Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Rens

“Live your life, it’s yours!”

burn-out coach Rens Limburg Liberi

Over Rens

Geboren in de Haarlemmermeer (Zwanenburg). ik woon samen met mijn vrouw Marie-Anne op een fijne woonboerderij in het mooie Maasdorp Asselt. Hier is ook onze praktijk gevestigd. Een prachtige plek midden in het groen waar we genieten van de rust. Maar ook een warm, liefdevol nest waar we de gezellige momenten met onze 4 kinderen en kleinkinderen koesteren. Wandelen is mijn passie. Dit doe ik graag in onherbergzame gebergtes en kuststreken met lange uitgerekte stranden. Heerlijk die ongerepte natuur en het verbinden met de lokale mensen daar.

Door de verschillende opleidingen die ik volgde, kan ik jouw hulpvraag op gebied van stress, burn-out, depressie, angst/paniekaanvallen en trauma vanuit diverse invalshoeken bekijken. Daarnaast sta ik zelf midden in het leven en heb ik ondertussen ook de nodige levens- en coachervaring (20 jaar eigen praktijk) opgedaan

Door een hel

Acht jaar geleden liep ik in anderhalf jaar tijd vier trauma’s op met als gevolg posttraumatische stressstoornis (PTSS). Je kunt geruststellen dat ik door een hel ben gegaan en veel heb ondernomen om mijn innerlijke rust terug te vinden. Vanuit mijn traumatische ervaring weet ik als geen ander wat er bij jou fysiek en mentaal kan spelen als je in een periode zit waarin het allemaal niet gaat zoals je graag zou willen. Ik ben nu zelf ook traumatherapeut en kan mijn eigen trauma’s nu zien als een verrijking van mijn leven en wijsheid die ik kan inzetten om mensen te helpen.

Bel ons Neem contact op

Compassie

 Als coach wandel ik tijdelijk naast jou mee op je levenspad zodat jij steeds weer vanuit vertrouwen die volgende stap kunt zetten en mij om hulp kunt vragen wanneer je de weg even kwijt bent. Dit doe ik als een mensenmens… oprecht, respectvol en vanuit het geloof in het goede van ieder mens.

Een traject, afhankelijk van jouw behoefte, stel ik op maat samen. Je weet dan hoe we je hulpvraag aanpakken en waar we naartoe werken. Ik spreek graag in de “we” vorm, omdat we het samen aanpakken.

We ontmoeten elkaar in een rustige omgeving zodat je je comfortabel en gemakkelijk voelt. De gesprekken voer ik zonder oordeel vanuit een gevoel van compassie. Dit is eveneens mijn kracht als coach. “Rens leefde met me mee waardoor ik me gesteund voelde om zelf actief aan de slag te gaan op weg naar de gewenste verandering. Tijdens onze sessies stond niet de afgesproken tijd voorop, maar de tijd die nodig was om de sessie goed af te ronden ook al duurde die een keer wat langer. ” Aldus een cliënt.

Vanuit een warme, veilige setting daag ik jou regelmatig uit om buiten je comfort zone te stappen. En ja, dat kan best eng zijn. Maar de enige manier om te groeien is door regelmatig die stap te zetten.

“Feal the fear and do it anyway”

Zo daag ik mezelf ook nog steeds uit mijn angsten in de ogen aan te kijken. Het onbekende, avontuurlijke en vaak fysiek uitdagende trekt mij enorm. Een mooie anekdote is toch wel mijn avontuur als clochard in Parijs. Een aantal jaren geleden vertrok ik zonder geld, bankpas of telefoon met de trein naar Parijs om daar op straat te overleven als een clochard. Een bijzondere en mooie ervaring die me rijke inzichten heeft opgeleverd.

Tot slot… Ik zie mezelf niet als een wereldverbeteraar maar doe hetgeen dat in mijn directe macht ligt vanuit een liefdevol hart. Het is mijn missie jou te helpen jezelf te vinden en te zijn!

Coach Rens Limburg Liberi

Opleiding:

Lifecoach, ACT coach en EMDR therapeut

PSYCH-K en life the connection facilitator

Mindfulness trainer (MBCT)

Trainer Goldstein methodiek

Om gecoacht te worden door Rens woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Rens.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven