Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Naomi

“The greatest glory in living, lies not in never falling, but in rising every time you fall.”
-Nelson Mandela-

Liberi coach Naomi

Over Naomi

Om als coach te werken is alsof ik een droom verwezenlijk. Dromen helpen mij om ambities te hebben en ergens naartoe te streven. Als zelfstandige coachen is al van jongs af aan een droom. Waarom? Omdat ik denk dat je moet doen waar je hart ligt. En dat ligt voor mij bij mensen helpen.

Nu kun je mensen op verschillende manieren helpen en eerlijk gezegd, heb ik ook van alles geprobeerd en gedaan. Van stage lopen in het MCA tijdens mijn HBO-V studie, stage bij Scorlewald en in het onderwijs, studie psychologie tot horeca tot aan welzijnswerk. En door de verschillende ervaringen, weet ik zeker dat de coaching bij mij past. Coaching is een krachtig middel om je doel te bereiken waarbij je naar de toekomst blijft kijken. Ik hou van een positieve en oplossingsgerichte aanpak. Ik wil dat mensen vooruit komen en zich niet ellendig blijven voelen bij wat er allemaal in het verleden is gebeurd. Want we leven in het hier en nu en er is nog zoveel moois te beleven.

Het klinkt misschien allemaal wat zweverig, maar dat ben ik niet. Ik geloof wel dat het allemaal beter en leuker kan met beide benen op de grond! Vooruit kijken en progressie maken is mijn motto. Ik ben er van overtuigd dat mensen zelf regisseur zijn van hun eigen leven. Het pad wat je bewandelt is uniek en jouw weg. Soms is er onrust als er ingrijpende dingen zijn gebeurd, de wereld te snel om je heen verandert, de grenzen zoek zijn en je jezelf voorbijloopt en je de richting kwijt bent, omdat de weg in de mist ligt. En dan heb je iemand nodig die samen met jou naar je pad kijkt, de mist wegblaast en helpt om jou in je kracht te laten komen.

Ervaring met burn-out/stress

Ik weet heel goed hoe het is om plots in een burn-out te zitten. Ik zag het niet eens aankomen. Ik werkte hard, veel sociale contacten, wilde niks missen en thuis gaat het leven ook gewoon door. Totdat ik opeens in de supermarkt totaal geen overzicht meer had. Ik wist niet meer wat ik daar deed, het leek net alsof ik dronken was en de gangpaden bewogen voor mijn ogen. Mijn hele lichaam trilde, het zweet brak me uit en mijn ademhaling zat hoog en was niet te stoppen. Toen ik terug naar huis reed in de auto hoopte ik alleen maar dat ik niemand zou aanrijden en bij thuiskomst moest ik weer op adem komen en wist ik niet eens meer precies hoe ik überhaupt thuis was gekomen.

Nadat deze ervaring een 2e keer gebeurde, gewoon weer tijdens het boodschappen doen en ik een goede vriend niet eens meer te woord kon staan die ik daar tegenkwam, heb ik een afspraak gemaakt bij de dokter. De dokter vroeg: “Hoe is het met uw spanning Mevrouw Weertman?”. Tsja hoe was het met mijn spanning? Genoeg, te veel spanning achteraf gezien. Hierna brak ik en voelde ik dat mijn batterij letterlijk en figuurlijk leeg was. Achteraf gezien begrijp ik wel dat mijn lichaam in de vorm van paniekaanvallen in de supermarkt, of andere openbare gelegenheden mij wilde laten inzien dat het op was. Want wat als je geen balans hebt tussen spanning en ontspanning, een controlfreak bent, perfectionistisch maar bovenal geen grenzen aangeeft, dan moet je eigen lichaam er wel een stokje voor steken!

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Met mijn eigen ervaring wil ik anderen ondersteunen. Zelf ben ik er zo positief bovenop gekomen, ik heb enorm veel heb geleerd en weet dat ik het niet zonder de steun van anderen heb kunnen doen. Soms heb je gewoonweg niet meer het overzicht en de balans. Iemand van buitenaf kan je helpen en ondersteunen om dat wel weer te krijgen. Hierdoor kun je weer met plezier naar je werk gaan en weer (leren) genieten van de kleine dingen. De wereld om ons heen verandert. In onze poging om mee te veranderen en leggen we soms de lat te hoog. Hierin kunnen we onszelf voorbij lopen. Wees dit voor, erken en herken de symptomen, blijf er niet mee lopen en vraag mij gerust om je daarbij te helpen en in te coachen om spanning, stress en irrationele gedachten de baas te blijven.

Naomi burn-out coach Liberi

Mijn missie is om mensen te ondersteunen als ze zelf geen overzicht meer hebben. Dit kan zijn als ze een burn-out hebben, symptomen van spanning hebben of geen plezier meer hebben in hun werk en andere bezigheden. Ik wil jou dan leren om je kwaliteiten te herkennen en in te zetten, maar ook dat je de baas bent over jezelf en de regie hebt over je gedachten en gevoel. Ik wil je graag inzicht geven om een mooi en waardevol leven te leiden. Lijden omzetten in plezierig leven. Ik wil jou irrationele gedachten laten herkennen en de impact op je functioneren, je in jouw kracht zetten door dit om te zetten en aandacht aan te schenken. Luisterend, coachend, stimulerend, uitdagend en met humor.

Opleiding:

Doelgericht Coachen

HBO-psychologie

Professioneel coachen

Agressie-training

Om gecoacht te worden door Naomi woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Naomi.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven