Ervaringsverhaal van Patricia | - Veel piekeren | Liberi
"Het is onzin, zegt het verstand. Het is belachelijk, zegt de trots. Het is onmogelijk, zegt de ervaring. Het is wat het is, zegt de liefde."
Erich Fried
Uitval door stress is in de afgelopen 5 jaar, 8 keer zo hoog geworden. Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Patricia – 61 jaar, Veel piekeren

Via mijn werk kon ik een coach traject bij Marlijn volgen. Ik had minder plezier in mijn werk, piekerde veel en ik voelde me vaak opgejaagd. De 4 wandelingen die ik met Marlijn heb gedaan hebben mij veel inzichten en handvaten gegeven. Door de gesprekken en oefeningen ben ik mijzelf serieuzer gaan nemen. Hierdoor maak ik andere keuzes. Ik voel mij nu een stuk rustiger, geef nu eerder mijn grenzen aan en pieker een stuk minder. Erg blij dat ik dit traject heb mogen doen.

Marlijn is psychomotorisch therapeut, haar specialismen zijn Trauma Sensitieve Ondersteuning, hartcoherentie, ACT, runningtherapie en mindfulness

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De namen in de ervaringsverhalen van Liberi Coaching kunnen vanwege de privacy pseudoniemen zijn. De inhoud van onze ervaringsverhalen zijn echter honderd procent authentiek, waargebeurd en geschreven door mensen die gecoacht zijn door een coach van Liberi. Ben jij gecoacht door een coach van Liberi en wil jij ook graag je ervaringen delen met betrekking tot jouw coaching? Dan vinden wij het heel prettig om jouw ervaringen te horen! Bij Liberi streven wij er continu naar dat wij de begeleiding van mensen zoals jij blijven verbeteren. Wij hebben als uitgangspunt dat je een leven lang kunt blijven leren en dat stilstand achteruitgang is. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en ervaring. Neem dus gerust contact met ons op middels het contactformulier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven