Liberi Liberi

Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Reina

“Als je kwetsbaar bent zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt bouw je een muur om je heen. Kwetsbaarheid klinkt als waarheid en voelt als
moed. Waarheid en moed zijn niet altijd comfortabel maar ze zijn nooit zwak”

– Brené Brown –

 

coach reina groningen liberi

Over Reina

In diverse functies bij grote commerciële organisaties (o.a. Univé Verzekeringen en Noordhoff Uitgevers) werd ik steeds meer geboeid door de persoon­lijke drijf­veren van mensen. Vooral de emotio­nele en gevoels­matige kant hiervan. Vanuit deze nieuws­gierig­heid heb ik de post-HBO coachoplei­ding gevolgd. Persoon­lijk heb ik ervaren dat coaching een hele mooie manier is om dichter bij jezelf te komen en meer eigen keuzes te maken. Mogen vertrouwen op je intuïtie en ruimte geven aan creativiteit en kwetsbaarheid. Daarmee creëer je een stevige basis om stappen te zetten die bij jou en jouw situatie passen.

Naast mijn werkzaamheden als coach en trainer ben ik werkzaam als Docent en Leercoach bij de opleiding Management in de Zorg aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vitaliteit (sporten en bewegen) en interesse in mensen hun fysieke en mentale gezondheid staan in mijn leven voorop. Ook ga ik graag op reis naar verre landen samen met mijn man en onze dochter.

Ervaring met burn-out

Ik ben een oplossingsgerichte, betrokken coach met ruime werk- en levenservaring. Sinds 2010 begeleid ik mensen die vastlopen in hun werk en/of persoonlijke leven. Met gezondheidsproblemen, loopbaanvragen, zingevingsvraagstukken, stress & burn-out gerelateerde klachten of een combinatie daarvan, want wie niet goed in zijn vel zit merkt dat vaak op meerdere vlakken.  Naast een methode die ‘werkt’ en resultaatgericht is, vind ik het belangrijk om een warme, veilige omgeving te bieden. Ik luister zonder oordeel, met geduld, aandacht en nieuwsgierigheid.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

  • Balans
  • Beweging
  • Oplossingsgericht

Opleiding:

Post-HBO coach opleiding, HBO Bachelor Commerciële Economie

Stress en burn-out coach, Mindfulness en yoga, Shiatsu therapeut

Didactische bevoegdheid (basisopleiding hbo-docent), Oplossingsgericht werken

Om gecoacht te worden door Reina zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven