Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Sandra

“Doorbreek patronen. Ontmoet jezelf.”

burn-out coach Sandra Liberi coach

Over Sandra Koedood

Met mijn samengesteld gezin woon ik in Son en Breugel, een dorpje vlakbij Eindhoven. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam en zo’n 8 jaar geleden ben ik voor de liefde naar Brabant verhuisd, alwaar ik mijn praktijk opnieuw ben opgestart. Samen met mijn vrouw, haar 2 dochters van 19 en 20 jaar en ons dochtertje van 1,5 jaar vormen wij een bijzonder gezin.

Ook ik heb in mijn leven te maken gehad met een periode van overbelasting. Dit was een intensieve en zware tijd waarin ik heb geleerd om mij meer te verbinden met mijn lichaam en de signalen die mijn lichaam mij geeft. Het is een ommekeer geweest in zelfbewustzijn, zelfzorg en zelfliefde. Ik herken hierdoor mijn grenzen goed en weet hoe ik de balans kan behouden, zelfs in periodes waarin het leven flinke uitdagingen geeft.

Mijn eigen ervaring kan ik goed gebruiken bij de mensen die ik begeleid. Het helpt mij de ander echt te begrijpen. Mijn karakter? Open, eerlijk, gevoelsmens, empatisch, open minded, humor, creatief. Mijn interesses? Alles wat de psyche betreft, filosofie, wetenschap, spiritualiteit, natuur, yoga, wandelen, kunst en cultuur. Hoe ik ontspan? Vooral door te doen waar ik behoefte aan heb. En door te schrijven, een dagje naar de sauna, plezier maken, lezen, muziek luisteren.

Wie ben ik als coach?

In mijn werk als coach neemt authenticiteit een centraal plek in. Wie ben je ten diepste? Leef je zoals je je voelt of wat je wenst? Welke patronen zorgen ervoor dat je leeft vanuit angst en/of stress? En hoe kunnen we deze patronen doorbreken?Ik help je inzicht te krijgen in je patronen, verband te leggen met het ontstaan ervan, te leren herkennen wat je voelt en wat je behoeftes zijn én ik help je bij het concreet doorbreken van inefficiënte patronen.

Zodat jij….

  • Tot rust komt in jezelf
  • Herkent wat je voelt en hiernaar leert handelen
  • Je weer krachtig en vitaal voelt
  • Leiding neemt over jezelf
  • Nee zegt als je nee voelt
  • Weet wat je wilt in werk of privé

Coach Sandra van Liberi Coaching

Door mijn achtergrond als Psychomotorisch Therapeut zal ik tijdens de wandelsessies gebruik maken van verschillende oefeningen. Deze oefeningen geven jou snel en helder inzicht in je denken, voelen en handelen.

Stress en burn-out tegen komen in je leven is heftig. Maar het goede nieuws is; je kunt ervan herstellen. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel mensen begeleid die volledig opgebrand waren bij aanvang van de coaching en na een paar weken al flinke vooruitgang hadden geboekt in hun process naar herstel. Het is een pittig en tegelijk mooi process, waarin je het nieuwe fundament legt voor je verdere leven.

 

Bel ons Neem contact op

Opleiding:

Vaktherapie; Psychomotorische Therapie en Dramatherapie

Enneagram coachopleiding

De Kunst van het opstellen (familieopstellingen)

Voice Dialogue

Om gecoacht te worden door Sandra zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven