Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Jeanny

“In het hart van elke winter zit een trillende lente, en achter de sluier van elke nacht zit een glimlachende dageraad.”
Kahlil Gibran

Over Jeanny

coaching utrecht Jeanny

Een buitenmens met hart voor natuur en sport, verbinding leggend tussen verstand en gevoel.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en runningtherapeut en daarvoor heb ik jarenlang gewerkt in de commerciële sector. Ik begeleid mensen met allerlei verschillende achtergronden en werkgevers en werknemers uit alle lagen van het bedrijfsleven.

Met de volgende onderwerpen kun je bij mij terecht:

Ervaring met burn-out

In 2010 heb ik een burn-out gehad die zo hevig was dat ik fysiek niet meer in staat was om te lopen. Het zorgen voor mijn moeder in de laatste fase van Alzheimer in combinatie met de strijd om erkenning voor de dyslexie van mijn zoon op de basisschool, naast een drukke baan, veroorzaakte veel stress en vermoeidheid. Mijn lichaam en geest raakten daardoor overbelast.

Het besef dat mijn handelen en emoties in bepaalde situaties eerder zorgden voor een belemmering in plaats van een vooruitgang was het begin van het herstel. Ik werd mij er steeds meer van bewust dat ik voornamelijk energie had gestoken in omstandigheden die niet te veranderen waren en dat ik beter de focus kon leggen op zaken waarop ik wél invloed had. Het was noodzakelijk om weer verbinding te herstellen tussen hoofd- en hartzaken. Voor mijn lichamelijk herstel ben ik daarnaast weer begonnen met eerst kleine stukjes te wandelen en vervolgens met hardlopen op een lage hartslag. Na drie maanden kon ik mijn werkzaamheden weer oppakken.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Bewustzijn

Een belangrijke kernwaarde bij mijn manier van coachen is het ontwikkelen van bewustzijn. Bewustzijn is eerst reflecteren op je handelen en je onderliggende emoties om van daaruit bewuste keuzes te kunnen maken om oude belemmerende patronen te doorbreken. “Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg”, Albert Einstein

Zelfregie

Bij zelfregie gaat het om het vermogen om zelf te beslissen. Je leert het heft in eigen handen te nemen en sturing te geven aan je leven. Daarbij weet je waar jóuw invloed ligt en waar deze stopt zodat je kunt loslaten waar je geen invloed op hebt. Bij zelfregie ken je jouw eigen behoeften, gevoelens en grenzen. Je staat stevig in je schoenen, je staat open voor de mening van anderen maar bepaalt uiteindelijk wel zelf jouw keuze. Je steekt geen energie meer in het veranderen van andere mensen of omstandigheden, maar gaat daar zelf anders mee om.

Verbinding

Om de verbinding met jezelf te herstellen gaan we een aantal aspecten in jou naar voren halen :

  • Contact maken met jouw gevoelens, lichaam en gedachten en deze verbinden
  • Jezelf uiten en kunnen reflecteren op de reactie van anderen
  • Jouw durf en wilskracht wanneer je ergens in gelooft en weet dat het te realiseren is
  • Jouw veerkracht zodat je niet doorschiet naar uitersten als starheid of meegaandheid

Jeanny Liberi coach stress burn-out

Opleiding:

Academie voor Counselling en Coaching

Runningtherapie, Running Instructor

Spirituele & Intuïtieve Academie

Om gecoacht te worden door Jeanny woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Jeanny.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven