Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Nienke

“Bewustwording is de eerste stap naar verandering”

 

Coach Nienke Liberi

Coach – Nienke

Over Nienke

Mijn missie is om mezelf en anderen in hun kracht te laten komen; om te leven vanuit energie, vrijheid en inspiratie. Achter elk mens zit een verhaal, dat fascineert mij. Ik ben van nature geïnteresseerd in de drijfveren, patronen, gedachtes en gevoelens van elk mens.

Sinds 10 jaar ben ik werkzaam voor een sociale welzijnsorganisatie; 5 jaar als maatschappelijk werker en de laatste 5 jaar als gezinscoach. Ik word geïnspireerd door me als persoon te blijven ontwikkelen. Ik volg trainingen, cursussen en ik doe aan zelfstudie om te blijven groeien. Geïnteresseerd ben ik in boeddhistische stromingen, het ZIJNS-werk, yoga, tantra en de connectie tussen lichaam en geest als het gaat over klachten. Beide aspecten, lichaam en geest, neem ik mee in mijn coaching.

Een andere passie van mij is het maken van muziek. Ik ben singer-songwriter en ik speel piano, zang en mondharmonica. Ik treed op veel plekken op. Het is mijn droom om in de toekomst muziek, yoga en coaching met elkaar te combineren.

Ervaring met burn-out

Dit heeft in het verleden geresulteerd in verschillende lichamelijke en stress klachten. Noodzakelijk was dat ik deze signalen ging leren herkennen en hier een balans in ging zoeken.

In de zomer van 2019 heb ik een operatie ondergaan aan een poliep op mijn stembanden. Ongeveer 6 weken mocht ik amper praten; via een paar woorden en zinnen per dag, naar volledig praten. De gedachte om een tijd niet meer te kunnen communiceren beangstigde me vooraf. Omdat ik stil moest zijn, heb ik veel tijd in de natuur doorgebracht. De stilte en vrijheid in de natuur schepten creativiteit en inspiratie. Ik besefte hoe verrijkend, inspiratievol en helend de natuur werkt en na het volgen van de opleiding als natuurcoach wilde ik op dat moment niets liever dan het vak coaching en natuur met elkaar combineren.

Daarnaast kom ik in mijn huidige werk veel in contact met mensen met heftige stress en burn-out klachten. Ik heb ervaren dat het werkt om te vertragen en kleine stapjes te zetten. En dat wat goed gaat, doe daar meer van.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Betrokkenheid

Ik wil anderen graag helpen om liefdevol te kijken naar datgene wat er op dat moment speelt in het leven. Dingen gebeuren zoals ze gebeuren, maar de manier hoe we daarmee omgaan, dat is waar we invloed op hebben. Leven vanuit natuurlijke flow en levenskracht, dat gun ik iedereen en daar wil ik anderen in begeleiden.

Bewustwording creëren

Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Vaak kan kijken vanuit een ander perspectief tot nieuwe inzichten leiden. De natuur en de symboliek ervan is uitermate geschikt om op deze manier te kijken.

Ik vind het belangrijk om mensen uit hun hoofd te halen en de cirkel van het denken te doorbreken. Op deze manier wordt het bewustzijn van intuïtie en lichaamssignalen sterker. Als iemand hiermee in contact staat weet hij steeds beter wat er nodig is om de juiste keuzes te maken. De wijsheid zit er al, bewust of onbewust.

Opleiding:

Yin Yoga, & Chinese geneeskunde Teacher Training (Yinspiration)

Natuurcoaching (Innersteps)

Maatschappelijk werk en dienstverlening (Fontys Hogeschool Eindhoven

Om gecoacht te worden door Nienke zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven