Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Miranda

“Bewegen in de buitenlucht geeft rust in je hoofd, energie in je lichaam en een lach op je gezicht!”

Miranda coach Liberi stress burn-out

Over Miranda

Hi, ik ben Miranda, leuk om kennis met je te maken. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie jij bent. Dat heb ik altijd al gehad. Ik ben sociaal, zoek verbinding, kom graag in contact en luister naar jouw verhalen, wie jij bent en wat jou beweegt.

Bewegen en gedrag van mensen, waarom we doen wat we doen heeft me altijd geboeid. Als klein meisje op de basisschool wilde ik al gymjuf worden. Gym vond ik het leukste vak op school en sporten was mijn grootste hobby. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Al jong meehelpen in het bedrijf van mijn ouders was bij ons heel gewoon. We woonden aan de rand van een dorp en hadden ruimte en vrijheid. Ik speelde veel buiten met de hele buurt. Het buiten zijn, meehelpen en in beweging zijn, het zat er al vroeg in.

In mijn loopbaan heb ik altijd met mensen gewerkt, gedrag en interactie daar ligt mijn passie. Ik kijk met veel plezier terug op de jaren dat ik als leerkracht lichamelijke opvoeding met kinderen en jongeren in het onderwijs werkte. Het mooiste vond ik om ze door mijn coachende aanpak te zien groeien als mens en hun zelfvertrouwen een boost te geven. Mijn baan als projectleider in het werkveld van sport en gezondheid was voor mij een mooie en logische stap naar het coachen en trainen van mensen naar fysieke en mentale fitheid. Met mijn kennis over de werking van ons brein, gedachtekracht en de juiste mindset help ik jou graag om je verantwoordelijkheid in je leven terug te pakken en weer levensvreugde te ervaren.

In mijn Powerwalkingclub train ik mensen naar een fitte en energieke leefstijl. Ik sport nog steeds met veel plezier en doe naast powerwalking aan racefietsen, tennissen, wandelen en yoga. Ik beleef graag mooie avonturen met mijn man en onze drie meiden en gezelligheid met familie en vrienden is mij veel waard.

Ervaring met stress

Stress kende ik niet, dacht ik. Ik ben gewoon gedreven en enthousiast en ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oh ja ik ben ook nog enorm leergierig. Mooie eigenschappen die mij veel brengen. Tot ik een aantal jaar terug mijn baan verloor, dat gaf stress. Ik kwam thuis te zitten en deed keihard mijn best om zo snel mogelijk weer aan het werk te zijn. In deze periode was sporten mijn uitlaatklep. Ik ging iedere dag naar buiten voor een rondje fietsen, hardlopen of wandelen. Ik kreeg energie, voelde me fysiek fit en werd rustig in mijn hoofd. Mijn mooiste cadeau was de coach die een tijdje met mij meeliep.

Door aandacht en bewustwording van mijn patronen, oefening in gedragsverandering en het bouwen aan zelfvertrouwen kreeg ik weer regie over mijn leven en daarmee levensvreugde! Ik leerde veel over mezelf en wat ik het liefste wilde in mijn werk. Ik volgde opleidingen in (wandel)coaching, gezonde leefstijl en mindfulness en leerde over gedragsverandering. Met mijn levenslessen en kennis help ik graag andere mensen. Voor Liberi coach ik volwassenen naar fysieke en mentale fitheid. Daar spring ik iedere dag enthousiast mijn bed voor uit!

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mensen fysiek en mentaal in beweging zetten vind ik het mooiste wat er is. Mijn ervaring is dat mensen zich lekkerder voelen als zij fysiek actiever zijn. Daarom past de aanpak van Liberi, coaching in combinatie met buiten in beweging zijn, zo goed bij mij.

Ik ben met mijn volle aandacht bij jou, zonder oordeel, energiek en met een lach gaan we samen op weg naar jouw gewenste gedragsverandering. Ik ben graag buiten en in beweging en een ster in het enthousiasmeren en motiveren om ook jou in actie te zetten. Fit en energiek zijn is mij heel veel waard en dat gun ik jou ook dus laten we samen stappen zetten van stress naar succes!

 “Als ik mensen in beweging krijg en met nieuwe inzichten naar huis zie gaan, stappen zie maken in zelfregie en gedragsverandering, zij zich lekker fit en energiek voelen en zij weer in hun kracht staan, dan is de coaching voor mij geslaagd.”

burn-out coach zeeland zuid-holland liberi

Opleiding:

Mindfulnesstrainer (MBCT)

TriA Wandelcoach bij Wandelcoach Nederland

Voedingsconsulent

Post-HBO Mensgericht Coachen aan Academie voor Counselling en Coaching

Master Gezondheidsmanagement

Bachelor Academie voor lichamelijke opvoeding

Om gecoacht te worden door Miranda woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Miranda.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven