Zoeken

Zoeken sluiten
Liberi

Coach – Hiske

“We leren in dit leven om vooral nooit op te geven. Maar soms vind je de kracht pas weer, wanneer je zegt: ik kán niet meer.” Martin Gijzemijter

Coach Hiske Gelderland Liberi

Over Hiske

Mijn naam is Hiske Douma, ik ben getrouwd en moeder van een inmiddels volwassen tweeling.

Meer dan 30 jaar heb ik in verschillende functies in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan de laatste jaren met veel plezier als HR manager. Ik geloof dat mensen het verschil maken in een organisatie. In mijn HR vak zag ik het dan ook als mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat de medewerkers lekker in hun vel zaten. Ik word blij als ik andere mensen zie groeien en zij (weer) met plezier in hun leven en baan staan. Balans tussen werk en privé draagt daar in belangrijke mate aan bij.

Met de vele ballen, die wij in de lucht houden en de vele prikkels en eisen vanuit onze omgeving, valt het niet altijd mee om de juiste balans te bewaren. Dat heb ik helaas zelf aan den lijve ondervonden. Het was een zware tijd, maar het heeft me uiteindelijk veel gebracht: dátgene doen waar mijn passie ligt. Voor mij ligt dat in het werken met mensen: dat is de reden dat ik mij nu volledig richt op het coachen van mensen met stress- en burn-outklachten met als doel dat zij zakelijk én privé weer genieten.

In mijn coaching combineer ik een luisterend oor met mijn nuchtere doeltreffende aanpak: inlevend, warm en oordeelvrij, maar tegelijkertijd scherp , analytisch en doortastend. Het is mijn passie om jou te helpen om je eigen kracht te (her-)vinden, zodat je weer met plezier in het leven staat.

Ervaring met burn-out

Uit eigen ervaring weet ik hoe een burn-out je kan treffen en tegelijkertijd hoe er iets moois uit kan komen. Mijn eigen burn-out ontstond, omdat ik te lang had geprobeerd om te veel ballen in de lucht te houden. Dat en een paar mooie (maar niet helpende) persoonlijke eigenschappen zorgden ervoor dat ik uitviel. Uiteindelijk bleek het een cadeau. Aan den lijve heb ik de positieve werking van het coachen in de natuur mogen ervaren. Het heeft me doen besluiten om me naast mijn HR werkzaamheden te gaan scholen als stress & burn-out- en loopbaancoach.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier medewerkers van verschillende organisaties begeleid in het hervinden van hun eigen kracht. Naast mijn werk als coach bij Liberi help ik je ook graag met vragen rondom re-integratie.

Bel ons Neem contact op

Kernwaarden als coach

Authentiek

Voor mij betekent dit “what you see is what you get”. Kenmerkend voor mij zijn mijn Friese nuchterheid, eerlijkheid en droge humor. Ik word vaak omschreven als rustig, inlevend en betrokken maar ook als doortastend en waar nodig liefdevol confronterend.

Balans

Buiten in de natuur werken we aan het herstellen van je fysieke en mentale balans. Het bewegen in combinatie met ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgt ervoor dat de spanning wegvloeit uit je lijf en er weer rust komt in je hoofd. Gesprekken geven je inzicht in je patronen, kwaliteiten én valkuilen. Je leert ontdekken waar jíj blij van wordt. Samen komen we letterlijk en figuurlijk in beweging met als resultaat een gezonde balans.

Verbinding

In een burn-out is het vaak lastig om te voelen wat je lichaam aangeeft en vaak nog moeilijker om te bedenken wat jíj nu belangrijk vindt. Je bent als het ware de verbinding met jezelf kwijt. Dat zorgt ervoor dat je moeite hebt om de stress signalen van je lichaam te herkennen of te bedenken waar jij nu blij van wordt. Door het herstellen van de verbinding tussen denken, voelen en doen leer je weer vertrouwen op je eigen kracht en zul je ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Hiervoor ga ik graag de verbinding aan met jou!

coach Hiske Liberi wandelen

Opleiding:

Psychosociaal Therapeut (i.o.)

Stress- en Burn-out Coach

Loopbaanadviseur

HBO Bachelor Personeelsmanagement

Om gecoacht te worden door Hiske woon je in de regio:

Geïnteresseerd in een gratis intake?

Kom in contact met Hiske.

Contact opnemen

×
Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over stress en burn-out. Inschrijven