Liberi

Coach – Hiske

“Soms blijkt de kleinste stap in de goede richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn”

Coach Hiske Gelderland Liberi

Over Hiske

Mijn naam is Hiske Douma. Geboren en getogen in Friesland, ben ik op mijn 20e voor de liefde verhuisd naar Flevoland. Intussen ben ik al bijna 25 jaar getrouwd en evenzo veel jaren woonachtig in het natuurrijke Zeewolde. Ik ben de trotse moeder van een inmiddels volwassen tweeling.

Jarenlang heb ik met enorm veel plezier gewerkt als HR Manager in een commerciële organisatie. Het was mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat de medewerkers lekker in hun vel zaten. Zorgen voor mensen is voor mij een tweede natuur. Ik word blij als ik andere mensen zie groeien en zij met plezier in hun leven en baan staan. Helaas heb ik ook het tegenovergestelde gezien.

In mijn werk heb ik vele (langdurig) zieke werknemers mogen begeleiden bij hun re-integratie traject. Het heeft me doen besluiten om mij, naast mijn werk als HR manager, te gaan richten op het coachen. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in stress & burn-out en loopbaancoaching.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze Golden Retriever Nina in de bossen van Zeewolde of op de Veluwe. Ik vind het heerlijk om een rondje in rustig tempo te joggen na een drukke (werk-)dag. Ook ga ik graag een dagje naar de sauna om te relaxen.

Ervaring met burn-out

Uit eigen ervaring weet ik hoe een burn-out je kan treffen en tegelijkertijd hoe er iets moois uit kan komen. Mijn eigen burn-out ontstond, omdat ik te lang had geprobeerd om te veel ballen in de lucht te houden. Dat en een paar mooie (maar niet helpende) persoonlijke eigenschappen zorgden ervoor dat ik uitviel. Uiteindelijk bleek het een cadeau. Aan den lijve heb ik de positieve werking van het coachen in de natuur mogen ervaren. Het heeft me doen besluiten om me naast mijn HR werkzaamheden te gaan scholen als stress & burn-out- en loopbaancoach.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier medewerkers van verschillende organisaties begeleid in het hervinden van hun eigen kracht. Naast mijn werk als coach bij Liberi help ik je ook graag met vragen rondom re-integratie.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Authentiek

Voor mij betekent dit “what you see is what you get”. Kenmerkend voor mij zijn mijn Friese nuchterheid, eerlijkheid en droge humor. Ik word vaak omschreven als rustig, inlevend en betrokken maar ook als doortastend en waar nodig liefdevol confronterend.

Balans

Buiten in de natuur werken we aan het herstellen van je fysieke en mentale balans. Het bewegen in combinatie met ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgt ervoor dat de spanning wegvloeit uit je lijf en er weer rust komt in je hoofd. Gesprekken geven je inzicht in je patronen, kwaliteiten én valkuilen. Je leert ontdekken waar jíj blij van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging met als resultaat een gezonde balans.

Verbinding

In een burn-out is het vaak lastig om te voelen wat je lichaam aangeeft en vaak nog moeilijker om te bedenken wat jíj nu belangrijk vindt. Je bent als het ware de verbinding met jezelf kwijt. Dat zorgt ervoor dat je moeite hebt om de stress signalen van je lichaam te herkennen of te bedenken waar jij nu blij van wordt. Door het herstellen van de verbinding tussen denken, voelen en doen leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en zul je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Hiervoor ga ik graag de verbinding aan met jou!

coach Hiske Liberi

Opleiding:

Psychosociaal Therapeut (i.o.)

Stress- en Burn-out Coach

Loopbaanadviseur

HBO Bachelor Personeelsmanagement

Om gecoacht te worden door Hiske zul je moeten wonen in de regio:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stress en burn-out. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Coach Tom

Onze coaches staan voor je klaar

Onze coaches

Vind coaches in jouw buurt

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven