Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Nicole

“Je kan een mens niets leren, je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf”
-Galileo Galilei-

Nicole Liberi coach stress burn-out

Over Nicole

Als kind was ik altijd buiten te vinden en lekker bezig en in beweging. Ik ben opgegroeid in een klein dorp en daar was veel ruimte en vrijheid. Ik speelde veel buiten met andere kinderen, zat bij verschillende clubjes en ging graag samen met leeftijdgenoten op ontdekking en avontuur in mijn omgeving. Ik ben een mensen-mens maar vind het ook fijn om alleen te zijn.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn baan in het basisonderwijs waarin ik met veel passie heb gewerkt als leerkracht en schoolleider. Van coachend leidinggeven ging mijn hart sneller stromen. Met aandacht en zorg voor alle talenten, kennis en kunde binnen mijn team werden we samen elke dag beter door te leren van en met elkaar! De diversiteit van verschillende type mensen hebben gezorgd dat ik snel verbinding heb.

In mijn vrije tijd ben ik ook een bezig bijtje. Ik tennis wekelijks en houd van wandelen en fietsen. Samen met mijn gezin geniet ik enorm van onze vakanties in de bergen. Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en wil graag weten wie de mens is achter jouw verhalen en wat jou drijft en beweegt.

Ervaring met burn-out

Het werken in het onderwijs was naast erg dankbaar ook stressvol, vooral door alles wat erbij komt kijken waar je geen invloed op hebt en waar je mee te dealen hebt.

Werken, kinderen en huishouden gaf mij het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en op verschillende fronten toch tekort te schieten. Het eerste wat er bij inschoot was tijd voor hobby’s en mezelf. Samen met mijn persoonlijke eigenschappen verantwoordelijk voelen, enthousiast zijn en perfectionisme is dat een combinatie waarbij ik goed moet luisteren naar mijn lijf en signalen serieus moet nemen.

Door een vervelende ervaring in mijn werkzame leven heb ik een aantal jaren geleden het roer omgegooid. Deze periode was naast onzeker ook een rouwperiode om mijn werkplek los te laten. Door de juiste begeleiding heb ik mezelf goed leren kennen en weet ik wat belangrijk is in mijn leven. Ik kan beter omgaan met stressvolle situaties vooral door goed te voelen, bij mezelf te blijven en van daaruit de juiste keuzes maken.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Verbinden

Door je te verbinden met jezelf kun je je ook verbinden met de ander. Door jezelf goed te leren kennen, te weten wie ben je, wat je drijft en waar je naartoe wil, kun je voor jezelf opkomen en op een goede manier grenzen aangeven. Tijdens het coachen verbind ik me met jou! Naast elkaar wandel ik een stukje mee op jouw pad.
Bewegen
Alles wat beweegt geeft energie. Tijdens sessies maken we los wat vast zit door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.
Groeien
Als coach houd ik ervan om te groeien en te blijven ontwikkelen en daardoor met mijn kennis en kunde goed aan te sluiten bij mijn coachees. Als je doet waar je gelukkig van wordt dan groei je als mens en kun je je ontwikkelen en mooie stappen zetten.


Nicole Liberi coach burn-out

Opleiding:

NLP practitioner en master

TriA wandelcoach opleiding

Opleiding tot leefstijl-en vitaliteitscoach-en trainer

Disc en drijfveren

ESIA supervisor

Om gecoacht te worden door Nicole woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Nicole.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven