Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Marlijn

“Elk mens is uniek”

Coach-Marlijn-Noord-Brabant-Zuid-Holland-Zeeland

Over Marlijn

Beweging speelt een belangrijke rol in mijn leven. Dat beweging niet alleen goed is om vitaal te blijven, maar ook invloed kan hebben op onze mentale gemoedstoestand is al jaren bekend. Minder bekend is dat beweging ook gebruikt kan worden om eigen patronen te herkennen, bewuster te worden van jezelf, inzicht te krijgen in gedragingen en het lichaam. Toch weet iedereen dat ons lijf spreekt, soms eerder dan dat wij ons hier van bewust zijn. Dit gebruik ik dan ook in mijn werk als psychomotorisch therapeut en coach.

Ik heb jaren binnen de revalidatie en geestelijke gezondheidzorg gewerkt en ervaring opgedaan binnen onverklaarde lichamelijke klachten, burn-out, stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en psychotrauma. In 2018 heb ik de stap gemaakt om mijn eigen psychomotorische therapie praktijk te openen en vanuit mijn kennis, ervaring en persoonlijkheid mensen te helpen. Binnen mijn werk als coach en psychomotorisch therapeut ben ik dagelijks bezig met beweging. Wandelen is in beweging komen, onderweg gaan, ontdekken, ontwikkelen, groeien en loslaten.

Ervaring met burn-out/stress

Balanceren op het randje van stress heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Binnen mijn sportcarrière als wedstrijdzwemmer wilde ik alles uit mezelf halen en het hoogste doel bereiken. Daarnaast bouwde ik aan mijn maatschappelijke carrière als psychomotorisch therapeut. Deze 2 passies gaven mij een enorme druk.

Leven met druk en stress betekende voor mij een blessure in 2017 waardoor ik mijn doel binnen mijn sportcarrière niet kon halen. Voor mij was dat het teken dat ik mijn maatschappelijke en sport prestaties gezonder moest maken en de stress in mijn leven moest verlagen. Nu werkende in mijn eigen praktijk maak ik bewustere keuzes. MOET ik niet meer trainen, maar MAG ik trainen en maak ik tijd vrij voor mijn gezin.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Elk mens is uniek, ik vind openheid en het echte contact het belangrijkste binnen mijn werk. Echtheid vraagt moed om kwetsbaar te zijn. Om te laten zien wie je werkelijk bent en achter je eigen keuzes te staan. Op zoek naar jouw persoonlijkheid, je voorkeuren, je ervaringen en je persoonlijke doelen. Dat maakt je uniek.

Coach-Marlijn-Noord-Brabant-Zeeland-Zuid-Holland

Opleiding:

Bachelor Psychomotorische therapie

Sport en beweging coördinator

Trauma Sensitieve Ondersteuning

Hartcoherentie

Runningtherapie en Mindfulness

Acceptatie en Commitment Therapie

Om gecoacht te worden door Marlijn woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Marlijn.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven