Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Michel

“Als JIJ niets verandert, verandert er NIETS !”

Over Michel

Burnout Vriezenveen Liberi

Mijn naam is Michel, ik ben 48 jaren jong, woon samen met mijn geliefde Marjon en ben vader van 3 kinderen: Daan (22) Jette (19) en Hidde (17). Ik heb psychologie gestudeerd, ben opgeleid tot coach, counselor en trainer, daarnaast heb ik nog een 1-jarige opleiding gedaan tot algemeen docent weerbaarheid en assertiviteit met een specialiteit in kinderen.

Ik ben gepassioneerd fietser, wandelaar, jogger en ik sla ook graag een balletje tennis. Sporten, ontspannen en bewegen houden me scherp, fit en overeind.

In de afgelopen jaren heb ik veel scholen, klassen, (individuele) volwassenen, bedrijven en kinderen bijgestaan, gecoacht en getraind in het thema weerbaarheid, sociale vaardigheden, stress, burn-out, agressieregulatie, persoonlijke ontwikkeling, negatieve life-events en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Ervaring met burn-out

Ik kan wel zeggen dat ik met vallen en opstaan, door het leven, ervaringsdeskundig ben geworden op vele vlakken. Daar horen stress & burn-out ook bij. Daarnaast ook: diepe rouw / verlies, scheiding, financiële zorgen, kind met extra zorg, gezinsdynamiek, trauma, man-vrouw dynamiek, beroepskeuzes maken, life-work balance, ondernemen, depressie en geweld & agressie (op je werk).

Zoals je ziet spreek ik niet alleen vanuit “de boekjes” en mag ik ook putten uit eigen ervaringen. Daarnaast put ik uit wetenschappelijke inzichten en gebruik ik ook voorbeelden van de honderden mensen met wie ik inmiddels heb mogen wandelen. Qua stress & burn-out heb ik in mijn laatste jaren bij Justitie (2008-2009) veel meegemaakt, ik kreeg een mooie opdracht in het kader van resocialisatie van gedetineerden, echter in een organisatie waar dingen moeizaam en stroperig gaan, waar men niet direct zit te wachten op grote veranderingen, ontstond veel weerstand waar ik niet voldoende voor toegerust was.

Ik voelde me compleet alleen staan hierin en na maanden van keihard werken, loyaal blijven, betrokken zijn en zoveel energie stoppen in het project knapte ik af…. Volledig Op! Een aantal maanden thuis, hulp, coaching, werken aan mijn mindset, rust, veel gesprekken met mezelf en dierbaren hielpen me er weer bovenop. En ik zeg altijd: als mij dit is gelukt, kan het jou ook lukken! Ik zie er naar uit met je te werken, je komt er weer bovenop!

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Veiligheid, Betrouwbaarheid, Humor, Oprechtheid, Positiviteit, Eerlijkheid, Betrokkenheid, Ruimdenkendheid en Integriteit.

In de jaren die ik voor Defensie, Justitie, Jeugdzorg & GGD heb gewerkt heb ik professioneel onder andere veel blootgestaan aan spanning, stress, bedreigende situaties en agressie. Hier heb ik me door ervaring en scholing verder in ontwikkeld en natuurlijk ontwikkel ik mezelf nog steeds.

In een hectische en stressvolle persoonlijke periode – ik mag wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben in veel situaties-  kwam ik in aanraking met Tai Chi, Meditatie, Yoga & Mindfulness, hier heb ik mij verder in mogen verdiepen. Het bracht en brengt me nog steeds rust, ontspanning, regie & energie!

Ook ik ben ooit ver over mijn grenzen gegaan met het gevolg dat ik een aantal maanden met een burn-out niet heb kunnen werken, mezelf niet fijn voelde, weinig energie had en moest werken aan mijn herstel. De combinatie van rust, actie, reflectie en coaching maar ook de “shit” in mijn leven heeft me veel sterker gemaakt.

Maar….. Let Op; NIETS verandert als NIETS verandert…Dus….AKTIE!

coach Michel Liberi

Opleiding:

Psychologie

NLP/NAC

Geweldloos communiceren

Post HBO- weerbaarheid & assertiviteit

Mindfulness, meditatie, yoga, Tai Chi

Wim Hof methode

Mindful running en Qigong

Om gecoacht te worden door Michel  woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Michel.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven