Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden.
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Peter, 53 jaar – Stressklachten

“Toen ik me op had gegeven voor de coachingsessie zat ik niet goed in mijn vel. Ik had de burn-out test gedaan en die sloeg rood oranje uit. Ik ben geen type om snel hulp te vragen maar nu dacht ik laat ik de aangeboden hulp maar gebruiken om weer op de rails te komen. Vond het heerlijk om al wandelend zaken op een rij te zetten samen met coach Marga. Zij had een duidelijk verhaal van ” je moet het uiteindelijk zelf doen”. Dat was niet nieuw voor mij, maar was het even vergeten……

Dus dat heb ik in mijn oren geknoopt en ben aan de slag gegaan. Na 3 sessies kan ik zeggen dat ik weer op de goede weg ben.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven