Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Masja

“De natuur haast zich niet en toch is alles af”
– Lao-Tze –

Burn out coach Masja Liberi

Over Masja:

Ik werk ruim 25 jaar op het vlak van Mens en Arbeid. Samen met mijn man, drie tieners en twee honden woon ik Westwoud, een klein dorpje in West-friesland (Noord-Holland).  Na mijn studie ben ik begonnen met het werk als loopbaancoach en trainer, waarna ik heb gewerkt in de HR en HRD.

Sinds  2015  werk ik als zelfstandig trainer en coach.  In het eerste jaar (en nog steeds) gaf ik training en coaching op het gebied van: mindful-werken, mindful-leiderschap en werkplezier. Al snel ontdekte ik dat er veel mensen met stress klachten of burn-out iets er anders nodig hadden.  Geen training of loopbaan coaching maar eerst leren ontspannen en stoppen met roofbouw. Lichamelijk herstel dus!  In 2016 volgde ik bij CSR de opleiding voor stress en burn-out coach. Sindsdien bestaat 50%  van mijn werk uit stress en burn-out coaching.

Ervaring met burn-out

In 2010 volgde ik de training Mindfulness,  net voor een hectische periode in mijn leven waarin ik drie jonge kinderen had, een huis in aanbouw en een ernstig zieke vader.  De Mindfulness en de natuur hielpen mij in deze periode om op de been te blijven.

Herstel van het lichaam en afwisseling van inspanning en ontspanning is het eerste waar ik mee start in de coaching . En hoe fijn is dat om dat in de natuur te doen. De natuur helpt je meer te ontspannen, te vertragen en je eigen pad te bewandelen. Ook spiegelt de natuur je. Het mooie van de natuur vind ik dat alles altijd in beweging is en zo is dat ook met ons. Graag help ik je bij je herstel van een burn-out of bij het versterken van plezier en energie  in je werk. Dat doe ik samen met jou in de natuur van de West-friesland en de kop van Noord-Holland.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, verbinding en ontwikkeling. Als ondernemer, trainer en  coaching ervaar ik veel vrijheid om in verbinding met deelnemers op maat te werken aan ontwikkeling.  Het lichaam en de natuur zijn  hierbij een belangrijke bron.

Masja coach burn-out Liberi

Opleiding:

HBO personeel en arbeid

Post-HBO strategisch HR

Post-HBO corporate learning

Mindfulness trainer

Stress en burn-out coaching

Talent gericht werken

Diverse trainingen op het gebied van training en coaching

EMDR therapeut

Om gecoacht te worden door Masja woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Masja.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven