Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Reinoud

“De allereerste taak van ieder mens is het verwezenlijken van zijn unieke mogelijkheden die nooit eerder zijn vertoond en niet de herhaling van iets wat een ander al heeft gedaan.”
– Martin Buber –

Over Reinoud Prins

Als je wilt begrijpen wie ik vandaag ben dan is het goed om meer te weten over waar ik vandaan kom. Ik was al vroeg in mijn leven bezig met complexe onderwerpen. Deze vraagstukken over dood en leven, hier en de oneindigheid waren vaak moeilijk voor mij om een plek te kunnen geven. Als hoog sensitief kind voelde ik mij alleen, onbegrepen en had ik het regelmatig moeilijk met het leven. Onder meer omdat mijn moeder gedurende mijn jeugd vaak en ernstig ziek was, had ik last van diepe angsten. Omdat ik anders was dan de rest van mijn leeftijdsgenoten werd ik daarnaast gepest.

Toen ik jaren later de kans kreeg om in de commercie succesvol te zijn, greep ik die kans met beide handen aan. Ik heb in die jaren mijn uiterste best gedaan om niet meer het bange, onbegrepen en gepeste kind te zijn. Het commerciële succes volgde en nam in combinatie met de nodige sociale activiteiten mij volledig in beslag. Ik werkte soms wel 80 uur in de week en ging daarnaast gerust nog tot diep in de nacht gokken en drinken.

Ervaring met burn-out

Omdat ik hele stukken van wie ik ben, had weggestopt, kon mijn burn-out niet uitblijven. Jaren van weggestopte angst kwamen tevoorschijn toen ik in 2012, na een val op mijn achterhoofd, volledig uitgeput ziek thuis kwam te zitten. Ik heb toen de traditionele weg naar volledige re-integratie gevolgd, om vervolgens weer volledig uit te vallen. Het streven om alles weer bij het oude te krijgen was voor mij niet haalbaar.

In de 2e periode van mijn burn-out kwam naast de angst ook een diepe depressie die zorgde voor een existentiële crisis. In die tijd ging ik beseffen dat het gepeste, hoog sensitieve en angstige kind nog steeds een onderdeel is van mij. Mijn pogingen om dit kind af te wijzen, weg te sturen en weg te zetten als aansteller maakte mij ziek. Gewapend met de vraag; “wie was ik voordat de wereld mij vertelde wie ik moest zijn” ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Ook al kostte dat mijn huwelijk, mijn droomhuis en mijn zeer goede baan. Vanaf dat moment ben ik vrij.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mijn ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik weet dat de begeleiding van mensen met een burn-out anders kan en moet. Een bedrijfsarts met een re-integratie schema is niet voldoende om iemand weer duurzaam inzetbaar te krijgen. Mijn burn-out heeft 4 jaar in beslag genomen en mijn werkgever een klein vermogen gekost. Te vaak laten bedrijven het eerst op z’n beloop of wachten af of de werknemer zelf een oplossing weet te vinden. Tijdens een burn-out staat alles op zijn kop, je hoofd zit vol met watten en je hebt geen idee wat de beste oplossing kan zijn. Hiervoor is gespecialiseerde ondersteuning gedurende het gehele traject voor alle partijen de beste oplossing.

Liberi Coach Reinoud

Als medeoprichter van Liberi, richt ik mijn tijd bijna in z’n geheel aan de voorlichting naar bedrijven toe. Met de ontwikkeling van de website, onderhoud van relaties en het bezoeken van nieuwe potentiele opdrachtgevers is mijn agenda goed gevuld. Alleen op speciaal verzoek coach ik mensen. Ik heb erg veel passie voor het coachen, maar door de missie “heel werkend Nederland ontstressen”, heb ik een andere rol binnen Liberi. Op het moment dat ik coach, maak ik graag gebruik van mijn persoonlijke ervaringen. Daarnaast ben ik compassievol, oplossingsgericht en ga ik graag samen met jou op zoek naar jouw zingeving.

Mijn missie is geslaagd als jij je authentieke zelf hebt (terug) gevonden.

Opleiding:

HBO-V

NLP practitioner

NLP mental health coach

Psych-K facilitator

EMDR therapeut

Om gecoacht te worden door Reinoud woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Reinoud.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven