Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Inge

“Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain” – Vivian Green

inge liberi coach stress burn-out

Over Inge

Samen met Robert en onze zoons Tomas en Hidde woon ik in Huis ter Heide, een klein dorpje naast Zeist. Ik houd van hardlopen en zwemmen, maar ook koken doe ik graag, liefst voor vrienden of familie. In de zomer kamperen we met het gezin in de bergen van Italië of Frankrijk en trekken we er regelmatig op uit voor een bergwandeling. Tussendoor luier ik bij het zwembad met een goed boek en doen we spelletjes bij de tent. Balans tussen inspanning en ontspanning is voorwaarde voor mij om lekker in mijn vel te zitten en die balans houden lukt ook mij de ene dag beter dan de andere.

Na mijn afstuderen aan de hotelschool, ben ik gaan werken als manager in de horeca en leisure. Ik kwam er al snel achter dat de mens achter de medewerker mij het meest interesseerde. Wat maakt nou dat iemand de dingen doet zoals hij of zij die doet? Ik heb als gevolg van deze vraag een carrière switch gemaakt en ruim 15 jaar als HR professional in diverse commerciële bedrijven gewerkt. In mijn werk als HR professional begeleidde ik vanaf de zijlijn veel medewerkers die uitvielen als gevolg van stress en burn-out en de stap naar coach was daarmee voor mij een hele logische.

Ervaring met burn-out

Opgegroeid als middelste in een boerengezin, was ons motto thuis “niet lullen maar poetsen”, er was immers altijd iets nuttigs te doen. Hard werken, presteren en doorzetten dat kon ik goed. Hulp vragen, mijn eigen behoeftes voelen en aangeven of ruimte maken voor emoties, dat had ik niet geleerd. Wat resulteerde in een burn-out tijdens mijn eerste baan.

Ik herstelde van de burn-out, maar vervolgens belandde ik in een eetstoornis die me de jaren daarna in meer of mindere mate bleef achtervolgen. Totdat ik leerde om beter naar mijn lijf te luisteren; welke signalen geeft het en wat heb ik dan nu nodig? Dat was geen snoep, maar rust, een knuffel, een luisterend oor of een schouder om op te leunen. Ik leerde onbewuste patronen en overtuigingen herkennen en vooral accepteren wie ik ben. Ik heb veel laagjes afgepeld om er steeds meer achter te komen wie ik werkelijk ben. Én ik geloof er tegelijkertijd in dat je altijd zult blijven leren om jezelf steeds meer te ont-dekken.

Kernwaarden als coach

Integer, betrouwbaar, intuïtief, doelgericht

Als coach leg ik mijn pad een tijdje naast het jouwe en loop ik met je mee. Dat doe ik liefdevol, met compassie, zonder oordeel en intuïtief.

In een vertrouwde, veilige setting stel ik je open vragen, zonder waardeoordeel. De antwoorden en inzichten komen vanuit jou, alles zit namelijk al in jou en komt naar boven wanneer je de tijd en ruimte neemt om te (leren) luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Samen werken we vanuit die antwoorden en inzichten stapsgewijs naar het doel dat we voor het traject hebben gesteld.

Geen traject is bij mij hetzelfde, ik coach intuïtief, afgestemd op jou als mens.

Inge Liberi coach burn-out stress

Opleiding:

Post HBO Leefstijl- en vitaliteitscoach/trainer

Basis en vervolgopleiding Systemisch werk

Buteyko ademtherapie

Trauma Release Breathwork coach

Om gecoacht te worden door Inge woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Inge.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven