Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Melanie

“Als je het geluk hebt een manier van leven te vinden waar je van houdt,
moet je de moed vinden om zo te leven.”
(John Irving)

Melanie Burn-out coach Liberi

Over Melanie

Vanuit het mooie Sneek met water en vogels begeleid ik met veel plezier en aandacht de cliënten die op mijn pad komen. Van de keuze om vanuit de randstad te verhuizen naar Friesland, heb ik nog geen moment spijt gehad. Bewegen en buiten-zijn is een groot onderdeel van mijn dagelijkse routine en met onze hond zet ik wekelijks heel wat stappen. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan fietsen, yoga, padel en lezen.

In 2008 heb ik de switch gemaakt van werken in de bedrijfseconomische sector naar een eigen praktijk voor therapie en coaching. Gezondheid is mijn grootse drijfveer. Hierin staat de uitwisseling tussen gedrag en mentale gezondheid centraal. Ik richt me op het zoeken naar zowel de boven- als onderliggende patronen. Met een vleugje humor op weg naar bewustwording om zo de ontspanning terug te vinden.

Ervaring met stress

In 2008 hadden mijn man en ik een druk bestaan met twee jonge kinderen en allebei een baan. Na een tijd aanrommelen en veel huilen heb ik toen vrij impulsief besloten om een carrièreswitch te maken, waardoor mijn werk uiteindelijk veranderde in een nieuwe energiebron.

Vanaf 2019 heb ik kennisgemaakt met een gevoel van spanning en controleverlies door een situatie waar ik geen directe invloed op kon uitoefenen.  Mijn man werd ziek en wij kregen als gezin te maken een grote hoeveelheid stress.

Terugkijkend kan ik zien wat het allemaal gebracht heeft. Het heeft me bewuster gemaakt van waar ik invloed op heb en waarop niet. Dat genieten van hier-en-nu belangrijk is en dat ik elke dag kan kiezen waar ik mijn energie op richt.

Kernwaarden als coach

Bewustwording

Mijn focus ligt op lichaamsbewustwording. Het lichaam is aardig voor ons en geeft al snel aan als de emmer aan het vollopen is. De grote vraag is; wanneer zijn we bereid om daarnaar te luisteren. Ik begeleid je in het herkennen van deze signalen en samen zoeken we naar manieren om ernaar te luisteren en te handelen.

Humor

Bewegen, bewegen, bewegen! Zo langzamerhand ga ik geloven dat dat wellicht hét geheim is. Alles in het leven is voortdurend in beweging; de natuur, je hart, je bloedsomloop, zelfs de hoogste bergen veranderen van vorm. Bewegend kom je makkelijker tot nieuwe inzichten. Met hier en daar wat humor en een grap blijven die inzichten nét wat makkelijker hangen.

Rust

Mijn rustige aanpak nodigt je uit om te ontspannen en de tijd te nemen om naar jezelf en jouw (on)zichtbare patronen te kijken. Een staat van rust en ontspanning geeft je de mogelijkheid om die patronen te gaan herkennen en te veranderen.

Opleiding:

Energetisch therapeut

Medische & Psychosociale Basiskennis

EMDR therapeut

Om gecoacht te worden door Melanie woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Melanie.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven