Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Marleen

” De natuurlijke vonken hebben meer kr8 dan de bedachte dingen ”

burn-out coach Marleen

Over Marleen 

Het heeft even geduurd, maar, ik ben op weg om mijn leven echt te leven met lef en op mijn eigen manier zonder te voldoen aan allerlei verwachtingen. Mooie woordspeling; leven is meervoud van lef. En lef heb ik zeker gehad; om in het buitenland te werken, te scheiden, keuzes te maken om ook dingen niet te doen en heel veel lef om zonder zicht op werk te stoppen met een goed betaalde baan waarin ik niet gelukkig was. Het heeft heel veel opgeleverd, naast opluchting, trots, plezier en vrijheid zeker ook stress en angst. Toch overheerst het gevoel dat ik nu pas echt een positieve invulling geef aan mijn leven en dat ik mij 100% kan focussen op de dingen waar ik goed in ben; coachen! Ik ben dan ook blij om deel uit te maken van Liberi.

Ik ga in coaching moeilijke situaties niet uit de weg, maar hou wel van eenvoudige oplossingen. Ik heb een directe stijl, altijd met respect en humor. Ga wandelend mee op zoek naar dé plek waar de zaadjes verstopt zitten voor persoonlijke- en professionele groei.

Ervaring met burn-out

Ik ben een doorzetter maar heb al wat builen en schrammen door het vallen en opstaan in situaties die niet gemakkelijk waren. Situaties met verdriet, wanhoop en weinig vertrouwen in een positieve toekomst. Altijd heb ik mijzelf voorgehouden: ‘de huidige situatie kan je niet veranderen, wel de manier waarop je ermee omgaat’. Vervolgens heb ik mijzelf de vraag gesteld: ‘wat kan je nu zelf als klein stapje zetten om er bovenop te komen’. Zo heb ik me letterlijk staande gehouden, wellicht wel ten koste van iets of iemand. Een echte burn-out heb ik zelf niet meegemaakt, maar zeker wel momenten dat ik er heel dichtbij kwam. Misschien was het zelfs wel goed geweest als ik wel een pauze had genomen en met meer rust situaties was aangegaan. Dat neem ik zeker mee.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Ik voel mij gelukkig en tevreden privé en professioneel als ik met anderen om kan gaan op basis van eerlijkheid, respect en gelijkwaardigheid. Ik merk dat hoe ouder ik word, de kernwaarde

‘eenvoud’ steeds belangrijker wordt in mijn leven. Hoe creëer ik rust in mijn hoofd en handelen door eenvoud in de complexiteit te vinden? Een dagelijkse uitdaging. Niet alleen voor mij, maar zeker ook voor de coachees waar ik letterlijk mee op-wandel. Daarbij heb ik wel een dosis avontuur en onafhankelijkheid nodig om op zoek te gaan naar momenten van geluksgevoel. ‘Als ik het even niet weer weet, doe ik altijd een stapje vooruit’ ook in mijn rol als coach. Letterlijk en figuurlijk.

burn-out coach Marleen Liberi

Opleiding:

HBO psychodynamisch coach,

Loopbaancoaching,

Holistische aanpak Burn-out,

Om gecoacht te worden door Marleen zul je moeten wonen in de regio:

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven