"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Peter, 55 jaar – Burn-out klachten

Tijdens mijn burn-out kwam ik in contact met Tom Kienhuis.

Ik ben in deze burn-out terecht gekomen doordat de spanning op het werk steeds verder opliep. Hierdoor was ik mijn eigen balans aan het verliezen.

De afspraken werden gemaakt in een bosrijke omgeving waar hij met mij aan de slag ging.

Tom ging met mij aan de slag en door middle van simpele tips en oefeningen. Hij maakte op een rustige manier duidelijk dat ik in mijn gejaagde leven het wat rustiger aan moest doen.

De oefeningen met ademhaling waren een fantastische doorbraak en is in het dagelijkse leven gewoon toepasbaar. Zo heeft hij me tools gegeven om ook na de behandeling in balans te blijven.

Tom is een rustige persoon die weet wat je nodig heeft en paste zich aan aan mijn niveau waardoor ik me veilig voelde. Er was een mooie interactie tussen ons beiden.

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven