Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Linda

‘Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk’
-Margaret Drabble-


Over Linda

Het leven geeft ons kansen en uitdagingen. De kunst is om hier helemaal in mee te gaan en zowel je pijn als je geluk te voelen. Zo kijk ik ernaar.

Waarom werken we? Volgens mij wil iedereen voldoening uit z’n werk halen en tegelijkertijd lukt dat lang niet iedereen. Vervreemding van jezelf binnen de organisatie of stress door hoge werkdruk… Ik ben afgestudeerd op arbeidstevredenheid en enorm geïnteresseerd in mensen.

Na een opleiding in HRM (Human Resource Management) wist ik na een paar jaar werken dat ik verder wilde als Trainer | Coach. Daarvoor heb ik een opleiding gevolgd waarbij je kijkt; wat kan er wél? Als jij je houding en gedrag verandert, krijg je ook een andere uitkomst. Een subtiel verschil in intonatie geeft een andere wending aan het gesprek. Het activeert mij om concrete handvatten te vinden voor jouw situatie.

Ook ben ik moeder van twee inspirerende dochters (12 en 7) en heeft het moeder-zijn mijzelf krachtiger gemaakt. Verder houd ik van mijn vriend, vrienden en familie, mijn werk (!!), van lezen en dansen.

Naast Liberi heb ik een eigen coachpraktijk en adviseer ik organisaties over Leren en Ontwikkelen. Het vermogen van medewerkers om zich te ontwikkelen en gewoontes te veranderen wordt steeds crucialer voor de slagkracht van bedrijven. Ik weet veel over hoe we leren en nog meer over waarom we niet leren!

Ervaring met stress

Het leven kan best druk of mentaal zwaar zijn. In mijn eigen leven heb ik ervaren hoe stress in je lijf gaat zitten. Een aantal jaar geleden had ik veel werkdruk en alleen de zorg voor twee jonge kinderen. Die situatie vergde alles van mij en ik sliep te weinig. Mijn nek zat vast, ik ademde oppervlakkig en ik ging steeds slechter zien. Tijd voor andere keuzes!

Hoe maak je op zo’n moment keuzes die bij jou passen? Wat kun je doen met je gevoel van binnen? Hoe ga je om met alle verwachtingen van anderen op een dag? Dit waren vraagstukken waar ik mee worstelde. Uiteindelijk werd mijn hoofd heerlijk leeg.

Nu zit ik in een fase waar ik kan genieten van wat ik zelf heb gecreëerd; ik ervaar een diepe verbinding met andere mensen en de natuur, een gevoel van timing over wanneer ik wat kan zeggen en ik houd rekening met mijn behoeften, anders krijg ik direct lichamelijke klachten zoals pijnlijke schouders en moeite met slapen.

Dus denk je; ik wil er ook wel gewoon zijn, tevreden van binnen, met rust in mijn hoofd en focus voor de toekomst; maak een afspraak! Dan gaan we wandelen.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Doortastend; ik vraag veel en ik geef veel, op zoek naar de kern bij jou, voor een duurzame verandering in jouw leven.

Hoog-sensitief; al luisterend en voelend,  reageer ik met wat humor en nuchtere inzichten. ‘Met jou kan ik er gewoon even zijn zonder iets te moeten,’ zei een collega laatst. Ja lekker he?

Optimistisch; er is een haalbare eerste stap mogelijk voor jou! Als je het niet ziet zitten zal ik het aanvoelen en je tegelijk iets aanbieden om de dag een stukje fijner te maken.

Voor mij gaat het in de coaching om jou en jouw situatie. Niet dat wie ik ben minder belangrijk is, maar ik sluit aan op jouw vraag, dat is wat ik van mijzelf verwacht.

Jaren werkte ik voor opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening. Mijn taalgebruik is concreet en gericht op de kern. Mijn aanwezigheid echter kalm en meevoelend. Heb je eerder een psycholoog op afstand gehouden met je rappe tekst (glimlachen is ‘ja’) probeer dan eens een gesprek met mij.

Natuurlijk wil ik mijn kennis en ervaring inzetten als het passend is, maar mijn eerste neiging is om te kijken wat er al in jouw leven is (sport bijvoorbeeld) en dat gebied aan te vullen met opdrachten en inzichten. Als je het al leuk vindt om te doen, is het namelijk gemakkelijker om het te blijven doen, dan wanneer je puur op wilskracht met iets start. Dus het gaat altijd om jouw vraag en jouw situatie. Wat is jouw vraag?


Opleiding:

Nourishing Destiny basis en business training

Feedback geven als coach

Groepsdynamica

Omgaan met weerstand

Adviesvaardigheden

Positive Power and Influence Program

Human Resource Management

Om gecoacht te worden door Linda woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Linda.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven