Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Nicole

“Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”
-Vivian Greene-

Nicole coach liberi stress burn-out

Over Nicole

Vanaf mijn 16de is stijldansen een grote passie. Je zou kunnen zeggen dat ik dansend door het leven ga en fysiek is dat ook zeker altijd het geval geweest. Op mentaal vlak is dat echter lange tijd niet zo geweest.

Mijn motto ‘Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain’ weerspiegelt precies hoe ik inmiddels in het leven sta. Vroeger ging ik altijd voor de perfectie die ik naar mijn mening nooit haalde en ging ik veel dingen uit de weg door mijn belemmerende overtuigingen. Inmiddels heb ik geleerd nieuwe ervaringen aan te gaan en te accepteren dat het niet altijd perfect gaat. Ik laat me niet meer beperken door mijn angsten en overtuigingen maar heb geleerd dat ik ondanks hoe ik over mezelf denk, ik mijn eigen keuzes kan en mag maken op basis van mijn belangrijke waarden in het leven. Ik voel me inmiddels vrij om mezelf te zijn en te doen wat ik belangrijk vind. Dat is wat ik anderen ook graag gun. Een leven in vrijheid om te doen wat je wil doen en te zijn wie je wil zijn.

Ik ben geboren in het Brabantse Rosmalen waar ik nog steeds woon samen met mijn twee ondeugende katten. Ik geniet van wandelen in de natuur, hou van gezelschapsspelletjes doen en natuurlijk ook van stijldansen. Als coach ga ik met mensen de uitdaging aan ze te leren ‘dansen in de regen’.

Ervaring met burn-out

Al op jonge leeftijd stelde ik hoge eisen aan mezelf. Nooit was ik tevreden met mijn prestaties, het kon altijd beter. Dat was al zo op school als ook in mijn topsportperiode als wedstrijddanser en later in mijn werk.

De hoge druk die ik mezelf oplegde naast mijn enorme verantwoordelijkheidsgevoel zorgde voor veel stress waarbij ik niet luisterde naar wat mijn lichaam me aangaf. Ik ging altijd maar door, bang om anders niet aan mijn eigen hoge eisen te voldoen of de door mij veronderstelde verwachtingen van anderen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in burn-out klachten.

Met name door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen om me meer te bekwamen in het coachen, heb ik uiteindelijk zelf ook geleerd om het gevecht met mijn overtuigingen te staken. Ik kies nu veel bewuster voor de dingen die ik wil in plaats voor de dingen waarvan ik denk dat ik ze moet doen omdat het van me verwacht wordt.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Authenticiteit, autonomie, vrijheid, verbinding

Voor mij is het belangrijk dat je jezelf kan zijn, maar dat vooral ook durft te zijn. Door je dromen na te leven en te doen wat je wil doen volg je dat wat je belangrijk vindt in het leven. Laat je hierbij vooral niet belemmeren door allerlei strenge regels die je jezelf oplegt. Ik gun het anderen dat ze zichzelf los weten te maken van hun belemmeringen, net zoals ik dat zelf heb mogen ontwikkelen en ervaren.

Als je je vrij voelt te zijn wie je wil zijn, kun je daarin vanuit je hart je eigen keuzes maken. Ik ga graag samen met jou op zoek naar het natuurlijke kind in jou.

Binnen de coachrelatie is verbinding voor mij een belangrijke waarde. Dit is de verbinding die we met elkaar hebben, maar ook de verbinding met onszelf.


Nicole liberi coach stress burn-out

Opleiding:

Psychologie W.O. (Psycholoog NIP)

ACT – Acceptance and Commitment Therapy

TA – Transactionele Analyse

NLP – Practitioner

Om gecoacht te worden door Nicole woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Nicole.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven