Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Marielle

‘Het is onmogelijk’, zegt trots. ‘Het is riskant’, zegt ervaring. ‘Het is zinloos’, zegt het verstand. ‘Geef het een kans’, fluistert het hart.

Over Marielle

burn-out coach Marielle

Vanwege mijn fascinatie voor onze culturen, koos ik voor een HBO-studie Toerisme en heb als productmanager binnen de reiswereld gewerkt. Maar na vele mooie reizen was ik op zoek naar meer ‘mensenwerk’. Ik kwam terecht in de arbeidsbemiddeling waarin ik 10 jaar werkzaam ben geweest; als intercedente, consultant in de werving en selectie en als corporate recruiter. Hier zag ik vaak de worstelingen van mensen in hun rol, met de eisen die aan hen gesteld worden en de vraag naar zingeving. Daar wilde ik graag mijn bijdrage aan leveren. 

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen als coach, waarbij ik voor diverse organisaties cliënten begeleid in hun (loopbaan)ontwikkeling. Sinds 2016 ben ik tevens re-integratieadviseur en help ik mensen met een burn-out in het vinden van nieuw toekomstperspectief 

Ik houd enorm van bewegen en actief zijn in de buitenlucht; op de mountainbike, in de bergen of op één van de vele mooie lange afstandspaden in Nederland. Ik woon samen en ben moeder van een zoon (2012). Graag ga ik met mijn cliënten naar buiten en zet ze in beweging. Liefdevol, met een luisterend oor en een flinke dosis enthousiasme. 

Ervaring met stress

Een aantal jaren geleden ben ik uitgevallen met een flinke burn-out. Ik realiseerde me dat ik flink over al mijn grenzen was gegaan, volledig in mijn hoofd leefde en een sterke innerlijke criticus had. Dat ik altijd druk was om aan de verwachtingen van de ander te voldoen en daarbij volledig mezelf vergat. Wie ik was en wilde zijn. Ik ben flink met mezelf aan de slag gegaan en nu kan ik zeggen dat die moeilijke periode me ontzettend veel heeft gebracht. Ik heb geleerd mijn eigen grenzen te stellen, te leven vanuit mijn eigen waarden, mijn lichaam serieus te nemen en letterlijk steviger te staan in het hier en nu.  

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Zelfcompassie 
We zijn ontzettend kritisch naar onszelf, vaak hebben we dat totaal niet in de gaten. Ik heb ervaren hoe veel impact compassie voor jezelf kan hebben; liefdevol zijn naar jezelf als het even tegenzit of als je een fout maakt. Accepteren wie je bent. Het geeft je zoveel meer lucht, speelruimte en plezier! 

Gevoel 
Vaak leven we vanuit ons hoofd en denken daar alle antwoorden te vinden. Voelen zijn we verleerd. Maar ons hoofd (ratio) is een flinke stoorzender. Durven luisteren naar je gevoel en ernaar handelen, dat is wat ik je wil leren. Door te gronden en je opnieuw in contact te brengen met je lijf. We doen diverse oefeningen en laten de antwoorden ontstaan. Dan komen de mooiste inzichten!  

Kwetsbaarheid 
Kwetsbaar zijn en jezelf durven blootgeven wordt vaak als ‘zwak’ gezien. We moeten sterk blijven, denken we maar al te vaak. We durven onze ware emoties en gevoelens vaak niet te tonen. Ik help je om bij jouw eigen kwetsbaarheid te komen. Erover praten zorgt voor opluchting en verbinding met de ander. Dat gun ik je van harte! 

burn-out coach Brabant Marielle

Opleiding:

Opleiding tot Loopbaancoach (Europees Instituut DE BAAK) 

NLP Practitioner 

Systemisch werken in de natuur (Wandelcoaching Nederland) 

 

Om gecoacht te worden door Marielle woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Marielle.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven