Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Sandra

“Doorbreek patronen. Ontmoet jezelf.”

burn-out coach Sandra Liberi coach

Over Sandra Koedood

Met mijn samengesteld gezin woon ik in Son en Breugel, een dorpje vlakbij Eindhoven. Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam en zo’n 8 jaar geleden ben ik voor de liefde naar Brabant verhuisd, alwaar ik mijn praktijk opnieuw ben opgestart. Samen met mijn vrouw, haar 2 dochters van 19 en 20 jaar en ons dochtertje van 1,5 jaar vormen wij een bijzonder gezin.

Ook ik heb in mijn leven te maken gehad met een periode van overbelasting. Dit was een intensieve en zware tijd waarin ik heb geleerd om mij meer te verbinden met mijn lichaam en de signalen die mijn lichaam mij geeft. Het is een ommekeer geweest in zelfbewustzijn, zelfzorg en zelfliefde. Ik herken hierdoor mijn grenzen goed en weet hoe ik de balans kan behouden, zelfs in periodes waarin het leven flinke uitdagingen geeft.

Mijn eigen ervaring kan ik goed gebruiken bij de mensen die ik begeleid. Het helpt mij de ander echt te begrijpen. Mijn karakter? Open, eerlijk, gevoelsmens, empatisch, open minded, humor, creatief. Mijn interesses? Alles wat de psyche betreft, filosofie, wetenschap, spiritualiteit, natuur, yoga, wandelen, kunst en cultuur. Hoe ik ontspan? Vooral door te doen waar ik behoefte aan heb. En door te schrijven, een dagje naar de sauna, plezier maken, lezen, muziek luisteren.

Wie ben ik als coach?

In mijn werk als coach werk ik inzicht gevend en praktisch. Na iedere sessie kun je met een concreet handvat thuis aan de slag. In eerste instantie richten we ons op het leren omgaan met stress; je leert hoe je jezelf tot rust kunt brengen en hoe je fysiek en mentaal kunt herstellen. Daarnaast onderzoeken we waardoor je in een burn-out terecht bent gekomen. Welke gedragspatronen en karaktereigenschappen hebben er mede voor gezorgd dat je over je grenzen heen bent gegaan? Wat ligt er ten grondslag aan de situatie waar je in terecht bent gekomen?

Het thema authenticiteit loopt als rode draad door het gehele traject heen. We staan stil bij vragen als: Wie ben jij in je kern? Wat zijn jouw behoeften? Leef je zoals je je voelt en wat jij wenst? Of pas je je veelal aan aan de verwachtingen van de ander? Je krijgt zicht op je ongezonde patronen en ik help je bij het doorbreken en loslaten van deze patronen.

Zodat jij….

  • Tot rust komt in jezelf
  • Herkent wat je voelt en hiernaar leert handelen
  • Je weer krachtig en vitaal voelt
  • Leiding neemt over jezelf
  • Nee zegt als je nee voelt
  • Weet wat je wilt in werk of privé

Coach Sandra van Liberi Coaching

Door mijn achtergrond als Psychomotorisch Therapeut zal ik tijdens de wandelsessies gebruik maken van verschillende oefeningen. Deze oefeningen geven jou snel en helder inzicht in je denken, voelen en handelen.

Stress en burn-out tegen komen in je leven is heftig. Maar het goede nieuws is; je kunt ervan herstellen. In de afgelopen 10 jaar heb ik veel mensen begeleid die volledig opgebrand waren bij aanvang van de coaching en na een paar weken al flinke vooruitgang hadden geboekt in hun proces naar herstel. Het is een pittig en tegelijk mooi proces, waarin je het nieuwe fundament legt voor je verdere leven.

 

Bel ons Neem contact op

Opleiding:

Vaktherapie; Psychomotorische Therapie en Dramatherapie

Enneagram coachopleiding

De Kunst van het opstellen (familieopstellingen)

Voice Dialogue

Om gecoacht te worden door Sandra zul je moeten wonen in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Sandra.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven