Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Marloes

“Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen”
– Albert Einstein –

burn-out coaching Overijssel

Over Marloes

Werkgeluk is een thema dat mij al jaren raakt. Werkgeluk ontwikkelt zich  niet alleen door het werk dat je doet, waar je gelukkig van wordt en dat bij je past maar het gaat verder. Een goed evenwicht  tussen inspanning en ontspanning, de manier waarop jij de zaken ziet en hoe jij er mee omgaat, de manier waarop je de dingen organiseert maar ook of jij de kansen en mogelijkheden ziet om daar mee om te gaan vormen de basis tot werkgeluk.

Toen ik na mijn HBO opleiding als werving en selectie adviseur ging werken bij een groot bureau ontwikkelde ik een grote fascinatie voor mens en werk. Werk is niet gewoon arbeid maar het is voor veel mensen een belangrijke bijdrage tot hun identiteit en (werk) geluk. En een juist evenwicht tussen inspanning en ontspanning leidt ertoe dat je minder stress ervaart en meer werkgeluk ervaart.

Sinds 2011 begeleid ik mensen en organisaties bij loopbaanontwikkeling. Hoe kan je zelf het heft in eigen handen nemen? Hoe kan je een baan vinden dat echt bij je past? Doordat stress, overspannenheid en burn-out veelvuldige vraagstukken zijn in loopbaanontwikkeling ben ik een burn-out opleiding gaan doen. Ik ben nu gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-out klachten en met de manier hoe je zelf het heft in handen kan nemen in zowel loopbaan als privé.

Stap voor stap ga ik samen met jou de strijd aan om burn-out achter je te laten totdat je sterk genoeg bent om zelf weer de regie van je loopbaan en je leven op te pakken. Doordat ik van mening ben dat je het snelste leert in de praktijk heb ik een zeer praktische manier van begeleiding ontwikkeld. Nuchter, persoonlijk en stap voor stap.

Ik ben naast coach ook moeder van 3 dochters. Hierdoor word ik ook steeds uitgedaagd om goed de balans te houden tussen werk en privé.  Ik wandel graag en ben daarnaast ook veel te vinden op het hockeyveld voor mijn dochters. Zelf speel ik  recreatief hockey. Ik ben praktisch en vind het belangrijk dat de dingen nut hebben.

Ervaring met stress

Jarenlang heb ik zelf geworsteld met een goede balans tussen werken, privé, mijn eigen overtuigingen en mijn karaktereigenschappen. Ik ben van mijzelf perfectionistisch, gevoelig, loyaal en een harde werker. Allemaal ingrediënten om over je grens te gaan en veel stress te ervaren. Ik heb regelmatig mijn hoofd gestoten en ik ben weer opgekrabbeld. Ik heb tegenslagen ervaren, veel stress ervaren en heb regelmatig op het randje van uitval gebalanceerd. Ik wilde altijd alles goed doen voor de ander. En als ik dat niet deed dan vond ik dat ik gefaald had. Zonder na te gaan hoe ik dit zelf ervaren had.

Dit werd op enig moment zo erg dat binnen de organisatie waar ik werkte, ik niet langer met mijn leidinggevende door 1 deur kon. Hij kon mij maken en breken. En dat deed hij ook. Dit was voor mij de druppel. Alleen ik kon dit veranderen en ik moest ophouden om mij afhankelijk op te stellen van mijn omgeving. Ik besefte dat ik zelf aan het roer sta en dat ik de enige ben die de situatie kan veranderen. Op dat moment heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn eigen grenzen gaan stellen. Ik heb geleerd om mijn stressoren om te buigen naar uitdagingen en naar kansen. Dit is voor mij een pittige leerweg geweest maar ik weet nu heel goed hoe dat moet, en wat je ervoor nodig hebt om niet meer geleefd te worden.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Praktisch

Deze kernwaarde staat voor doen. Door actief te werken aan je ontwikkeling wat je ook gelijk in de praktijk kan brengen.

Geluk

Wat is hetgeen waar je energie van krijgt? Het kan in de kleinste dingen zitten. Het gaat om de juiste fit tussen jou en de omgeving.

Mogelijkheden

Ik kijk altijd naar mogelijkheden ook als jij ze niet meer ziet.

coach Marloes overijssel Liberi

Opleiding:

Loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling

Burn-out coach

Basisopleiding Intuïtieve ontwikkeling

NLP Practitioner

Om gecoacht te worden door Marloes zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven