Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Maia

‘The best time for new beginnings is now’

coach Maia Liberi burn-out coaching

Over Maia

Als avontuurlijk en sportief persoon kijk ik optimistisch de wereld in. Al van jongs af aan houd ik van buiten zijn, reizen en andere culturen ontmoeten. Mijn hang naar het onbekende heeft mij ook in dit werk doen belanden. Een tijdje met mensen mee mogen wandelen op hun levenspad en een inkijkje krijgen in hun belevingswereld vind ik een van de meest bijzondere dingen die er bestaan.

In 2009 rolde ik in het vak van reïntegratiebegeleider en ik had er meteen feeling mee. Gaandeweg ontwikkelde ik me verder als coach voor mensen in de Ziektewet en WIA.  Steeds meer werd het mij duidelijk wat de bijdrage is van stress aan talloze (chronische) ziektes en ben ik mij gaan specialiseren in het omgaan met stress en burn-out klachten.

Ik help mensen vanuit het hier en nu met een positieve blik naar de toekomst te kijken, ook als deze soms nog niet helemaal duidelijk is. Ik heb in mijn leven veel vertrouwen meegekregen en daar ben ik mijn ouders zeer dankbaar voor. Ik sta met beide benen stevig op de grond en besef me steeds beter wat het waard is om je welkom te voelen en er te mogen zijn.

Ervaring met burn-out

Zelf ben ik gelukkig nooit echt in een burn-out beland, maar ik weet dat ik er een zekere gevoeligheid voor heb. Toen ik in 2015 voor mijzelf begon als re-integratie– en burn-out coach, hing ik aan een dun draadje. Een hoge mate van betrokkenheid en loyaliteit, weinig doelgerichtheid en moeite met keuzes maken, waren eigenschappen die het mij als startende ondernemer behoorlijk lastig maakten. Als ik erop terugkijk heeft deze stap mij echter heel veel nieuwe inzichten gegeven en ben ik toen pas echt bewust achter het stuur van mijn eigen leven gaan zitten. Ik geniet iedere dag van mijn werk, waarin ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en mijn coachees uit kan dagen dat ook te doen.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Hier en nu;

Je kunt ieder moment in je leven de keuze maken dingen anders te willen doen. Het enige moment waarop je dat kunt doen is hier en nu. Gisteren en morgen zijn slechts abstracte begrippen in ons hoofd. Je zintuigen helpen je om jouw pad helder te krijgen. Wandelcoaching is bij uitstek geschikt om dit optimaal te onderzoeken en te benutten.

Balans;

Hoofd, Hart en Buik op 1 lijn, dat is mijn wens voor jou. Ons lichaam vertelt ons alles, de signalen zijn binnen handbereik. Echter zijn we vaak verleerd dit bij onszelf goed waar te nemen. De meeste fysieke klachten en piekergedachten zijn er niet voor niets; het fluisteren is overgegaan in schreeuwen. Ik help je de ruimte bij jezelf te creëren om te weten wat er nodig is om weer op een lijn met jezelf te zijn.

Vertrouwen;

Je staat zelf aan het stuur van jouw leven. Er is maar 1 iemand verantwoordelijk voor hoe jij je voelt en hoe jij de wereld beleeft. Ik help je graag je eigen kracht te hervinden om met zelfvertrouwen de wereld tegemoet te treden.

Maia Coach burn-out Liberi

Opleiding:

Antropologie propedeuse, UvA

Culturele en Maatschappelijke Vorming, HvA

Verliesbegeleiding, BIVT

Lichaamsgerichte coaching, ATMA

Outdoor live coaching, ATMA

HBM burnout Coaching, My HBM Centre

NLP Practitioner, My HBM Centre

Om gecoacht te worden door Maia woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Maia.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven