Peter, 55 jaar – Burn-out klachten

Tijdens mijn burn-out kwam ik in contact met Tom Kienhuis.

Ik ben in deze burn-out terecht gekomen doordat de spanning op het werk steeds verder opliep. Hierdoor was ik mijn eigen balans aan het verliezen.

De afspraken werden gemaakt in een bosrijke omgeving waar hij met mij aan de slag ging.

Tom ging met mij aan de slag en door middle van simpele tips en oefeningen. Hij maakte op een rustige manier duidelijk dat ik in mijn gejaagde leven het wat rustiger aan moest doen.

De oefeningen met ademhaling waren een fantastische doorbraak en is in het dagelijkse leven gewoon toepasbaar. Zo heeft hij me tools gegeven om ook na de behandeling in balans te blijven.

Tom is een rustige persoon die weet wat je nodig heeft en paste zich aan aan mijn niveau waardoor ik me veilig voelde. Er was een mooie interactie tussen ons beiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven