Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Irma

“Vertragen om te versnellen”


Irma coach Liberi stress burn-out

Over Irma

Deze coach is momenteel niet beschikbaar voor coaching.
Kijk op onze coachzoeker voor een geschikte coach bij jou in de buurt

Irma coach Liberi stress burn-out

Over Irma

Mijn naam is Irma Kluitman. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Gelderland. Hier heb ik met enorm veel plezier gewoond maar het avontuur en de weide wereld lonkte en ben op reis gegaan naar Peru, Bolivia, Chili, New Zeeland en Mexico en vervolgens heb ik een periode gewerkt in het buitenland met heel veel plezier.

Toch kwam het verlangen om terug te keren naar Nederland met de wens om me te verdiepen en te scholen in de ontwikkeling van de mens en organisaties. Ik ben de opleidingen gaan volgen en heb gewerkt als trajectbegeleider, HR adviseur/mobiliteitsadviseur en opleidingsadviseur binnen een arbeidsontwikkelbedrijf. Hier heb ik veel geleerd en ik vond het zo interessant dat ik me verder heb gespecialiseerd om vervolgens als coach aan de slag te gaan. Als coach zie ik dat mensen op allerlei manieren vastlopen in hun werk, relatie of op ander gebied en de verbinding met zichzelf vaak verliezen. Dit leidt tot stress, angst, onzekerheid en disbalans. Mijn uitdaging is om mensen met stress of burn-out klachten aan het einde van het traject weer te laten voelen dat ze weer regie hebben op hun eigen leven.

Ervaring met stress

Er is een moment in mijn leven geweest dat ik de verantwoordelijkheid voelde voor een project dat moest worden opgezet en geleid, een nieuwe afdeling moest aansturen,  mijn eigen bedrijf opzette en onderzocht of ik mijn kinderwens als alleenstaande moeder wilde vervullen en er zat ook nog een verhuizing aan te komen. Dit was een periode waarbij ik achteraf veel stress heb ervaren. Gelukkig nam ik deel aan een nascholing over burn-out. Ik werd bewust van de stress en door de handvatten die ik daar heb geleerd,  heb ik bij mezelf een burn-out kunnen voorkomen. Sinds de start als zelfstandige coach, begeleid ik met regelmaat mensen in traject die stress of burn-out klachten hebben.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Mijn missie is dat ik graag mensen en organisaties tot zijn recht laat komen. Bij het vervullen van mijn missie geloof ik sterk in het idee dat iedere persoon met zijn eigen talenten en kwaliteiten een bijdrage levert aan de samenleving. Door allerlei redenen kan het zijn dat je een deel van jouw kwaliteiten achterhoudt of dat je ergens in bepaalde patronen bent terecht gekomen die je als persoon beperkt. Hierdoor lukt het niet om jouw volle potentieel in te zetten en laat je maar een deel van jezelf zien. In mijn begeleiding vind ik het belangrijk dat jij je veilig voelt om vervolgens te werken aan een blijvende verandering die voor jou goed voelt. Mijn persoonlijke inbreng zoals nuchterheid, humor en de wens om iemand echt te ontmoeten is de basis voor mijn trajecten.

Irma coach Liberi

Opleiding:

Psychodynamisch Therapeut, Academie voor Psychodynamica

Systemisch Werken, Relatie Therapie, Masker Makers.  Phoenix

CAM Burn-out-Stress gerelateerde stoornissen

BIVT, Depressie anders bekeken & Weerstand in de Praktijk

Con Amore, Stress en Burn-out & Hoogsensitief

Psychodynamica: Holistische aanpak Burn-out

Om gecoacht te worden door Irma woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Irma.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven