Liberi

Coach – Miranda

“Bewegen in de buitenlucht geeft rust in je hoofd, energie in je lichaam en een lach op je gezicht!”

burn-out-en-stress-coach-miranda-liberi-coaching

Over Miranda

Hi, ik ben Miranda, leuk om kennis met je te maken. Ik ben een buitenmens, energiek en word blij van een gezonde leefstijl. Ik fiets graag, loop met power, tennis leuk en ik adem rustig. In mijn loopbaan heb ik altijd met mensen gewerkt, gedrag en interactie daar ligt mijn passie. Een aantal jaar als leerkracht lichamelijke opvoeding in het onderwijs en ook als projectleider in het werkveld van sport en gezondheid.

Ervaring met stress

Stress kende ik niet, dacht ik. Ik ben gewoon gedreven en enthousiast en ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oh ja ik ben ook nog enorm leergierig. Mooie eigenschappen die mij veel brengen. Tot ik een aantal jaar terug mijn baan verloor, dat gaf stress. Ik kwam thuis te zitten en deed keihard mijn best om zo snel mogelijk weer aan het werk te zijn. In deze periode was sporten mijn uitlaatklep. Ik ging iedere dag naar buiten voor een rondje fietsen, hardlopen of wandelen. Ik kreeg energie, voelde me fysiek fit en werd rustig in mijn hoofd. Mijn mooiste cadeau was de coach die een tijdje met mij meeliep.

Door aandacht en bewustwording van mijn patronen, oefening in gedragsverandering en het bouwen aan zelfvertrouwen kreeg ik weer regie over mijn leven en daarmee levensvreugde! Ik leerde veel over mezelf en wat ik het liefste wilde in mijn werk. Ik volgde opleidingen in (wandel)coaching, gezonde leefstijl en mindfulness en leerde over gedragsverandering. Met mijn levenslessen en kennis help ik graag andere mensen. Voor Liberi train ik volwassenen naar fysieke en mentale fitheid. Daar spring ik iedere dag enthousiast mijn bed voor uit!

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mensen fysiek en mentaal in beweging zetten vind ik het mooiste wat er is. Mijn ervaring is dat mensen zich lekkerder voelen als zij fysiek actiever zijn. Daarom past de aanpak van Liberi, coaching in combinatie met buiten in beweging zijn, zo goed bij mij.

Ik ben met mijn volle aandacht bij jou, zonder oordeel, energiek en met een lach gaan we samen op weg naar jouw gewenste gedragsverandering. Ik ben graag buiten en in beweging en een ster in het enthousiasmeren en motiveren om ook jou in actie te zetten. Fit en energiek zijn is mij heel veel waard en dat gun ik jou ook dus laten we samen stappen zetten van stress naar succes!

 “Als ik mensen in beweging krijg en met nieuwe inzichten naar huis zie gaan, stappen zie maken in zelfregie en gedragsverandering, zij zich lekker fit en energiek voelen en zij weer in hun kracht staan, dan is de coaching voor mij geslaagd.”

burn-out coach zeeland zuid-holland liberi

Opleiding:

Mindfulnesstrainer (MBCT)

TriA Wandelcoach bij Wandelcoach Nederland

Voedingsconsulent

Post-HBO Mensgericht Coachen aan Academie voor Counselling en Coaching

Master Gezondheidsmanagement

Bachelor Academie voor lichamelijke opvoeding

Om gecoacht te worden door Miranda zul je moeten wonen in de regio:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven