Coach – Sandra

Verbind je met je authentieke zelf

Wie ben ik als coach?

Mijn naam is Sandra Koedood, werkzaam als burn-out coach bij Liberi. Ik werk inmiddels 10 jaar als zelfstandig coach, therapeut en trainer en heb mij gespecialiseerd in het werken met de thema’s ‘groeien in zelfvertrouwen’ en ‘stress- en burn-out problematiek’. Deze twee thema’s zijn vaak nauw verweven met elkaar.

De reden waarom mensen in een burn-out terecht komen heeft vaak te maken met het onvoldoende verbonden zijn met zichzelf, hun gevoelsleven en besef van eigenwaarde.

Herstel met deze 3 elementen staat centraal in de coaching die ik bied. In een relatief korte tijd brengen we een diepgaand veranderproces op gang waarbij inzicht, bewustwording en ervaringsgericht werken leiden tot verandering in het denken, voelen en handelen. Uiteindelijk zal dit leiden tot herstel van de balans; zowel fysiek als mentaal.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is dat ik naar de kern probeer te gaan van wie je ten diepste bent; jouw authentieke zelf. Door je hier weer mee te verbinden en te kijken hoe jouw echte zelf zich vertaalt in jouw leven komen we al snel de knelpunten tegen die verband houden met de stress– en burn-out klachten.

Ik help je om meer in je kracht te gaan staan, zodat je keuzes gaat maken vanuit je authentieke zelf. Dit kan leiden tot de volgende gedragsveranderingen;

  • vaker je mening geven
  • goed kunnen luisteren naar je lichaam en je behoeften en hier ook naar handelen
  • nee zeggen als je nee voelt
  • leiding nemen over jezelf
  • daadkracht
  • makkelijker los kunnen laten waar je geen invloed op hebt
  • los kunnen laten wat niet van jou is

Verhaal over mijzelf en mijn ervaring met burn-out

Met mijn samengesteld gezin woon ik in Son en Breugel, een dorpje vlakbij Eindhoven. Samen met mijn vrouw, haar 2 dochters van 19 en 20 jaar en ons dochtertje van 1,5 vormen wij een bijzonder gezin.

Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam en zo’n 8 jaar geleden ben ik naar Brabant verhuisd, alwaar ik mijn praktijk opnieuw ben opgestart.

Ook ik heb in mijn leven te maken gehad met een periode van overbelasting. Dit was een intensieve en zware tijd waarin ik heb geleerd om mij meer te verbinden met mijn lichaam en de signalen die mijn lichaam mij geeft. Het is een ommekeer geweest in zelfbewustzijn, zelfzorg en zelfliefde. Ik herken hierdoor mijn grenzen goed en weet hoe ik de balans kan behouden, zelfs in periodes waarin het leven flinke uitdagingen geeft.

Mijn eigen ervaring kan ik heel goed gebruiken bij de mensen die ik begeleid. Het helpt mij de ander echt te begrijpen in zijn of haar ervaring.

Bel ons Neem contact op

Opleiding:

Vaktherapie; Psychomotorische Therapie en Dramatherapie

Enneagram coachopleiding

De Kunst van het opstellen (familieopstellingen)

Voice Dialogue

Om gecoacht te worden door Sandra zul je moeten wonen in de regio:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven