Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Ronald

” If you change the way you look at things, the things you look at will change ”
– Wayne Dyer –

coach ronald Liberi

Over Ronald 

Na 25 jaar met plezier in de vastgoedwereld gewerkt te hebben, ging mijn interesse steeds meer uit naar persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Voor mij de aanleiding om het roer om te gooien. Als coach geef ik zowel in het bedrijfsleven als aan particulieren trainingen en workshops op het gebied van stressreductie, persoonlijk leiderschap en bewust & coherent bewegen.

Tevens ben ik burn-out- en wandelcoach. Door met klanten naar buiten de natuur in te gaan, komen ze letterlijk en figuurlijk “in beweging”. Tijdens mijn coaching maak in veel gebruik van hartcoherentie en ademhalingsoefeningen waarbij je leert hoe je het stressniveau kunt verlagen, veerkracht en energieniveau kunt vergroten waardoor persoonlijke effectiviteit zal toenemen.

Ik ben getrouwd en trotse vader van twee zonen. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hardlopen, golf en tennis behoren tot mijn favoriete hobby’s. Maar lekker wandelen in de natuur vind ik ook fantastisch.Ook voor mijzelf geldt om mijn balans tussen in-  en ontspanning te bewaken.

Ervaring met burn-out

Tijdens mijn carrière in de vastgoedwereld heb ik als leidinggevende veel mensen meegemaakt die in stress– en burn-out situaties terecht kwamen. Vaak doordat ze zelf constant over hun grenzen gingen en hun grenzen niet aangaven. Ook in mijn naaste familie en kennissenkring heb ik deze situatie helaas meerdere malen meegemaakt. Ik de laatste jaren van mijn carrière heb ik gemerkt dat mijn normen en waarden niet meer pasten bij het bedrijf waar ik werkte. Door zelf diverse coaching trajecten te volgen heb ik mezelf een spiegel  voor gehouden en veel inzichten gekregen.

Twee belangrijke vragen die ik mezelf toen heb gesteld:  Wie ben ik en wat wil ik?  Toen ik daar de antwoorden op had gevonden, ben ik de dingen gaan doen die bij me passen, waar ik goed in ben en misschien wel het allerbelangrijkste: dat waar ik plezier in heb.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Voor mij zijn belangrijke waarden vertrouwen, eerlijkheid, respect en positiviteit. Dit vormt de basis voor mijn coachingtrajecten met klanten.

Voor de missie die ik als coach heb geldt:  “Mission is more what you give, then what you get” . Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenticiteit en dicht bij jezelf staan zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Als ik terug kijk op mijn zakelijke periode constateer ik dat ik toen vooral bezig ben geweest met wat ik “moest creëren”. Maar een persoonlijke missie gaat mijns inziens over wat je “wilt creëren”, van binnen uit. Daar ben ik nu mee bezig.

hartklopping door stress

Opleiding:

Authentiek leiderschap (Academie voor nieuw leiderschap)

Master opleiding Personal Leaderschip (Hogeschool Sittard)

Opleiding Stressreductie (HeartMath) coach

Opleiding running instructor

Opleiding Life coach

EMDR therapeut

Om gecoacht te worden door Ronald woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Ronald.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven