Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Melanie

“Als je het geluk hebt een manier van leven te vinden waar je van houdt,
moet je de moed vinden om zo te leven.”
(John Irving)

Mélanie zal gedurende 2022 niet meer inzetbaar zijn als coach.

Melanie Burn-out coach Liberi

Over Melanie

In 2008 begon ik aan een opleiding Intuïtieve ontwikkeling om aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling te werken. In die tijd is mijn interesse gewekt voor de uitwisseling tussen gedrag en gezondheid en ontdekte ik dat ik graag met mensen werk.

Ik ben moeder van een dochter (2002) en een zoon (2004) en samen met hen en mijn partner heb ik een dynamisch bestaan. Ik houd van buiten zijn en doe dat vooral wandelend met onze hond. Verder houd ik van fietsen, badminton, yoga, lezen en rust.

Ervaring met stress

Eind 2019 werd mijn man ziek en kregen wij als gezin te maken met een grote hoeveelheid stress. In die periode heb ik weer kennisgemaakt met de extra energie in mijn systeem en heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt. Dit hebben we inmiddels achter ons gelaten, waarbij ik veel aandacht had op het weer aanvullen van die energie. Aanvullen vraagt om nieuwe keuzes èn nieuw gedrag en hierin ben ik ook de uitwisseling tussen gedrag en gezondheid weer tegengekomen. Mijn lichaam gaf allerlei signalen en dat veranderde pas toen ik mijn gedrag ging aanpassen en weer beter voor mezelf ging zorgen.

Kernwaarden als coach

Mijn focus ligt op het herkennen van fysieke signalen, op lichaamsbewustzijn. Het lichaam is aardig voor ons en geeft al heel snel aan als er iets niet klopt. Ik begeleid je in het herkennen van deze signalen en leer je ernaar te luisteren en te handelen.

Mijn rustige aanpak nodigt uit om te ontspannen en de tijd te nemen om naar jezelf en je patronen te kijken.

Bewegen, bewegen, bewegen! Zo langzamerhand ga ik geloven dat dat wellicht hèt geheim is. Alles in het leven is voortdurend in beweging; de natuur, je hart, je bloedsomloop, zelfs de hoogste bergen veranderen van vorm. Mede daarom is de wandelencoachvorm bij ons ook zo krachtig; door al bewegend je ontspanning te vinden, naar je eigen patronen te kijken en je te spiegelen aan je coach kom je makkelijker tot nieuwe inzichten.

Melanie Liberi Coach

Opleiding:

Energetisch therapeut

Medische & Psychosociale Basiskennis

Om gecoacht te worden door Melanie woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Melanie.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven