burn-out test krijg je in 50 vragen antwoord op de vraag over hoe het nu daadwerkelijk met jouw stressniveau is gesteld. Ook verschaft het jou meteen duidelijkheid over de symtomen die jij ervaart in jouw dagelijkse leven. Deze burn-out test duurt ongeveer 5 minuten.
Burn-out test
Gratis
Burn-out test
Onze gratis burn-out test geeft je in 50 vragen antwoord hoe het nu daadwerkelijk is gesteld met jouw stressniveau.

In 4 eenvoudige stappen aan de slag met Liberi

  1. Vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met ons op.
  2. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
  3. Samen met jou inventariseren we jouw coachingsbehoefte.
  4. Maak vrijblijvend kennis met jouw coach.

Wil jij hulp bij stress of burn-out?

Doe geheel vrijblijvend de burn-out test of neem contact met ons op.

Direct contact Of bel 085 - 5363606

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven